Canım korkma hemen menopoz olmaz her ay düzenli geliyorsa adet.. benim amh 4yil.once 0.16Erken menapoz olmaz inşallah yaşım nerdeyse 39. Rezerv geçen sene amh 0,50 idi
Amiin inşallah canımCanım o kankalik hamiş kalicada devam ediyor ins sende hamiş kalırsında devam eder..tedavilerim devam ederken benim doktorum da yasaklamamisti mesela.
Mrh cnm nasılsın neler yapıyosun minik prensesin nasıl?Bizim bugün kontrolümüz vardı herşey çok güzel prensimin gelişimi kilosu herşeyi çok güzelmiş artık 2 haftada bir kontrole gideceğim.Bende baya kilo almaya başladım 76 olmuşum 10 kilo aldım sende durumlar nedir ?Benim doktorum çok rahat bi Ada'm, pimpirim değil bu yüzden seviyorum onu...şaka bi yana bilgisinden şüphem yok, Ablam zor bi hamilelik geçirmişti ve aynı rahatlığıyla onu kavuşturdu yavrusuna... Allah korusun artık diyorum gerisi şans.. Zira Güvenç bey de çok iyidir ama ben onunla da büyük bir talihsizlik yaşadım en başta.. Neyse,
Evet annem şeker hastası, onda iki tane vardı ölçüm cihazı parmaktan.. Kimsenin içi razı gelmedi yükleme yaptırmama, Karatay'dan sonra daha bi hassas olduk sanırım, ben de annemin tavsiyesiyle bunu denedim, doktor da olur dedi, oldu... Tabi bebeğin gelişimindeki normallikte bizi rahatlattı, biraz iri olsa kilolu falan o Zaman bi kere daha düşünürdüm sanırım.
yok canım ikinci kayıptan sonra anlaşıldı. malesef kayıplar olmadan bu testleri istemiyorlar. çok garip. halbuki en baştan bilinse bu kayıplar önlenebilir. kan pıhtılaşma oranı da kadınlar arasında az değilmiş ben de sonradan öğrendim.mavimli canim kayip sebebini şimdi okudum...peki bu hamileliginde pıhtılasma varmi yokmu diye test yapmadılar mi
adet oldum sonunda çok şükür.Canım korkma hemen menopoz olmaz her ay düzenli geliyorsa adet.. benim amh 4yil.once 0.16
benimki de 0,45 miş yanlış hatırlamışım. ama zaten doktor amhyi hiç takmadı önemsemedi bile. bu iyi :)Canım korkma hemen menopoz olmaz her ay düzenli geliyorsa adet.. benim amh 4yil.once 0.16
Hadi gözün aydın canım inş 9ay hiç adet olmasın sebebi küçük minisin olsun..amh ve Fsh tüp bebek merkezleri yazmiyor önemli olan yumos olması..benimki de 0,45 miş yanlış hatırlamışım. ama zaten doktor amhyi hiç takmadı önemsemedi bile. bu iyi :)
Amin canım inşallah.Hadi gözün aydın canım inş 9ay hiç adet olmasın sebebi küçük minisin olsun..amh ve Fsh tüp bebek merkezleri yazmiyor önemli olan yumos olması..
canım bana da dua et benimde ekimde donmuşlarım var onları alacamHadi gözün aydın canım inş 9ay hiç adet olmasın sebebi küçük minisin olsun..amh ve Fsh tüp bebek merkezleri yazmiyor önemli olan yumos olması..
Bana ilk tedavimde pihtilasma testini yapmislardi.evet cok insanda pihtilasma sorunu varyok canım ikinci kayıptan sonra anlaşıldı. malesef kayıplar olmadan bu testleri istemiyorlar. çok garip. halbuki en baştan bilinse bu kayıplar önlenebilir. kan pıhtılaşma oranı da kadınlar arasında az değilmiş ben de sonradan öğrendim.
Transfer yine aynı şekilde aynı zamanda oluyor.kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değil.benimde 2.günbaşlıyorum ben de sürece bakalım. transfer kaçıncı gün oluyor 2. gün dondurulmuş embriyolarda bilen var mı?
yani ne zaman?Transfer yine aynı şekilde aynı zamanda oluyor.kaçıncı gün embriyosu olduğu önemli değil.benimde 2.gün
embriyosuy du.
Canım haftaya cumartesi kontrolum var kan tahlili yapılıp transfer gunu verilecekmiş bana.adetin 15-20 gunleri arası oluyormus rahim kalınlıgına gore gun belli olacakbaşlıyorum ben de sürece bakalım. transfer kaçıncı gün oluyor 2. gün dondurulmuş embriyolarda bilen var mı?
Dün oldum bugün bantlara başladım hayırlısıCanım haftaya cumartesi kontrolum var kan tahlili yapılıp transfer gunu verilecekmiş bana.adetin 15-20 gunleri arası oluyormus rahim kalınlıgına gore gun belli olacak
Cok heyecanlıyım bende
Sen adet oldun mu
Sansin bol olsun canım ins sonu bebisli olsun..Dün oldum bugün bantlara başladım hayırlısıbeni de 15 gün sonra bekliyor bakalım. Senin güzel haberlerini önden alacağız inşallah.
Mrh cnm nasılsın neler yapıyosun minik prensesin nasıl?Bizim bugün kontrolümüz vardı herşey çok güzel prensimin gelişimi kilosu herşeyi çok güzelmiş artık 2 haftada bir kontrole gideceğim.Bende baya kilo almaya başladım 76 olmuşum 10 kilo aldım sende durumlar nedir ?
Merhaba! bu kan pihtilasma testleri dediginiz nelerdir acaba. Ben suan 6. haftadayim ve faktor V, MTHFR heterezigot cikti ama dr um kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi. Biraz kaygiliyim acikcasi.yok canım ikinci kayıptan sonra anlaşıldı. malesef kayıplar olmadan bu testleri istemiyorlar. çok garip. halbuki en baştan bilinse bu kayıplar önlenebilir. kan pıhtılaşma oranı da kadınlar arasında az değilmiş ben de sonradan öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?