Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Canım o kankalik hamiş kalicada devam ediyor ins sende hamiş kalırsında devam eder..tedavilerim devam ederken benim doktorum da yasaklamamisti mesela.
Amiin inşallah canım hamiş olunca hiiiç düşünüyorum zaten şimdiden boyle olması sasırttı sadece

Mrh cnm nasılsın neler yapıyosun minik prensesin nasıl?Bizim bugün kontrolümüz vardı herşey çok güzel prensimin gelişimi kilosu herşeyi çok güzelmiş artık 2 haftada bir kontrole gideceğim.Bende baya kilo almaya başladım 76 olmuşum 10 kilo aldım sende durumlar nedir ?

mavimli canim kayip sebebini şimdi okudum...peki bu hamileliginde pıhtılasma varmi yokmu diye test yapmadılar mi
yok canım ikinci kayıptan sonra anlaşıldı. malesef kayıplar olmadan bu testleri istemiyorlar. çok garip. halbuki en baştan bilinse bu kayıplar önlenebilir. kan pıhtılaşma oranı da kadınlar arasında az değilmiş ben de sonradan öğrendim.

Bana ilk tedavimde pihtilasma testini yapmislardi.evet cok insanda pihtilasma sorunu var

başlıyorum ben de sürece bakalım. transfer kaçıncı gün oluyor 2. gün dondurulmuş embriyolarda bilen var mı?

başlıyorum ben de sürece bakalım. transfer kaçıncı gün oluyor 2. gün dondurulmuş embriyolarda bilen var mı?
Canım haftaya cumartesi kontrolum var kan tahlili yapılıp transfer gunu verilecekmiş bana.adetin 15-20 gunleri arası oluyormus rahim kalınlıgına gore gun belli olacak
Cok heyecanlıyım bende
Sen adet oldun mu

Canım haftaya cumartesi kontrolum var kan tahlili yapılıp transfer gunu verilecekmiş bana.adetin 15-20 gunleri arası oluyormus rahim kalınlıgına gore gun belli olacak
Cok heyecanlıyım bende
Sen adet oldun mu
Dün oldum bugün bantlara başladım hayırlısı beni de 15 gün sonra bekliyor bakalım. Senin güzel haberlerini önden alacağız inşallah.

Maşallah.. İyiyiz biz de, bayram sonrası gideceğiz kontrole. 9 kilo aldım ben de. Eğilip kalkmak mesele oldu, ki karnım 6.aydan sonra büyüdü benim, en baştan Kocaman olanlar napıyorsa.... Bir de mide yanması çok fena, soda, elma idare etmeye çalışıyorum ama durduk yere bi başlıyor.... Neyse artık fındıklar iyi olsun da

Merhaba! bu kan pihtilasma testleri dediginiz nelerdir acaba. Ben suan 6. haftadayim ve faktor V, MTHFR heterezigot cikti ama dr um kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi. Biraz kaygiliyim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…