Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Merhaba! bu kan pihtilasma testleri dediginiz nelerdir acaba. Ben suan 6. haftadayim ve faktor V, MTHFR heterezigot cikti ama dr um kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi. Biraz kaygiliyim acikcasi.
kanda pihtilasma varmi yokmu diye kaninizdan alinip bakilan bir test..Kaninizda pihtilasma varsa hamilelik sonuna kadar igne kullandiriyorlar.yoksa sadece ilk uc ay kullaniyorsunuz.doktorunuz gerek yok dediyse oyledir mutlaka..siz yinede iciniz rahat etsin diye sorabilirsiniz.

Mrb benim bugun 8 günüm ama kahverengiakintim var normal mi adet olabilir mi acaba

Mrb benim bugun 8 günüm ama kahverengiakintim var normal mi adet olabilir mi acaba
Kahverengi akıntı tutunmasina da işaret olabiliyor.nasıl bir akıntı peceteyemi geliyo yoksa akiyor mu?? Doktorunu da arayip bir sor istersen.ama can sıkılıcak bir durum olduğunu da sanmıyorum.

Merhaba! bu kan pihtilasma testleri dediginiz nelerdir acaba. Ben suan 6. haftadayim ve faktor V, MTHFR heterezigot cikti ama dr um kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi. Biraz kaygiliyim acikcasi.
hamile isen gerek var benim bildiğim.

Kahverengi akıntı tutunmasina da işaret olabiliyor.nasıl bir akıntı peceteyemi geliyo yoksa akiyor mu?? Doktorunu da arayip bir sor istersen.ama can sıkılıcak bir durum olduğunu da sanmıyorum.
Sanki adet olacam gibi dr olabilir böyle şeyler diyor aktif kanama olmayana kadar ama benim cnm çok sıkıldı

Çok gelmese de geliyir ama halen bende anlamadım ki
Canım ümitlendirmekte istemem seni ama şuan kullandığın ilaçlar yüzünden bu kadar erken regl olmazsın diye düşünüyorum. İnşallah tutunma lekelenmesidir.

Benim ilk transferim tutmadığında 15.gün test yapıp negatifi öğrenmiştik. Hemen ilaçları bıraktım ama ona rağmen 6 gün sonra ancak adet olabildim. Yanılmıyorsam 5.gün embriyosu seninki değil mi? Pozitifse Erken gebelik testi ya da kan testi yapsan çıkar aslında. Ben ikinci transferde 7.gün erken gebelik testi yapmıştım ve ikinci çizgi çok net çıkmıştı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Ewt cnm 5.gün embriyosu dr normal dedi ama ben endişeleniyorum yine de gidip kan verecem zaten ins tutunmustur

Ewt cnm 5.gün embriyosu dr normal dedi ama ben endişeleniyorum yine de gidip kan verecem zaten ins tutunmustur
Bence de bi kan ver canım şuan için içini yiyordur eminim hiç olmazsa pozitifse kendini de bebişi de daha fazla üzmemiş olursun. Dualarım seninle inş hayırlı haberlerle gelirsin.

Yine soracagim aklima takildi. tesekkur ederim.

ay başka bir doktora daha danışma ihtimalin var mı? bana son doktorum öyle dedi bi bıraktım gerisini sorma
korktum ve coraspini birakmadim, bir daha ki gidisimde durumu israrla soracafim cunku ailede kan pihtilasma problemide var. Okudum basina geleni cok uzuldum umarim bundan sonra hersey istedigin gibi gelisir. Buarada sormamda sakinca yoksa seninde factor 5'de mi sorun vardi?

Canım ben de MTHFR A1298C heterezigot var. Aslında homozigotlar iki genden sanırım onlar daha tehlikeli. Yani ben de tek gende var ona rağmen başıma bunlar geldi. Çok ciddi işler bunlar. Şakaya gelmez cidden. Sen de nolur imkanın varsa başka doktora da mutlaka görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…