- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
Adetin 16.gunuyani ne zaman?
kanda pihtilasma varmi yokmu diye kaninizdan alinip bakilan bir test..Kaninizda pihtilasma varsa hamilelik sonuna kadar igne kullandiriyorlar.yoksa sadece ilk uc ay kullaniyorsunuz.doktorunuz gerek yok dediyse oyledir mutlaka..siz yinede iciniz rahat etsin diye sorabilirsiniz.Merhaba! bu kan pihtilasma testleri dediginiz nelerdir acaba. Ben suan 6. haftadayim ve faktor V, MTHFR heterezigot cikti ama dr um kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi. Biraz kaygiliyim acikcasi.
Mrb benim bugun 8 günüm ama kahverengiakintim var normal mi adet olabilir mi acabakanda pihtilasma varmi yokmu diye kaninizdan alinip bakilan bir test..Kaninizda pihtilasma varsa hamilelik sonuna kadar igne kullandiriyorlar.yoksa sadece ilk uc ay kullaniyorsunuz.doktorunuz gerek yok dediyse oyledir mutlaka..siz yinede iciniz rahat etsin diye sorabilirsiniz.
Kahverengi akıntı tutunmasina da işaret olabiliyor.nasıl bir akıntı peceteyemi geliyo yoksa akiyor mu?? Doktorunu da arayip bir sor istersen.ama can sıkılıcak bir durum olduğunu da sanmıyorum.Mrb benim bugun 8 günüm ama kahverengiakintim var normal mi adet olabilir mi acaba
hamile isen gerek var benim bildiğim.Merhaba! bu kan pihtilasma testleri dediginiz nelerdir acaba. Ben suan 6. haftadayim ve faktor V, MTHFR heterezigot cikti ama dr um kan sulandirici kullanmana gerek yok dedi. Biraz kaygiliyim acikcasi.
Sanki adet olacam gibi dr olabilir böyle şeyler diyor aktif kanama olmayana kadar ama benim cnm çok sıkıldıKahverengi akıntı tutunmasina da işaret olabiliyor.nasıl bir akıntı peceteyemi geliyo yoksa akiyor mu?? Doktorunu da arayip bir sor istersen.ama can sıkılıcak bir durum olduğunu da sanmıyorum.
Evet doğru söylemiş.agri adet sancısı gibi ağrıları transferden sonra çekenler var o yüzden modůnů düşürme sakin.Sanki adet olacam gibi dr olabilir böyle şeyler diyor aktif kanama olmayana kadar ama benim cnm çok sıkıldı
Çok gelmese de geliyir ama halen bende anlamadım kiEvet doğru söylemiş.agri adet sancısı gibi ağrıları transferden sonra çekenler var o yüzden modůnů düşürme sakin.
Canım ümitlendirmekte istemem seni ama şuan kullandığın ilaçlar yüzünden bu kadar erken regl olmazsın diye düşünüyorum. İnşallah tutunma lekelenmesidir.Çok gelmese de geliyir ama halen bende anlamadım ki
Ewt cnm 5.gün embriyosu dr normal dedi ama ben endişeleniyorum yine de gidip kan verecem zaten ins tutunmusturCanım ümitlendirmekte istemem seni ama şuan kullandığın ilaçlar yüzünden bu kadar erken regl olmazsın diye düşünüyorum. İnşallah tutunma lekelenmesidir.
Benim ilk transferim tutmadığında 15.gün test yapıp negatifi öğrenmiştik. Hemen ilaçları bıraktım ama ona rağmen 6 gün sonra ancak adet olabildim. Yanılmıyorsam 5.gün embriyosu seninki değil mi? Pozitifse Erken gebelik testi ya da kan testi yapsan çıkar aslında. Ben ikinci transferde 7.gün erken gebelik testi yapmıştım ve ikinci çizgi çok net çıkmıştı. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
Bence de bi kan ver canım şuan için içini yiyordur eminim hiç olmazsa pozitifse kendini de bebişi de daha fazla üzmemiş olursun. Dualarım seninle inş hayırlı haberlerle gelirsin.Ewt cnm 5.gün embriyosu dr normal dedi ama ben endişeleniyorum yine de gidip kan verecem zaten ins tutunmustur
İnş cnm sende hamilesin dua et allah sana da yavrunü bagıslasın insBence de bi kan ver canım şuan için içini yiyordur eminim hiç olmazsa pozitifse kendini de bebişi de daha fazla üzmemiş olursun. Dualarım seninle inş hayırlı haberlerle gelirsin.
Yine soracagim aklima takildi. tesekkur ederim.kanda pihtilasma varmi yokmu diye kaninizdan alinip bakilan bir test..Kaninizda pihtilasma varsa hamilelik sonuna kadar igne kullandiriyorlar.yoksa sadece ilk uc ay kullaniyorsunuz.doktorunuz gerek yok dediyse oyledir mutlaka..siz yinede iciniz rahat etsin diye sorabilirsiniz.
evet 6 +4 hamileyim. dr sende problem yokmus birak dedi biraktim kan sulandiricilarihamile isen gerek var benim bildiğim.
ay başka bir doktora daha danışma ihtimalin var mı? bana son doktorum öyle dedi bi bıraktım gerisini sormaevet 6 +4 hamileyim. dr sende problem yokmus birak dedi biraktim kan sulandiricilari
korktum ve coraspini birakmadim, bir daha ki gidisimde durumu israrla soracafim cunku ailede kan pihtilasma problemide var. Okudum basina geleni cok uzuldum umarim bundan sonra hersey istedigin gibi gelisir. Buarada sormamda sakinca yoksa seninde factor 5'de mi sorun vardi?ay başka bir doktora daha danışma ihtimalin var mı? bana son doktorum öyle dedi bi bıraktım gerisini sorma
Cnm kan verdim degerim 193 çıktı çok şükürBence de bi kan ver canım şuan için içini yiyordur eminim hiç olmazsa pozitifse kendini de bebişi de daha fazla üzmemiş olursun. Dualarım seninle inş hayırlı haberlerle gelirsin.
Canımmm çoook sevindimm gözün aydınCnm kan verdim degerim 193 çıktı çok şükür
Çok sağol cnm insCanımmm çoook sevindimm gözün aydın
8.gün için çok güzel bir değer kat kat artar inşallahhhAramıza hoşgeldin darısı tedavisi devam eden tüm arkadaşlara inş
Canım ben de MTHFR A1298C heterezigot var. Aslında homozigotlar iki genden sanırım onlar daha tehlikeli. Yani ben de tek gende var ona rağmen başıma bunlar geldi. Çok ciddi işler bunlar. Şakaya gelmez cidden. Sen de nolur imkanın varsa başka doktora da mutlaka görün.korktum ve coraspini birakmadim, bir daha ki gidisimde durumu israrla soracafim cunku ailede kan pihtilasma problemide var. Okudum basina geleni cok uzuldum umarim bundan sonra hersey istedigin gibi gelisir. Buarada sormamda sakinca yoksa seninde factor 5'de mi sorun vardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?