Tebrik ederim tam bir bayram hediyesiCnm kan verdim degerim 193 çıktı çok şükür
Tsk ederim aynen öyle valla :))Tebrik ederim tam bir bayram hediyesi
Gozun aydin bayram şekerin hayirli ugurlu olsun...Tsk ederim aynen öyle valla :))
Çok sağol cnmGozun aydin bayram şekerin hayirli ugurlu olsun...
Arkadaşım hamilesin sanırım. Gözün AydınTsk ederim aynen öyle valla :))
Ewt cnm ins degerim artar bi de kahverengi akintim var biraz sıkıntı ama çok şükür degerim iyi çıktıArkadaşım hamilesin sanırım. Gözün Aydın
Moralini yüksek tut demekki kahve rengi akıntı olabiliyor. Bizlerede bir bilgi olmuş oldu. Aylin Hanım'ın hastasıyın dimi?Ewt cnm ins degerim artar bi de kahverengi akintim var biraz sıkıntı ama çok şükür degerim iyi çıktı
Ewt cnmMoralini yüksek tut demekki kahve rengi akıntı olabiliyor. Bizlerede bir bilgi olmuş oldu. Aylin Hanım'ın hastasıyın dimi?
Hayirli olsun tam bir bayram şekeri bebisin inş sağlıklida kucagina alirsin..Canım doktoruna mutlaka Danış degerin.iyi çıkmış ama kahverengi akıntı sıkıntı olmaz.ins progestan iğne veya takviye yapar kan tahlili yaptırdığıni doktoruna bildir akintin devam etiginide sor...Ewt cnm ins degerim artar bi de kahverengi akintim var biraz sıkıntı ama çok şükür degerim iyi çıktı
İnş cnm sagol
Söyledim cnm zaten progestan iğne kullanıyorum devam dedi akıntı için de şuan da endiselenecek bi şey yok dedi coraspin hap içiyordum onu bıraktım bakalım cnm artıkHayirli olsun tam bir bayram şekeri bebisin inş sağlıklida kucagina alirsin..Canım doktoruna mutlaka Danış degerin.iyi çıkmış ama kahverengi akıntı sıkıntı olmaz.ins progestan iğne veya takviye yapar kan tahlili yaptırdığıni doktoruna bildir akintin devam etiginide sor...
Söyledim cnm zaten progestan iğne kullanıyorum devam dedi akıntı için de şuan da endiselenecek bi şey yok dedi coraspin hap içiyordum onu bıraktım bakalım cnm artık
Canım o kaygar gecmiycek ama 20haftadan sonra bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca tekmeleri duydukça bir nebze rahatliyorsun..benimde o haftalarda tortu çok açık kahvelik şeklinde tortu gelirdi bir hafta surdu doktoruma sordum normal demişti sen yinede doktoruna sor canım..Kizlar merhaba. Yaklasik bir haftadir crinone jel kahverengi tortu seklinde geri geliyor boyle bir durum yasayan var acaba? onun disinda su adet olacakmissin gibi his olur ya hafif karinda gariplikler falan o da hic gecmedi bende. Korkumdan surekli kontrol ediyorum gun icinde ama herhangi bir kanama lekenlenme olmuyor. Sadece sabahlari gelen kahverengi crinone jel tortusubu kaygilar ne zaman gececek acaba (
Canım kaygilanma diycem ama inan elimizde değil Allaha emanet meleklerimiz bu gunleride gorduk çok sukur diyorum her zaman.. ama inan zamanla o kaygılar biraz azalicak gobus buyudukce sen hamileligin tadını çıkar iyi şeyler dusun canım neten bebek kıyafetleri bak beşik bebek arabası bak en iyi terapi ve bol dua canım..Cok tesekkur ederim cevabin icin... gercekten hergun kaygilanacak birsey buluyorum ki kaygilanmak da iyi birsey degil...
:)) haklisinCanım kaygilanma diycem ama inan elimizde değil Allaha emanet meleklerimiz bu gunleride gorduk çok sukur diyorum her zaman.. ama inan zamanla o kaygılar biraz azalicak gobus buyudukce sen hamileligin tadını çıkar iyi şeyler dusun canım neten bebek kıyafetleri bak beşik bebek arabası bak en iyi terapi ve bol dua canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?