Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

bende de koyu kahverengi tortu olarak geliyordu, surekli tuvalete gidiyodum kontrol icin..ahh bu telaslar bitmez canim,zaman gectikce rahatliyosun bu defa farkli telaslarin oluyo:)

Günaydın kızlar biraz boğazım ağrıyor malum biliyorsunuz ilaçta kullanamıyoruz ne yapabilirim

merhaba, bende erbil Bey'in hastasıyım, benimde salı günü oldu transferim, dualarımız seninle, ben transferde çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı çok kısa sürüyor zaten, allah yardımcın olsun

merhaba, bende erbil Bey'in hastasıyım, benimde salı günü oldu transferim, dualarımız seninle, ben transferde çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı çok kısa sürüyor zaten, allah yardımcın olsun

Benim 4. Denemem olacak burda ilk kez yaptırıyorum. Transfer saati için ne zaman haber vermişlerdi beni arayacaklardi ama daha haber gelmedi

Benim 4. Denemem olacak burda ilk kez yaptırıyorum. Transfer saati için ne zaman haber vermişlerdi beni arayacaklardi ama daha haber gelmedi
beni bir gün önce arayıp saatini bildirdiler, senin transferin bugün dü değil mi

Canım benim doktorumda erbil beyi ben dondurulmuslarla hamiş kaldım bir gün önce transferden bir gün önce çözülmüştü bir gün beklendi benide geç aramışlar akşam transfer olmuştum Allahım kan can versin minislere sıkı sıkı tutunsunlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar..

Amin inşallah cümlemizin
Benim 4. Denemem olacak diğer üç tanesini başka yerde yapmıştık. Erbil bey ne gerekiyorsa tüm tetkikleri yaptı gerisi artık takdiri ilahi inşallah nasip olur.

Bende erbil beyin hastasıyım, ilk denemendemi hamile haberini aldın, kaçıncı günü test yaptırdın :), ben salı günü transfer oldum, 27 eylüle gün verdi

Bende erbil beyin hastasıyım, ilk denemendemi hamile haberini aldın, kaçıncı günü test yaptırdın :), ben salı günü transfer oldum, 27 eylüle gün verdi
Canım ben baska merkezde uc negatif denemem oldu sonra erbil beyin vesilesiyle Allahinda izniyle o merkezde ilk.denememde hamiş kaldım cok sukur benim üçüncü gün emriyosuydu ben transferin 7 günü akşam idrar testi yaptırdım cikmasada üzülmiycektim erken olduğunu farkındayım önce çizgi çıkmadı sonra beş dakika sonra baktım hafif silik çizgi vardı sonra iki gün her sabah idrar testi yapmaya devam ettim ikinci çizgi koyulaşıncaya transferin günü kan testi yaptırdım pozitif sonuç..kanda pozitif olup idrarda pozitif çıkanda çok..

Yukarda tarih çıkmamış transferin 9gunu kan testinde pozitifi gordun canım..inş senin minisinde turunmustur..

bende de koyu kahverengi tortu olarak geliyordu, surekli tuvalete gidiyodum kontrol icin..ahh bu telaslar bitmez canim,zaman gectikce rahatliyosun bu defa farkli telaslarin oluyo:)
Tesekkurler cevap icin :)Iyi bari benzer seyler yasayanlari gorunce icin rahatliyor. Seninde az kalmis, saglikla kucagina al bebegini. hep tatli telaslar yasayalim insallah :)

Günaydın kızlar biraz boğazım ağrıyor malum biliyorsunuz ilaçta kullanamıyoruz ne yapabilirim
Ben bir tatlı kaşığı zencefil bir çorba kaşığı balı karıştırıp yutarım iyi geliyor ama hamilelikte zencefil durumunu bilmiyorum bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…