bende de koyu kahverengi tortu olarak geliyordu, surekli tuvalete gidiyodum kontrol icin..ahh bu telaslar bitmez canim,zaman gectikce rahatliyosun bu defa farkli telaslarin oluyo:)Kizlar merhaba. Yaklasik bir haftadir crinone jel kahverengi tortu seklinde geri geliyor boyle bir durum yasayan var acaba? onun disinda su adet olacakmissin gibi his olur ya hafif karinda gariplikler falan o da hic gecmedi bende. Korkumdan surekli kontrol ediyorum gun icinde ama herhangi bir kanama lekenlenme olmuyor. Sadece sabahlari gelen kahverengi crinone jel tortusubu kaygilar ne zaman gececek acaba (
merhaba, bende erbil Bey'in hastasıyım, benimde salı günü oldu transferim, dualarımız seninle, ben transferde çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı çok kısa sürüyor zaten, allah yardımcın olsunArkadaslar merhaba
Aranıza yeni katıldım :) Bende bahçeci fulyada tedavi görüyorum doktorum erbil bey, bugün transferim olacak dua edin bana nolur.
Rabbim bu yolda elimizi boş çevirmesin hamile arkadaşlarımın hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun inşallah.
merhaba, bende erbil Bey'in hastasıyım, benimde salı günü oldu transferim, dualarımız seninle, ben transferde çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı çok kısa sürüyor zaten, allah yardımcın olsun
beni bir gün önce arayıp saatini bildirdiler,Benim 4. Denemem olacak burda ilk kez yaptırıyorum. Transfer saati için ne zaman haber vermişlerdi beni arayacaklardi ama daha haber gelmedi
beni bir gün önce arayıp saatini bildirdiler, senin transferin bugün dü değil miBenim 4. Denemem olacak burda ilk kez yaptırıyorum. Transfer saati için ne zaman haber vermişlerdi beni arayacaklardi ama daha haber gelmedi
Canım benim doktorumda erbil beyi ben dondurulmuslarla hamiş kaldım bir gün önce transferden bir gün önce çözülmüştü bir gün beklendi benide geç aramışlar akşam transfer olmuştum Allahım kan can versin minislere sıkı sıkı tutunsunlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar..Benim 4. Denemem olacak burda ilk kez yaptırıyorum. Transfer saati için ne zaman haber vermişlerdi beni arayacaklardi ama daha haber gelmedi
beni bir gün önce arayıp saatini bildirdiler, senin transferin bugün dü değil mi
Canım benim doktorumda erbil beyi ben dondurulmuslarla hamiş kaldım bir gün önce transferden bir gün önce çözülmüştü bir gün beklendi benide geç aramışlar akşam transfer olmuştum Allahım kan can versin minislere sıkı sıkı tutunsunlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar..
Bende erbil beyin hastasıyım, ilk denemendemi hamile haberini aldın, kaçıncı günü test yaptırdın :), ben salı günü transfer oldum, 27 eylüle gün verdiCanım benim doktorumda erbil beyi ben dondurulmuslarla hamiş kaldım bir gün önce transferden bir gün önce çözülmüştü bir gün beklendi benide geç aramışlar akşam transfer olmuştum Allahım kan can versin minislere sıkı sıkı tutunsunlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar..
ay hadi inşallah, allahım kolaylıklar versin, sıkı tutunur inş, güzel haberler alırızAradılar az önce 4 buçukta yapılacak inşallah :)
Canım ben baska merkezde uc negatif denemem oldu sonra erbil beyin vesilesiyle Allahinda izniyle o merkezde ilk.denememde hamiş kaldım cok sukur benim üçüncü gün emriyosuydu ben transferin 7 günü akşam idrar testi yaptırdım cikmasada üzülmiycektim erken olduğunu farkındayım önce çizgi çıkmadı sonra beş dakika sonra baktım hafif silik çizgi vardı sonra iki gün her sabah idrar testi yapmaya devam ettim ikinci çizgi koyulaşıncaya transferin günü kan testi yaptırdım pozitif sonuç..kanda pozitif olup idrarda pozitif çıkanda çok..Bende erbil beyin hastasıyım, ilk denemendemi hamile haberini aldın, kaçıncı günü test yaptırdın :), ben salı günü transfer oldum, 27 eylüle gün verdi
Yukarda tarih çıkmamış transferin 9gunu kan testinde pozitifi gordun canım..inş senin minisinde turunmustur..Bende erbil beyin hastasıyım, ilk denemendemi hamile haberini aldın, kaçıncı günü test yaptırdın :), ben salı günü transfer oldum, 27 eylüle gün verdi
inşallah canım, tutunmuşlardır bebişlerim, çok teşekkürler, benim ilk denemem, günler nasıl geçecek bilmiyorum,Yukarda tarih çıkmamış transferin 9gunu kan testinde pozitifi gordun canım..inş senin minisinde turunmustur..
gözün aydın canım çok sevindim , inşallah güzel haberleri alırızBebelerimi aldım geldim hersey iyi geçti çok şükür :) 1 ekim test tarihim günler nasıl gecicek bilmem
Tesekkurler cevap icin :)Iyi bari benzer seyler yasayanlari gorunce icin rahatliyor. Seninde az kalmis, saglikla kucagina al bebegini. hep tatli telaslar yasayalim insallah :)bende de koyu kahverengi tortu olarak geliyordu, surekli tuvalete gidiyodum kontrol icin..ahh bu telaslar bitmez canim,zaman gectikce rahatliyosun bu defa farkli telaslarin oluyo:)
Ben bir tatlı kaşığı zencefil bir çorba kaşığı balı karıştırıp yutarım iyi geliyor ama hamilelikte zencefil durumunu bilmiyorum bir araştır istersen.Günaydın kızlar biraz boğazım ağrıyor malum biliyorsunuz ilaçta kullanamıyoruz ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?