Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Geçer geçer tatlı bir heyecan ile geçsin mutlu haberler ver bizlere

Amiiinnn inşallah, hiçbir belirtim yok hicbirsey hissetmiyorum sanki hiç transfer yapılmamış gibiyim. Daha öncekiler de batma fln olurdu jelden dolayi leke fln gelirdi bu kez hicbirsey yok kendimi de dinlemek istemiyorum nasip kısmet artık

Kızlar merhaba.. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gizli gizli takip ettim sizi:) Nasip olursa bende Bahçecide başlayacağım. Kafam takılan bir şey var malum para konusuda önemli oluyor.
Genelde merkezde dondurulmuş embriyo transferi yapıyorlar. Bu süreçte yani yum. toplamadan transfere kadar olan dondurma işleminde ücret alıyorlar mı? Dondurma ücreti 1300 tl dediler de, kafam karıştı.

Cnm ben bir tane embriyomu dondurdum dondurdugum gün 1300 muydu 1400 muydu bi mebla ödedim valla

Cnm ben bir tane embriyomu dondurdum dondurdugum gün 1300 muydu 1400 muydu bi mebla ödedim valla

Yani transferden sonra, kalan embriyonu dondurmak için aldılar para ?doğru anladım de mi cnm? Bu arada yeni hamişsin hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah Doktorun kimdi?

Yani transferden sonra, kalan embriyonu dondurmak için aldılar para ?doğru anladım de mi cnm? Bu arada yeni hamişsin hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah Doktorun kimdi?
Ewt dondurma işlemi için aldılar daha kalp atisini duymadım cnm ama ins devamı da gelir aylin hanim di doktorum

Teşekkür ederim cnm.. Heycanlı zamanlar senin için. İnşallah sağlıkla devam eder.. Bende Güvenç bey e muayene oldum, onda devam edicem büyük ihtimal.
Öncelikle tedaviniz hayirli olsun..bahçecide ilk deneme niz ise 6500 tl başlangıç ücreti ilaclar hariç, ilk toplanan yumurtalar bir ay sonra transfer olacağı zaman fiyatın içinde ama transfer dışında daha sonra kullanmak için dondurucaginiz yumurtaya embriyo başına 500 tl ödeniyor.ilaclarinizin çoğunu sgk karşılıyor bu yüzden aile hekiminize yada ordaki doktora yazdirirsiniz.

Mrb cnm sen deneyimlisin sana danışmak istedim şimdi biz tedavi sonucu gebe kaldık ya son adet tarihini mi baz alıyoruz

Merhaba, şansın bol olsun...
Yumurta toplamadan transfere kadar en fazla kişiye göre değişmekle birlikte 2-3 ay geçiyor, onun için ücret almıyorlar. Ama olur da saklamayı uygun gördükleri kalan embriyo olursa ona alınıyor ki güncel ücretleri bilmiyorum..

Mrb cnm sen deneyimlisin sana danışmak istedim şimdi biz tedavi sonucu gebe kaldık ya son adet tarihini mi baz alıyoruz
Evet normalde öyle oluyor.bazen gec dollenme olduğundan doktorun, kalp atışları için kontrole gittigin gün doğru olan haftayi o zaman söylüyor.sen keseyi gormeye gittiginde doktorun tam haftasini soyledimi.

Canım.sen tup bebek ile hamiş kaldiysan son adet tarihini baz alıyor doktor gebelik.haftasini hesaplamak için kalp atisini duydunmu canım..

transfer hemen olacaksa - bir ay sonra gibi yani - almıyorlar.

Evet normalde öyle oluyor.bazen gec dollenme olduğundan doktorun, kalp atışları için kontrole gittigin gün doğru olan haftayi o zaman söylüyor.sen keseyi gormeye gittiginde doktorun tam haftasini soyledimi.
Ben daha keseyi görmeyi gitmedim doktor çağırmadı ne zamn tahmini olarak kalp atasini duyarız acaba

transfer hemen olacaksa - bir ay sonra gibi yani - almıyorlar.

Teşekkür ederim kızlarr.. umarım hamile kalıp bu gruba bende dahil olurum. Hamile arkadaslara sağlıklı doğumlar, tedavide olanlara da bol şans diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…