Hadi bakalım hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzBende erbil beyin hastasıyım, ilk denemendemi hamile haberini aldın, kaçıncı günü test yaptırdın :), ben salı günü transfer oldum, 27 eylüle gün verdi
Geçer geçer tatlı bir heyecan ile geçsin mutlu haberler ver bizlereBebelerimi aldım geldim hersey iyi geçti çok şükür :) 1 ekim test tarihim günler nasıl gecicek bilmem
Geçer geçer tatlı bir heyecan ile geçsin mutlu haberler ver bizlere
Cnm ben bir tane embriyomu dondurdum dondurdugum gün 1300 muydu 1400 muydu bi mebla ödedim vallaKızlar merhaba.. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gizli gizli takip ettim sizi:) Nasip olursa bende Bahçecide başlayacağım. Kafam takılan bir şey var malum para konusuda önemli oluyor.
Genelde merkezde dondurulmuş embriyo transferi yapıyorlar. Bu süreçte yani yum. toplamadan transfere kadar olan dondurma işleminde ücret alıyorlar mı? Dondurma ücreti 1300 tl dediler de, kafam karıştı.
Cnm ben bir tane embriyomu dondurdum dondurdugum gün 1300 muydu 1400 muydu bi mebla ödedim valla
Ewt dondurma işlemi için aldılar daha kalp atisini duymadım cnm ama ins devamı da gelir aylin hanim di doktorumYani transferden sonra, kalan embriyonu dondurmak için aldılar para ?doğru anladım de mi cnm? Bu arada yeni hamişsin hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallahDoktorun kimdi?
Ewt dondurma işlemi için aldılar daha kalp atisini duymadım cnm ama ins devamı da gelir aylin hanim di doktorum
Sağol cnm seninde hayırlı olsun insTeşekkür ederim cnm.. Heycanlı zamanlar senin için. İnşallah sağlıkla devam eder.. Bende Güvenç bey e muayene oldum, onda devam edicem büyük ihtimal.
Öncelikle tedaviniz hayirli olsun..bahçecide ilk deneme niz ise 6500 tl başlangıç ücreti ilaclar hariç, ilk toplanan yumurtalar bir ay sonra transfer olacağı zaman fiyatın içinde ama transfer dışında daha sonra kullanmak için dondurucaginiz yumurtaya embriyo başına 500 tl ödeniyor.ilaclarinizin çoğunu sgk karşılıyor bu yüzden aile hekiminize yada ordaki doktora yazdirirsiniz.Teşekkür ederim cnm.. Heycanlı zamanlar senin için. İnşallah sağlıkla devam eder.. Bende Güvenç bey e muayene oldum, onda devam edicem büyük ihtimal.
Mrb cnm sen deneyimlisin sana danışmak istedim şimdi biz tedavi sonucu gebe kaldık ya son adet tarihini mi baz alıyoruzÖncelikle tedaviniz hayirli olsun..bahçecide ilk deneme niz ise 6500 tl başlangıç ücreti ilaclar hariç, ilk toplanan yumurtalar bir ay sonra transfer olacağı zaman fiyatın içinde ama transfer dışında daha sonra kullanmak için dondurucaginiz yumurtaya embriyo başına 500 tl ödeniyor.ilaclarinizin çoğunu sgk karşılıyor bu yüzden aile hekiminize yada ordaki doktora yazdirirsiniz.
Kızlar merhaba.. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gizli gizli takip ettim sizi:) Nasip olursa bende Bahçecide başlayacağım. Kafam takılan bir şey var malum para konusuda önemli oluyor.
Genelde merkezde dondurulmuş embriyo transferi yapıyorlar. Bu süreçte yani yum. toplamadan transfere kadar olan dondurma işleminde ücret alıyorlar mı? Dondurma ücreti 1300 tl dediler de, kafam karıştı.
Evet normalde öyle oluyor.bazen gec dollenme olduğundan doktorun, kalp atışları için kontrole gittigin gün doğru olan haftayi o zaman söylüyor.sen keseyi gormeye gittiginde doktorun tam haftasini soyledimi.Mrb cnm sen deneyimlisin sana danışmak istedim şimdi biz tedavi sonucu gebe kaldık ya son adet tarihini mi baz alıyoruz
Canım.sen tup bebek ile hamiş kaldiysan son adet tarihini baz alıyor doktor gebelik.haftasini hesaplamak için kalp atisini duydunmu canım..Mrb cnm sen deneyimlisin sana danışmak istedim şimdi biz tedavi sonucu gebe kaldık ya son adet tarihini mi baz alıyoruz
transfer hemen olacaksa - bir ay sonra gibi yani - almıyorlar.Kızlar merhaba.. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gizli gizli takip ettim sizi:) Nasip olursa bende Bahçecide başlayacağım. Kafam takılan bir şey var malum para konusuda önemli oluyor.
çok iyidir kendisi benim de doktorum.Teşekkür ederim cnm.. Heycanlı zamanlar senin için. İnşallah sağlıkla devam eder.. Bende Güvenç bey e muayene oldum, onda devam edicem büyük ihtimal.
Ben daha keseyi görmeyi gitmedim doktor çağırmadı ne zamn tahmini olarak kalp atasini duyarız acabaEvet normalde öyle oluyor.bazen gec dollenme olduğundan doktorun, kalp atışları için kontrole gittigin gün doğru olan haftayi o zaman söylüyor.sen keseyi gormeye gittiginde doktorun tam haftasini soyledimi.
Yok cnm daha duymadım sabırsızlıkla bekliyorumCanım.sen tup bebek ile hamiş kaldiysan son adet tarihini baz alıyor doktor gebelik.haftasini hesaplamak için kalp atisini duydunmu canım..
Öncelikle tedaviniz hayirli olsun..bahçecide ilk deneme niz ise 6500 tl başlangıç ücreti ilaclar hariç, ilk toplanan yumurtalar bir ay sonra transfer olacağı zaman fiyatın içinde ama transfer dışında daha sonra kullanmak için dondurucaginiz yumurtaya embriyo başına 500 tl ödeniyor.ilaclarinizin çoğunu sgk karşılıyor bu yüzden aile hekiminize yada ordaki doktora yazdirirsiniz.
transfer hemen olacaksa - bir ay sonra gibi yani - almıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?