- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Merhaba, şansın bol olsun...
Yumurta toplamadan transfere kadar en fazla kişiye göre değişmekle birlikte 2-3 ay geçiyor, onun için ücret almıyorlar. Ama olur da saklamayı uygun gördükleri kalan embriyo olursa ona alınıyor ki güncel ücretleri bilmiyorum..
teşekkürler canım sana da bol şans. bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsunlar inşallah.Teşekkür ederim kızlarr.. umarım hamile kalıp bu gruba bende dahil olurum. Hamile arkadaslara sağlıklı doğumlar, tedavide olanlara da bol şans diliyorum.
Benim de esimin morf. %2'ydi ama Guvenc bey bu deger onemli degil %98kotu anlamina gelmiyor sokaktan kime bu testi yapsak boyle sonuclar cikar diyordu.Yani bzmki sebepsiz infertilite olarak gecti, bana da her gittigim dr dogal yolla hamile kalirsin dedi ama olmadi iste..inaniyorum belli bir zamandan sonra stresten olmuyor zaten..velhasil hayatimda aldigim en dogru karar oldu Guvenc beyle tup bebek surecine baslamak.Ilaclarin olumsuz bir yan etkisini hic gormedim,yumurta toplamadan sonra gayet iyiydim,gobekten ignelerimi kendim yaptim falan falan..Yani arkadasim bu sureci psikolojik olarak kafanda buyutme, herseyi goguslemeye hazir ol mutlu sona kavusursun insallah♡Benm ilk denemede olumlu sonuc oldu,dogumum da yakin insallah...Merhaba Kızlar ; Aranıza yeni katıldım. Güvenç Bey ile mart ayında görüşmüştüm. Benim eşimin morfolojisi %2 olduğundan bebek olmadığını düşünüyordum. Nisan ayında tüp bebek sürecine başlayacaktım. Fakat bankacı olmam nedeni ile çok stresli olan işim ile birlikte yürütemezdim bu süreci. O yüzden bu ay işimi de bıraktım.ve Kasım ayında tekrar görüşüp güveç beye tüp bebek yaptırmak istiyorum. Hastehaneyi ve ordaki ilgiyi çok sevdim. Güvenç beyde çok ilgili bir doktor.Umarım Rabbim kucağımıza alamayı nasip eder bebişlerimizi. Benim merak ettiğim bir konu var ,tüp bebek sürecinde kullanılan hormon ilaçları sizi nası etkiledi? bu stresli süreci nasıl atlattınız ? konuyla ilgili bilgilerinize çok ihtiyacım var ..
Kızlar merhaba.. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gizli gizli takip ettim sizi:) Nasip olursa bende Bahçecide başlayacağım. Kafam takılan bir şey var malum para konusuda önemli oluyor.
Genelde merkezde dondurulmuş embriyo transferi yapıyorlar. Bu süreçte yani yum. toplamadan transfere kadar olan dondurma işleminde ücret alıyorlar mı? Dondurma ücreti 1300 tl dediler de, kafam karıştı.
Benim de esimin morf. %2'ydi ama Guvenc bey bu deger onemli degil %98kotu anlamina gelmiyor sokaktan kime bu testi yapsak boyle sonuclar cikar diyordu.Yani bzmki sebepsiz infertilite olarak gecti, bana da her gittigim dr dogal yolla hamile kalirsin dedi ama olmadi iste..inaniyorum belli bir zamandan sonra stresten olmuyor zaten..velhasil hayatimda aldigim en dogru karar oldu Guvenc beyle tup bebek surecine baslamak.Ilaclarin olumsuz bir yan etkisini hic gormedim,yumurta toplamadan sonra gayet iyiydim,gobekten ignelerimi kendim yaptim falan falan..Yani arkadasim bu sureci psikolojik olarak kafanda buyutme, herseyi goguslemeye hazir ol mutlu sona kavusursun insallah♡Benm ilk denemede olumlu sonuc oldu,dogumum da yakin insallah...
Merhaba Kızlar ; Aranıza yeni katıldım. Güvenç Bey ile mart ayında görüşmüştüm. Benim eşimin morfolojisi %2 olduğundan bebek olmadığını düşünüyordum. Nisan ayında tüp bebek sürecine başlayacaktım. Fakat bankacı olmam nedeni ile çok stresli olan işim ile birlikte yürütemezdim bu süreci. O yüzden bu ay işimi de bıraktım.ve Kasım ayında tekrar görüşüp güveç beye tüp bebek yaptırmak istiyorum. Hastehaneyi ve ordaki ilgiyi çok sevdim. Güvenç beyde çok ilgili bir doktor.Umarım Rabbim kucağımıza alamayı nasip eder bebişlerimizi. Benim merak ettiğim bir konu var ,tüp bebek sürecinde kullanılan hormon ilaçları sizi nası etkiledi? bu stresli süreci nasıl atlattınız ? konuyla ilgili bilgilerinize çok ihtiyacım var ..
Canım ben Dr Değilim ama buradaki arkadaşların yorumlarından edindiğim bilgiye göre yüzde 2 lik morfoloji ile aşılama nın tutma ihtimali Zayıf. Bana sorarsan direk tüp bebeğe yönel derim. Bu arada Keçiboynuzu kürü çok işe yarıyor. Ben de eşime içiriyorumbu arada bana Acıbademdeki ve medicanadaki doktorlarım doğal yolla kalabilirsin dediler. 1 yıldır tık yok. Gitigim kolan hastehanesi ve Beylikdüzü tıptaki doktorlarım direk mikroenjeksiyon yaptır doğal yolla kesinlikle kalamazsın dediler kafam allak pullak oldu . şuan Adnan saraç oğlunun onerisi üzerine E vitamini ve keçiboynuzu kürü yapıyorum ..Kendime Aralık ayına kadar süre verdim yoksa direk tüp bebek :-(
Ben 6 hafta 2 gunluken gordum.kalp atışını ben dayanamayıp başka doktora gitmistim..Yok cnm daha duymadım sabırsızlıkla bekliyorum
Geçen hafta transferim oldu, o gün kalan embriyoları dondurmak için 1400 tl ödedik. Hayırlı olsun tedavin inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.
Canım ben Dr Değilim ama buradaki arkadaşların yorumlarından edindiğim bilgiye göre yüzde 2 lik morfoloji ile aşılama nın tutma ihtimali Zayıf. Bana sorarsan direk tüp bebeğe yönel derim. Bu arada Keçiboynuzu kürü çok işe yarıyor. Ben de eşime içiriyorum
Tedavin hayırlı olsun inşallah ıkinciye gerek kalmadan olumlu sonuçlar alırsın :) ilaçlar bende hiçbir yan etki yapmadı bu birazda psikilojiyle alakali bence ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçiyor tedavi bu süreçte stres yapma hiç rahat olmaya çalış inşallah hayırlı haberler yazacağın günler de gelir :)
Iki haftaya kadar duyarsız diye dusunuyorum..keseye kalp atışında birlikte çağıracak galiba.Canım sen test yaptıktan sonra dr un gün vermedi miBen daha keseyi görmeyi gitmedim doktor çağırmadı ne zamn tahmini olarak kalp atasini duyarız acaba
Yok vermedi 3 hafta sonra ayarlarız dedi daha da aramadi kimseIki haftaya kadar duyarsız diye dusunuyorum..keseye kalp atışında birlikte çağıracak galiba.Canım sen test yaptıktan sonra dr un gün vermedi mi
Tşkrler cnm... Seninde hayırlı olsun, güzel sonuçlarla gel inşallah. Test tarihin ne zaman?
inşallah atlatırsınız canım kalbini ferah tut olumlu düşün hep.MErhaba kizlar! hamileligi boyunca kanama yasayan oldu mu aranizda?? Bana subkoryonik hematom teshisi kondu. hic bitmeyen adet sancisina benzer agrinin ve kahverengi akintinin sebebi buymus. Yani rahim icinde kesenin altinda bir kanama alani var. Simdi ara ara kanamam oluyor bazende lekelenmeler yasiyorum. Bunlarin yanisira bel ve karin agrisi tabi... Bu durum dusuk riskini arttiyor ama beklemekten baska care de yokmus. Herseye ragmen bebegimin gelisimi ve kalp atislari cok guzel, umarim hic bir zarar vermeden bu durumu atlatabiliriz
Sağolasın inşallah, Salı günü test günüm
MErhaba kizlar! hamileligi boyunca kanama yasayan oldu mu aranizda?? Bana subkoryonik hematom teshisi kondu. hic bitmeyen adet sancisina benzer agrinin ve kahverengi akintinin sebebi buymus. Yani rahim icinde kesenin altinda bir kanama alani var. Simdi ara ara kanamam oluyor bazende lekelenmeler yasiyorum. Bunlarin yanisira bel ve karin agrisi tabi... Bu durum dusuk riskini arttiyor ama beklemekten baska care de yokmus. Herseye ragmen bebegimin gelisimi ve kalp atislari cok guzel, umarim hic bir zarar vermeden bu durumu atlatabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?