hadi insallah guzel sonuc alirsin♡ nerde yaptirdin testi 1 saat icinde cikar test sonucu ozele gitseydin keske. ben cok sabirsizlanmistim o 1 saat nasil gecti hala unutamam:)kızlar merhaba,
bugün 11.günüm kan testi verdim, sonuç 5 te çıkacakmış çok heyacanlıyım, inş güzel sonuçlar alırım
saol canım inş güzel sonuç alırımhadi insallah guzel sonuc alirsin♡ nerde yaptirdin testi 1 saat icinde cikar test sonucu ozele gitseydin keske. ben cok sabirsizlanmistim o 1 saat nasil gecti hala unutamam:)
kaldı 4 gün yani:).. bu transferden sonra zaman duruyor resmen ben şimdiden sabırsızlanmaya başladım :))
kızlar merhaba,
bugün 11.günüm kan testi verdim, sonuç 5 te çıkacakmış çok heyacanlıyım, inş güzel sonuçlar alırım
işyerinde revir olduğu için dışarıya gitmeme izin vermiyorlar, salı günü kaçıncı günün,5 çok geç değil mi 1 saatte çıkıyor normalde. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın benimde salı test günüm çok heyecanlıyım :)
işyerinde revir olduğu için dışarıya gitmeme izin vermiyorlar, salı günü kaçıncı günün,
bende erbil beyin hastasıyım, benden de 27 eylülde istedi de ben bugün yaptırdım11. Günüm. Normalde 1 ekimdeydi test tarihim ama ben her hafta bağışıklık sistemi için serum alıyorum o yüzden erbil bey salı günü istedi.
bende erbil beyin hastasıyım, benden de 27 eylülde istedi de ben bugün yaptırdım
Selam canım ben 10.haftada ve 25.haftada anama geçirdim hamilelikte,doktorum istirahat verdi çalışıyordum rapor aldım 10 ar gün yattım yaklaşık .her defasında çok şükür atlattık,önemli olan dediğin gibi bebeğin gelişiminin yolunda olması,çok dikkat te kendine,yorma şakın dinlen,Allah'ın izniyle atlatacaksınMErhaba kizlar! hamileligi boyunca kanama yasayan oldu mu aranizda?? Bana subkoryonik hematom teshisi kondu. hic bitmeyen adet sancisina benzer agrinin ve kahverengi akintinin sebebi buymus. Yani rahim icinde kesenin altinda bir kanama alani var. Simdi ara ara kanamam oluyor bazende lekelenmeler yasiyorum. Bunlarin yanisira bel ve karin agrisi tabi... Bu durum dusuk riskini arttiyor ama beklemekten baska care de yokmus. Herseye ragmen bebegimin gelisimi ve kalp atislari cok guzel, umarim hic bir zarar vermeden bu durumu atlatabiliriz
Hafiften ev işi yapmakta sakınca var mı kızlar acaba
Valla bugün toz aldım biraz yatagimı falan topluyorum biraz ağrım oldu korktumKendini çok yorma bence cnm. süpürge yapma mesela. ev toplama, toz alma, yemek gibi şeyleri yapmıştım ben sadece diğer denemelerimde.
Saol canim insallah bebegime zarar vermeden atlatiriz. O bolgedeki kanamanin kendi kendine absorbe etmesini bekleyecegiz. Doktorum surekli yatmana gerek yok dedi sadece agir is, yuruyus, egzerzis yok, ama ben tabi surekli su icip dinlenme modunda takiliyorum evde. Haftaya is basliyor haftada 3 gun gitmem gerekecek gorecegiz artikSelam canım ben 10.haftada ve 25.haftada anama geçirdim hamilelikte,doktorum istirahat verdi çalışıyordum rapor aldım 10 ar gün yattım yaklaşık .her defasında çok şükür atlattık,önemli olan dediğin gibi bebeğin gelişiminin yolunda olması,çok dikkat te kendine,yorma şakın dinlen,Allah'ın izniyle atlatacaksın
Tebrikler canımkızlar sonucum çıktı 755.6, kalbim duracak gibi
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah Allah tamamına erdirsinkızlar sonucum çıktı 755.6, kalbim duracak gibi
saol canım, allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, kucağımıza da almayı nasip eder inşTebrikler canım
saol canım, allah razı olsun,Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah Allah tamamına erdirsin
Allahım bizede nasip etsin
Dualarınızda unutmayın
kızlar sonucum çıktı 755.6, kalbim duracak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?