Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

kızlar merhaba,
bugün 11.günüm kan testi verdim, sonuç 5 te çıkacakmış çok heyacanlıyım, inş güzel sonuçlar alırım
hadi insallah guzel sonuc alirsin♡ nerde yaptirdin testi 1 saat icinde cikar test sonucu ozele gitseydin keske. ben cok sabirsizlanmistim o 1 saat nasil gecti hala unutamam:)

hadi insallah guzel sonuc alirsin♡ nerde yaptirdin testi 1 saat icinde cikar test sonucu ozele gitseydin keske. ben cok sabirsizlanmistim o 1 saat nasil gecti hala unutamam:)
saol canım inş güzel sonuç alırım işyerinde revir olduğu için, izin vermiyorlar, ondan , yoksa bana kalsa dışarda yaptırırdım, sabahı bekledim idrar testi yaptım, ondan emin olunca kan testi yaptırmaya karar verdim ,

kaldı 4 gün yani:).. bu transferden sonra zaman duruyor resmen ben şimdiden sabırsızlanmaya başladım :))

Ben çok rahat geçirdim hiç kasmadım kendimi ama sona yaklaştıkça heyecan başladı olmazsa diye korkuyorum hiç belirtim yoktu hala daha yok, belirti aramakta doğru değil biliyorum ama daha öncekiler de olmuştu kendimi dinleyip stres yapmakta istemiyorum salı günü belli olacak hersey :)

kızlar merhaba,
bugün 11.günüm kan testi verdim, sonuç 5 te çıkacakmış çok heyacanlıyım, inş güzel sonuçlar alırım

5 çok geç değil mi 1 saatte çıkıyor normalde. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın benimde salı test günüm çok heyecanlıyım :)

5 çok geç değil mi 1 saatte çıkıyor normalde. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın benimde salı test günüm çok heyecanlıyım :)
işyerinde revir olduğu için dışarıya gitmeme izin vermiyorlar, salı günü kaçıncı günün,

işyerinde revir olduğu için dışarıya gitmeme izin vermiyorlar, salı günü kaçıncı günün,

11. Günüm. Normalde 1 ekimdeydi test tarihim ama ben her hafta bağışıklık sistemi için serum alıyorum o yüzden erbil bey salı günü istedi.

Selam canım ben 10.haftada ve 25.haftada anama geçirdim hamilelikte,doktorum istirahat verdi çalışıyordum rapor aldım 10 ar gün yattım yaklaşık .her defasında çok şükür atlattık,önemli olan dediğin gibi bebeğin gelişiminin yolunda olması,çok dikkat te kendine,yorma şakın dinlen,Allah'ın izniyle atlatacaksın

Saol canim insallah bebegime zarar vermeden atlatiriz. O bolgedeki kanamanin kendi kendine absorbe etmesini bekleyecegiz. Doktorum surekli yatmana gerek yok dedi sadece agir is, yuruyus, egzerzis yok, ama ben tabi surekli su icip dinlenme modunda takiliyorum evde. Haftaya is basliyor haftada 3 gun gitmem gerekecek gorecegiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…