Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

amin canım inşallah, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah, 2 tane 5.gün embriyosuydu

Yaa bana da 2 tane 5. Gün ebmriyosu transfer edildi inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim. Bugün dayanamadım test yaptım 2. çizgiyi biraz silikte olsa gördüm daha 7. günüm inşallah devamı da gelir :) bizlere de dua et..

ben 9.gün silik, 10.gün daha belirgin ve bugün 11.günde yanında çıkan çizgi ile aynı renkteydi, böyle olunca emin oldum test yaptım, amin canım darısı başına inş

ben 9.gün silik, 10.gün daha belirgin ve bugün 11.günde yanında çıkan çizgi ile aynı renkteydi, böyle olunca emin oldum test yaptım, amin canım darısı başına inş
Tebrikler canım erbil.bey eleri ugurludur bende onun vesilesiyle hamiş kaldım inş sağlıklida kucagina alırsın inş...

Orda silik çizgi varsa sende hamisin canım.sayfamizda hamisler çoğalıyor ne güzel..

Orda silik çizgi varsa sende hamisin canım.sayfamizda hamisler çoğalıyor ne güzel..

İnşallah :) benim için değer önemli daha onceden değerim iyi çıkıp sonra düştü 2 kimyasal gebeliğim var o yüzden sevinemiyorum çok. Tabi bunlar başka merkezdeydi inşallah erbil bey bana da ugurlu gelir :)

Benim de seninle aynı dönemlerde k anamalarim oldu..doktorum pruluton igne verip istirahat et diyordu.daha sonraları bu kanama alanları kahverengilik olarak atıldı ve zaman zaman rahimde kanama noktalari goruldu,korkma ve bolca dinlen istirahate gec ,henuz erken zamanlarin cunku.

Canım 7 gün silik çizgi varsa kan testi yaptirabilirsin en azindan kafan rahat eder..inş güzel şeyler dusunelim iyi olsun..Allahım kucagina sağlıklı almayida nasıp etsin in..

Gözünaydın,Allah sağlıkla devamını getirsin
Taze anne nasılsın nefes bebek iyimi alistinizmi birbirinize emziriyormusun bebeğini kaç haftalık doğmuştu bebek canim.. zeseryanda erken aldıkları için hemen süt geliyormu ..belden uyusturmalimi ameliyat olmuştun sen canim.. çok soru sordum kusura bakma canim.

Tesekkurler cevabin icin canim. Bugune kadar hep dinlendim ama gelecek hafta normal rutine donmek zorundayim. Dr bana hicbirsey vermedi bir kullandigim progesteron hormonu var. Sadece iliskiyi ve egzersizi yasakladi o kadar, gunluk isleri yap ama yavas yap dedi. Bebek saglikliysa bisey olmaz diyor. En azindan 12. haftaya kadar bir bekleme suresindeyim. Dua ediyorum birsey olmasin diye.

Bu kanamalar erken haftalarda genelde oluyormuş bu yüzden kafana çok takma,kendini yormayacak kadar hayatına devam et tabiki.

kizlar bugun kontrolumuz vardi. Kuzum iyi cok sukur♡♡ 33+5teyiz kilosu 2700. Biraz iri, 40.haftayi beklemiycez 1 Kasim da dogum insallah.

Wayyy Belirlediniz mi? Biz de kabaca 10 kasım diye konuştuk ama biz ulusal yas günümüzde olmasın istedik ve bir gün önce ya da sonra olur dedik ama tabi bu farazi bir tahmin... Benim de yaklaşık 150-200 gram kadar öndeydi ama çok farketmez dedi doktor o kadarı... İzne ayrıldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…