amin canım inşallah, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah, 2 tane 5.gün embriyosuyduHayırlı olsun Allah tamamina erdirsin bize de nasip etsin inşallah :)
Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
vuhuuuuuu oldu bu is:))kızlar sonucum çıktı 755.6, kalbim duracak gibi
amin canım inşallah, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah, 2 tane 5.gün embriyosuydu
ben 9.gün silik, 10.gün daha belirgin ve bugün 11.günde yanında çıkan çizgi ile aynı renkteydi, böyle olunca emin oldum test yaptım, amin canım darısı başına inşYaa bana da 2 tane 5. Gün ebmriyosu transfer edildi inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim. Bugün dayanamadım test yaptım 2. çizgiyi biraz silikte olsa gördüm daha 7. günüm inşallah devamı da gelir :) bizlere de dua et..
Tebrikler canım erbil.bey eleri ugurludur bende onun vesilesiyle hamiş kaldım inş sağlıklida kucagina alırsın inş...ben 9.gün silik, 10.gün daha belirgin ve bugün 11.günde yanında çıkan çizgi ile aynı renkteydi, böyle olunca emin oldum test yaptım, amin canım darısı başına inş
Orda silik çizgi varsa sende hamisin canım.sayfamizda hamisler çoğalıyor ne güzel..Yaa bana da 2 tane 5. Gün ebmriyosu transfer edildi inşallah bende böyle güzel haberlerle gelirim. Bugün dayanamadım test yaptım 2. çizgiyi biraz silikte olsa gördüm daha 7. günüm inşallah devamı da gelir :) bizlere de dua et..
kızlar sonucum çıktı 755.6, kalbim duracak gibi
Orda silik çizgi varsa sende hamisin canım.sayfamizda hamisler çoğalıyor ne güzel..
Benim de seninle aynı dönemlerde k anamalarim oldu..doktorum pruluton igne verip istirahat et diyordu.daha sonraları bu kanama alanları kahverengilik olarak atıldı ve zaman zaman rahimde kanama noktalari goruldu,korkma ve bolca dinlen istirahate gec ,henuz erken zamanlarin cunku.MErhaba kizlar! hamileligi boyunca kanama yasayan oldu mu aranizda?? Bana subkoryonik hematom teshisi kondu. hic bitmeyen adet sancisina benzer agrinin ve kahverengi akintinin sebebi buymus. Yani rahim icinde kesenin altinda bir kanama alani var. Simdi ara ara kanamam oluyor bazende lekelenmeler yasiyorum. Bunlarin yanisira bel ve karin agrisi tabi... Bu durum dusuk riskini arttiyor ama beklemekten baska care de yokmus. Herseye ragmen bebegimin gelisimi ve kalp atislari cok guzel, umarim hic bir zarar vermeden bu durumu atlatabiliriz
Canım 7 gün silik çizgi varsa kan testi yaptirabilirsin en azindan kafan rahat eder..inş güzel şeyler dusunelim iyi olsun..Allahım kucagina sağlıklı almayida nasıp etsin in..İnşallah :) benim için değer önemli daha onceden değerim iyi çıkıp sonra düştü 2 kimyasal gebeliğim var o yüzden sevinemiyorum çok. Tabi bunlar başka merkezdeydi inşallah erbil bey bana da ugurlu gelir :)
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinkızlar sonucum çıktı 755.6, kalbim duracak gibi
tebrikler ay harikakızlar sonucum çıktı 755.6, kalbim duracak gibi
Gözünaydın,Allah sağlıkla devamını getirsinkızlar sonucum çıktı 755.6, kalbim duracak gibi
Taze anne nasılsın nefes bebek iyimi alistinizmi birbirinize emziriyormusun bebeğini kaç haftalık doğmuştu bebek canim.. zeseryanda erken aldıkları için hemen süt geliyormu ..belden uyusturmalimi ameliyat olmuştun sen canim.. çok soru sordum kusura bakma canim.Gözünaydın,Allah sağlıkla devamını getirsin
kizlar bugun kontrolumuz vardi. Kuzum iyi cok sukur♡♡ 33+5teyiz kilosu 2700. Biraz iri, 40.haftayi beklemiycez 1 Kasim da dogum insallah.
Tesekkurler cevabin icin canim. Bugune kadar hep dinlendim ama gelecek hafta normal rutine donmek zorundayim. Dr bana hicbirsey vermedi bir kullandigim progesteron hormonu var. Sadece iliskiyi ve egzersizi yasakladi o kadar, gunluk isleri yap ama yavas yap dedi. Bebek saglikliysa bisey olmaz diyor. En azindan 12. haftaya kadar bir bekleme suresindeyim. Dua ediyorum birsey olmasin diye.Benim de seninle aynı dönemlerde k anamalarim oldu..doktorum pruluton igne verip istirahat et diyordu.daha sonraları bu kanama alanları kahverengilik olarak atıldı ve zaman zaman rahimde kanama noktalari goruldu,korkma ve bolca dinlen istirahate gec ,henuz erken zamanlarin cunku.
Hayirli olsun masallah :)kizlar bugun kontrolumuz vardi. Kuzum iyi cok sukur♡♡ 33+5teyiz kilosu 2700. Biraz iri, 40.haftayi beklemiycez 1 Kasim da dogum insallah.
Bu kanamalar erken haftalarda genelde oluyormuş bu yüzden kafana çok takma,kendini yormayacak kadar hayatına devam et tabiki.Tesekkurler cevabin icin canim. Bugune kadar hep dinlendim ama gelecek hafta normal rutine donmek zorundayim. Dr bana hicbirsey vermedi bir kullandigim progesteron hormonu var. Sadece iliskiyi ve egzersizi yasakladi o kadar, gunluk isleri yap ama yavas yap dedi. Bebek saglikliysa bisey olmaz diyor. En azindan 12. haftaya kadar bir bekleme suresindeyim. Dua ediyorum birsey olmasin diye.
kizlar bugun kontrolumuz vardi. Kuzum iyi cok sukur♡♡ 33+5teyiz kilosu 2700. Biraz iri, 40.haftayi beklemiycez 1 Kasim da dogum insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?