Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

izne ayrilmadim canim, bi aksilik olmazaa 37.hafta sonuna kadar calisicam bebisle daha cok vakit gecirmek istiyorum cnku. Ofis isi oldugundqn cok yorulmuyorum ztn idare de ediyorlar

izne ayrilmadim canim, bi aksilik olmazaa 37.hafta sonuna kadar calisicam bebisle daha cok vakit gecirmek istiyorum cnku. Ofis isi oldugundqn cok yorulmuyorum ztn idare de ediyorlar

Helal olsun wallahi, çalışmadığım halde enerjim epey dipte bu ara... Yorgun hissediyorum kendimi..

Helal olsun wallahi, çalışmadığım halde enerjim epey dipte bu ara... Yorgun hissediyorum kendimi..
Cok sukur enerjim yerinde canim, caresiz olunca enerjiyi veriyo demekki Allahim:)) Bende abla,kiz kardes yok teyze hala uzakta anne de hasta bebek odasidir,yikama utuleme yerlestirme hepsini hallettim bi basima..Cantamizi da yaptik esimle bende bundan sonra keyif yapicam:))

Geçmiş olsun anneciğine.. Evet anımsıyorum sen erken başlamıştın haklı olarak.. Ben de alışverişin büyük kısmını bitirdim bayram sonrası, beşiğin siparişini verdim. Yıkama ütüleme yapıcam. Bir de arabası, banyo seti falan var. Zevkli evet ama çok ayrıntılı işlermiş. Al al al sonu yok sanki

kizlar bugun kontrolumuz vardi. Kuzum iyi cok sukur♡♡ 33+5teyiz kilosu 2700. Biraz iri, 40.haftayi beklemiycez 1 Kasim da dogum insallah.
Ne güzel artık gün saymaya başladık Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin benim oğluşumda 10 yada 11 kasım gibi gelecek inşallah :)

Ne güzel artık gün saymaya başladık Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin benim oğluşumda 10 yada 11 kasım gibi gelecek inşallah :)
Aynıyız işte seninle ama 10 kasımda doğurma bari, ne de olsa normal olmayacaklar...
Ne kadar olmuştu son kontrolde?

Bebişlere iyi bakıyoruz diye hep 1 hafta önde gidiyorlar banada dr 10 yada 11 kasımda alırız dedi senle doğumuda aynı gün yapacak gibiyiz cnm :) hazırlıklar nasıl gidiyor?
Aynıyız işte seninle ama 10 kasımda doğurma bari, ne de olsa normal olmayacaklar...
Ne kadar olmuştu son kontrolde?
Yarın kontrole gideceğim cnm bakalım oğluşum ne durumda birde yarın dr soracağim ama sanada sorayım bir haftadır cok kötü mide yanması ve resmen midemde baskı oluyor bulantı oluyor sende böyle bişey varmı bende 11 kasım diye düşünüyorum malum sezeryan olunca :)

Mide yanması hep vardı bende, ara ara da çoğalıyor ama öyle baskı bulantı yok, büyüyen rahim heryere baskı yapıyor diyecek doktor. Yanmaya elma ya da soda iyi geldi benim hep. Az ve sık yedim.
Hazırlıklar tam gaz dewam, bitmedi yani.. Bu ara çokta halsizim, bi ayaklarım ağrıyor bi başım bi gözüm... Böyle iklimimin değişeceğini tahmin edebilsem bikaç hafta erken başlardım. Çok kilo almadım ama yine de hareketlerim yavaşladı. 9 kilo almışım. Senin hazır mı çantan falan?

Tebrikler canım erbil.bey eleri ugurludur bende onun vesilesiyle hamiş kaldım inş sağlıklida kucagina alırsın inş...
amin canım inşallah, 11.günü kan testi sonucum 755.6 çıktı, bana biraz fazla geldi ama erbil bey bir şey demedi, perşembe kontrole çağırdı

inşallah canım sanada uğur getirir, erbil bey banada uğur getirdi

Kızlar kaçıncı hafta bebeğin kalp atışlarını duyabiliriz ya da transfer den kaç gün sonra duydunuz kalp atışlarını bebislerinizin

Aynen cnm bu aralar bendede halsizlik ve uyku hali çok oluyor evet havalar çok değişti onunda etkisi var bende oğlusumun çoğu hazırlıklarını yaptım cnm çanta içinde gerekli olan ne varsa duyduğum ve tecrübeli olanlardan öğrendiğim kadarıyla hazırlamaya çalışıyorum.Sen neler hazırladı çanta için cnm? Kilo bende 10 kilo aldım sadece :)

Kızlar kaçıncı hafta bebeğin kalp atışlarını duyabiliriz ya da transfer den kaç gün sonra duydunuz kalp atışlarını bebislerinizin
Ben 6+4 de duymuştum canım. Genelde pozitif kan testinden 15 gün sonraya gel diyorlar. Nitekim transferin 14.günü Güvenç Beye gitmiştim sadece kan değerime bakmıştı muayene etmemişti ve 15 gün sonra gel keseye bakalım demişti. O da işte tahminen 6-7.haftalara denk geliyor.

6 cı haftada duymuştum cnm ama bazen 7_8 dede duyan var endişe etmeyin ve anne olmanın heyecanının tadını çıkarın hissedene kadar endişe merak korku herşeyi yaşıyorsun ve ne zamanki o minik atmalar başlayınca biraz daha rahatlayacaksınız cnm .Bol bol dua et Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin allah kolaylık versin cnm

İnş cnm allah razı olsun

Tsk ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…