İkiz tutunmuş olabilir canım değerin yüksek benim 11 gün değerim 240 ..hakında hayırlısı olsun inş sağlıklida kucagina alırsınız..amin canım inşallah, 11.günü kan testi sonucum 755.6 çıktı, bana biraz fazla geldi ama erbil bey bir şey demedi, perşembe kontrole çağırdı
Aynen cnm bu aralar bendede halsizlik ve uyku hali çok oluyor evet havalar çok değişti onunda etkisi var bende oğlusumun çoğu hazırlıklarını yaptım cnm çanta içinde gerekli olan ne varsa duyduğum ve tecrübeli olanlardan öğrendiğim kadarıyla hazırlamaya çalışıyorum.Sen neler hazırladı çanta için cnm? Kilo bende 10 kilo aldım sadece :)
amin canım inşallah, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız, allahım isteyen herkese nasip eder inşallahİkiz tutunmuş olabilir canım değerin yüksek benim 11 gün değerim 240 ..hakında hayırlısı olsun inş sağlıklida kucagina alırsınız..
günaydın, inşallah güzel sonuçlar alırsın, dualarım seninleArkadaslar Günaydın
Bugün test günüm şu an klinikteyim kan verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlı ve stresliyim dua edin lütfen
günaydın, inşallah güzel sonuçlar alırsın, dualarım seninle
maşallah, gözün aydın canımSonucum 284,3 çok şükürler olsun rabbime
Gozunuz aydın canım inş sağlıklı kucaginada alırsın..Sonucum 284,3 çok şükürler olsun rabbime
Cok sevindim tebrik ederim canım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin RabbimSonucum 284,3 çok şükürler olsun rabbime
Gözün aydıınnn canımm, rabbim gelişimini daim etsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhSonucum 284,3 çok şükürler olsun rabbime
Gözünaydın canım çok sevindim...Sonucum 284,3 çok şükürler olsun rabbime
Cok sevindim tebrik ederim canım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Benim test gunum 1 ekim dua edin kızlar
Sonucum 284,3 çok şükürler olsun rabbime
Cok sevindim tebrik ederim canım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Benim test gunum 1 ekim dua edin kızlar
İnşallah canım benim Allah razı olsunÇok az kaldı, inşallah güzel haberlerle geleceksin cnm..
dualarım seninle, bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar inşallahKızlar birazdan transferim olacak. Heyecan dorukta. Dualarınızı esirgemeyin. İnşallah bebişlerim tutunacak bana.
İki embriyom varmış onları transfer edecekler birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?