Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

amin canım inşallah, 11.günü kan testi sonucum 755.6 çıktı, bana biraz fazla geldi ama erbil bey bir şey demedi, perşembe kontrole çağırdı
İkiz tutunmuş olabilir canım değerin yüksek benim 11 gün değerim 240 ..hakında hayırlısı olsun inş sağlıklida kucagina alırsınız..

Benim çanta hazır değil henüz.. İnternette alası yazıyor zaten de, ben bana mantıklı gelenleri koyacağım. Sonuçta herşeyi bulabiliriz, fazla da gerilmeye gerek yok.
Bugün gittin sen, nasıldı oğlun? İsmi ne olacak bu arada? Biz Deniz ismini vereceğiz.

İkiz tutunmuş olabilir canım değerin yüksek benim 11 gün değerim 240 ..hakında hayırlısı olsun inş sağlıklida kucagina alırsınız..
amin canım inşallah, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah

Sonucum 284,3 çok şükürler olsun rabbime
Gözün aydıınnn canımm, rabbim gelişimini daim etsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh

Klinikteyim kan verdim sonuç bekliyorum deyince birden ben de o günlere geri gittim. Bugünlerimizi bize gösteren rabbime ve Bahçeciye şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…