Kızlar aldım embriyolarımı çok şükür. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Amin canimHayırlısı olsun canım, 9 ay bırakmasınlar seni inşallah..:)
merkezi ara sor bence en iyisi.Kızlar ben bu ay tedaviye başlıyorum. Regl günüm bu gün, ama kahve leke şeklinde geliyor şu an. Merkezi arayıp randevu alayım mı yoksa sökülmesini mi bekleyim. Daha önceki tedavimde 2. gün başlamıştık ama sabah saatlerinde regl olmuştum. Sanırım 3. günde başlanıyor tedaviye. Napayım bilemedim??
Gayet iyiydi cnm 1.950 gr olmuş oğluşum herşeyi çok güzel şükürler olsun. Adı Yiğit düşünüyoruz cnmBenim çanta hazır değil henüz.. İnternette alası yazıyor zaten de, ben bana mantıklı gelenleri koyacağım. Sonuçta herşeyi bulabiliriz, fazla da gerilmeye gerek yok.
Bugün gittin sen, nasıldı oğlun? İsmi ne olacak bu arada? Biz Deniz ismini vereceğiz.
Elbette Fulya bahçecide Güvenç Karlıkaya benim doktorum tek geçerim.Merhabalar :)
40 yasindayim ve bahceciye gidicem
Dogru adrestemi yim sizce ?
Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Merhabalar :)
ben çok araştırdım, tavsiye üzerine bahçeci fulyada erbil beye gittik, iyiki gitmişiz pozitif sonucu aldık, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah, allahım kucağımızada almayı nasip etsinMerhabalar :)
Kesinlikle doğru adrestesin. Benim doktorum erbil bey ve daha yeni pozitif sonucumu aldım çok şükür.
evet canım yeni oldu. Amin canım çok teşekkür ederim.Senin yeni transferin olmuştu dimi yanlış hatırlamıyorsam :) Allahım sanada nasip etsin inşallah
Kinikte olacak olan varmı bugün benim son kontrolum var 12.30 da
bende bugün orda olacağım, randevum saat 5 teKinikte olacak olan varmı bugün benim son kontrolum var 12.30 da
Kinikte olacak olan varmı bugün benim son kontrolum var 12.30 da
Tesekkur ederim
Degerlendiricem onerilerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?