- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Alemsin kızzz sen,valla zor olur ayrılamam tabii ,kızıma kavuşturdu beni,6 ay sonra gitçem yine kontrole,Nefes iyi çok şükür,bazen huysuz bazen huzurlu bu aralar,büyüyor güzel kızım.sen nasılsın nasıl gidiyorYapma şimdi ayrılamazsın sen Güvenç beydengidersin arada hoş beş etmeye
Nefes nasıl?
Doğum sonrası kontrolüm vardı bugün,artık 6 ay yada senede bir normal jinekolojik muayne var ondan son,ben alışmıştım hafta iki gün gitmeye,6 ay bana çookkk uzuuunnn geliyor.Benim salı günü randevum. Neden son?
Alemsin kızzz sen,valla zor olur ayrılamam tabii ,kızıma kavuşturdu beni,6 ay sonra gitçem yine kontrole,Nefes iyi çok şükür,bazen huysuz bazen huzurlu bu aralar,büyüyor güzel kızım.sen nasılsın nasıl gidiyor
Doğum sonrası kontrolüm vardı bugün,artık 6 ay yada senede bir normal jinekolojik muayne var ondan son,ben alışmıştım hafta iki gün gitmeye,6 ay bana çookkk uzuuunnn geliyor.
Ben normale döndüm çok şükür ,2 ay sonra işe başlıcam,yok ya emmiyor maalesef,ilk 2 hafta emdi ,sonra emmedi zaten mamaya başlamıştı hastanede şekeri düştüğü için biberondan alıştı,küçük hanım annesine çekmemiş zoru sevmiyor,sağıyordum bende ama etmedikçe sütümde azaldı artıkNaplaım mamayla büyücek artık,halsizlik çok normal ,ben son haftalarda artık sürünerek gidiyordum işe filan ,insanın hiçbirşey yapası gelmiyor ağırlaştıkça.Ayyy doğana kadar diye boşuna demiyorlar.... neler neler yaşadın, şaka gibi..
biz iyiyiz, totomdan soluyorum artık zaman zamanyani çok halsizim. Kan değerlerim iyi ama ben halsizim. Sorun etmemeye çalışsam da yoruldum sanırım plan yapıp yapıp gerçekleştirememekten...
sen duygusal olarak normale döndün mü? Evrim geçiriyoruz resmen yahu..
emziriyorsun di mi? Milka oldun mu artık ?
umarım,valla adam öyle bir girdiki hayatımıza kendine hayran bıraktı her haliyle ne diyim,dün diyor zaten özletme nefeside getir diyeGüvenç bey de seni özleyecek emin ol
umarım,valla adam öyle bir girdiki hayatımıza kendine hayran bıraktı her haliyle ne diyim,dün diyor zaten özletme nefeside getir diye
kızlar günaydın, çok şükür dün 2 tane kese gördük, rabbim bugünleri gösterdi bize , allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
İyi bari eşin bozulmuyor
Bizimki derdi, tamam yaptı işini bitti gitti diye
Şakası bi yana, sütü sağsan bolca.. benim yeğen de emmedi ama ablam inat edip biberonla da olsa sadece süt verdi. En azından evdeyken enerjini zorlaşan biraz. Süt arttırıcı türlü tarif var, ne bileyim işte.... olmazsa olmaz tabi de off manyak ettiler bizi..
çok teşekkürler, evet geri sayım başladıHadi gözünüz aydın, başlasın geri sayım
kızlar günaydın, çok şükür dün 2 tane kese gördük, rabbim bugünleri gösterdi bize , allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
inşallah canım sende güzel haberler alırsın, rabbim isteyen herkese nasip etsinYaa ne güzel hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun inşallah bizde salı günü gidicez ilk muayenemiz
Canım değerin baya yüksekti ne güzel ikizmi bebisler bir taşla iki kuş vurdunuz inş sağlıcakla da kucagimiza alırsınız birde bir kız bir erkek olursa tadından yenmez ne mutlu senin adına..inşallah canım sende güzel haberler alırsın, rabbim isteyen herkese nasip etsin
evet canım ya çok şükür dün gittik 2 tane kese gördük, şimdi sırada kalp atışı var, değerim yüksekti, şükürler olsun , şimdiden başladık acaba cinsiyetleri ne olacak diyeCanım değerin baya yüksekti ne güzel ikizmi bebisler bir taşla iki kuş vurdunuz inş sağlıcakla da kucagimiza alırsınız birde bir kız bir erkek olursa tadından yenmez ne mutlu senin adına..
Allahin. İzniyle kalp atışlarınida duyucaksiniz canım ilk etapta ayrı yumurta ikizimi tek yumurta ikizimi anlasiliyormu acaba.hep.merak etmisimidir..evet canım ya çok şükür dün gittik 2 tane kese gördük, şimdi sırada kalp atışı var, değerim yüksekti, şükürler olsun , şimdiden başladık acaba cinsiyetleri ne olacak diye
inşallah canım inşallah , benim tüp bebek olduğu için iki embriyo transfer edilmişti, ondan biliyoruz, ayrı yumurta ikiziAllahin. İzniyle kalp atışlarınida duyucaksiniz canım ilk etapta ayrı yumurta ikizimi tek yumurta ikizimi anlasiliyormu acaba.hep.merak etmisimidir..
Caninşallah canım inşallah , benim tüp bebek olduğu için iki embriyo transfer edilmişti, ondan biliyoruz, ayrı yumurta ikizi
Canım mantıken doğrudur sonuçta bir emriyo ikiye bölünemez doğru diyorsun..yada tek emriyo ikiye bölünebilip tek yumurta ikizimi oluyor hiç arastirmadim bilgimde yok neyse sağlıcakla al.kucagina önemli olan sağlıkli olmaları..inşallah canım inşallah , benim tüp bebek olduğu için iki embriyo transfer edilmişti, ondan biliyoruz, ayrı yumurta ikizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?