Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Yapma şimdi ayrılamazsın sen Güvenç beyden gidersin arada hoş beş etmeye
Nefes nasıl?
Alemsin kızzz sen,valla zor olur ayrılamam tabii ,kızıma kavuşturdu beni,6 ay sonra gitçem yine kontrole,Nefes iyi çok şükür,bazen huysuz bazen huzurlu bu aralar,büyüyor güzel kızım.sen nasılsın nasıl gidiyor

Ayyy doğana kadar diye boşuna demiyorlar.... neler neler yaşadın, şaka gibi..
biz iyiyiz, totomdan soluyorum artık zaman zaman yani çok halsizim. Kan değerlerim iyi ama ben halsizim. Sorun etmemeye çalışsam da yoruldum sanırım plan yapıp yapıp gerçekleştirememekten...
sen duygusal olarak normale döndün mü? Evrim geçiriyoruz resmen yahu..
emziriyorsun di mi? Milka oldun mu artık ?

Ben normale döndüm çok şükür ,2 ay sonra işe başlıcam,yok ya emmiyor maalesef,ilk 2 hafta emdi ,sonra emmedi zaten mamaya başlamıştı hastanede şekeri düştüğü için biberondan alıştı,küçük hanım annesine çekmemiş zoru sevmiyor,sağıyordum bende ama etmedikçe sütümde azaldı artıkNaplaım mamayla büyücek artık,halsizlik çok normal ,ben son haftalarda artık sürünerek gidiyordum işe filan ,insanın hiçbirşey yapası gelmiyor ağırlaştıkça.

umarım,valla adam öyle bir girdiki hayatımıza kendine hayran bıraktı her haliyle ne diyim,dün diyor zaten özletme nefeside getir diye

İyi bari eşin bozulmuyor
Bizimki derdi, tamam yaptı işini bitti gitti diye
Şakası bi yana, sütü sağsan bolca.. benim yeğen de emmedi ama ablam inat edip biberonla da olsa sadece süt verdi. En azından evdeyken enerjini zorlaşan biraz. Süt arttırıcı türlü tarif var, ne bileyim işte.... olmazsa olmaz tabi de off manyak ettiler bizi..

KELEBEK0908 Selda cım geri aldım yaZdıklarımı, malum bu ara akıl veren, ahkam kesen çok olur, onlardan biri olmak istemiyorum. Ki ben de hiiiiç hoşlanmam, en doğrusunu annesi olarak elbette sen bilirsin ve bunca çektiklerinden sonra tüm tasarruf hakkı fazlasıyla senindir
Kusura bakma, hamiş boşboğazlığı yaptım..

inşallah canım sende güzel haberler alırsın, rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım değerin baya yüksekti ne güzel ikizmi bebisler bir taşla iki kuş vurdunuz inş sağlıcakla da kucagimiza alırsınız birde bir kız bir erkek olursa tadından yenmez ne mutlu senin adına..

Canım değerin baya yüksekti ne güzel ikizmi bebisler bir taşla iki kuş vurdunuz inş sağlıcakla da kucagimiza alırsınız birde bir kız bir erkek olursa tadından yenmez ne mutlu senin adına..
evet canım ya çok şükür dün gittik 2 tane kese gördük, şimdi sırada kalp atışı var, değerim yüksekti, şükürler olsun , şimdiden başladık acaba cinsiyetleri ne olacak diye

evet canım ya çok şükür dün gittik 2 tane kese gördük, şimdi sırada kalp atışı var, değerim yüksekti, şükürler olsun , şimdiden başladık acaba cinsiyetleri ne olacak diye
Allahin. İzniyle kalp atışlarınida duyucaksiniz canım ilk etapta ayrı yumurta ikizimi tek yumurta ikizimi anlasiliyormu acaba.hep.merak etmisimidir..

inşallah canım inşallah , benim tüp bebek olduğu için iki embriyo transfer edilmişti, ondan biliyoruz, ayrı yumurta ikizi
Can
inşallah canım inşallah , benim tüp bebek olduğu için iki embriyo transfer edilmişti, ondan biliyoruz, ayrı yumurta ikizi
Canım mantıken doğrudur sonuçta bir emriyo ikiye bölünemez doğru diyorsun..yada tek emriyo ikiye bölünebilip tek yumurta ikizimi oluyor hiç arastirmadim bilgimde yok neyse sağlıcakla al.kucagina önemli olan sağlıkli olmaları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…