- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Aşkolsun olurmu hiç öyle şey,eşim bozulmuyor o da benim gibi düşünüyor Dr hakkında abimiz gibi oldu,süt konusunda da uğraştım ama memryr gelince çığlık cigliga agliyodu .son zamanlarda sagdigimda da bilmiyo yoksa neler yedim ictimKELEBEK0908 Selda cım geri aldım yaZdıklarımı, malum bu ara akıl veren, ahkam kesen çok olur, onlardan biri olmak istemiyorum. Ki ben de hiiiiç hoşlanmam, en doğrusunu annesi olarak elbette sen bilirsin ve bunca çektiklerinden sonra tüm tasarruf hakkı fazlasıyla senindir
Kusura bakma, hamiş boşboğazlığı yaptım..
merhaba crino jelle ilgili bilgi ararken sizin yazdiginiz gonderiyi gordum,pozitifi alali 3gun oldu 2defa crino jelim kahverengi geldi camur gibi,cok uzuluyorum.Kizlar merhaba. Yaklasik bir haftadir crinone jel kahverengi tortu seklinde geri geliyor boyle bir durum yasayan var acaba? onun disinda su adet olacakmissin gibi his olur ya hafif karinda gariplikler falan o da hic gecmedi bende. Korkumdan surekli kontrol ediyorum gun icinde ama herhangi bir kanama lekenlenme olmuyor. Sadece sabahlari gelen kahverengi crinone jel tortusubu kaygilar ne zaman gececek acaba (
snn degerin kacti cnm,bnm 10gun degerim cok yuksek endişe duydum,bi sıkıntı mi var diye,bugun 13.gunum test sonucumu bekliyorum.kızlar günaydın, çok şükür dün 2 tane kese gördük, rabbim bugünleri gösterdi bize , allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Canım endişe etme biraz sakin ol.ins bebeğin çok iyi pozitifi aldıktan iki hafta sonra benimde jel birlikte kahverengi akintim olmustu uzun sürmedi 4 günde geçmişti doktorumu aramistim normal demişti sende aradinmi doktorunu igne verir tehliken varsa bebeklerimiz Allaha emanet canım bol bol dinlen ayaklarinin altına yastık köy elini karnına koyarak dua et inş sağlıcakla alırsın bebeğini kucagina..sizin belirtiler ne zmn basladi arkadaslar,bnde henuz bir belirti yok,adet sancilari haric.
aradim cnm o da kirmizi kan olmadikca sıkıntı etme dedi,igne de verdi kullaniyorum,yrn bitiyor.dua cok ediyorum dedigin gibiCanım endişe etme biraz sakin ol.ins bebeğin çok iyi pozitifi aldıktan iki hafta sonra benimde jel birlikte kahverengi akintim olmustu uzun sürmedi 4 günde geçmişti doktorumu aramistim normal demişti sende aradinmi doktorunu igne verir tehliken varsa bebeklerimiz Allaha emanet canım bol bol dinlen ayaklarinin altına yastık köy elini karnına koyarak dua et inş sağlıcakla alırsın bebeğini kucagina..
Canım benim 11. Gün değerim 755 di, çok şükür ikiz haberini aldık , senin kaçtısnn degerin kacti cnm,bnm 10gun degerim cok yuksek endişe duydum,bi sıkıntı mi var diye,bugun 13.gunum test sonucumu bekliyorum.
bnm 10.gun 588di.carsamba gunu keseyi gorcez insallah.sn kac gun sonra gormustun?Canım benim 11. Gün değerim 755 di, çok şükür ikiz haberini aldık , senin kaçtı
Ben keseyi transferin 17. Günü gördüm, karından görünmez dedi doktor onun için vajinal ultrason ile gördük keseleribnm 10.gun 588di.carsamba gunu keseyi gorcez insallah.sn kac gun sonra gormustun?
bnm de carsamba gunu 17.gun olacak..dr kac haftalik dedi bebis icin,onlarin hesabi farkli ya? bide snn de 5.gun embriyosu muydu?Ben keseyi transferin 17. Günü gördüm, karından görünmez dedi doktor onun için vajinal ultrason ile gördük keseleri
Benim de 5. Embriyosuydu , doktor son adetime göre hesapladı Gittiğimizde tam 5 haftalık dedibnm de carsamba gunu 17.gun olacak..dr kac haftalik dedi bebis icin,onlarin hesabi farkli ya? bide snn de 5.gun embriyosu muydu?
oyy masallah darisi basimaBenim de 5. Embriyosuydu , doktor son adetime göre hesapladı Gittiğimizde tam 5 haftalık dedi
alemsin
alemsinHurdunya :)))) ne guldum kizz.. ya su fali okumak icin bisi yaziom iste taaa en son mesajimi bulmaya calismiyim diye:)
Canım sana birsey sormak istiyorum, bebegin elbiseleri (coraplar patikler tulumlar pijamalar)genel olarak beyaz ama ustlerinde ufaklı tefekli pembe si sarısı var, ben bunları makineye ayrı ayrı mi aticam?hep birlikte atsam..?., dereceyi yüksek tutmam gerekir mi, çanta hazırlığı yapayim diyorum erken belki ama geriliyorum biraz da..O zaman hep aynı şeyi yazma sen de, selam de, iyi geceler de, öpücük at falan ne bileyim işte
Ben bi uygulama indirmiştim hamilelik takvimi diye, onda da bire bir aynıları var bu arada gün gün..
Kızlar hic korkmayın aynı yollardan bizlerde geçtik aynı endişeleri yaşadık jel arada kahverengi geliyor korkacak bisey yok içiniz rahat olsun hamileliğin tadını çıkarın :)merhaba crino jelle ilgili bilgi ararken sizin yazdiginiz gonderiyi gordum,pozitifi alali 3gun oldu 2defa crino jelim kahverengi geldi camur gibi,cok uzuluyorum.snn ne zmn basladi ne zmn gecti gecmesi icin bisey yaptin mi,lutfen cvp ver olur mu
Merhaba oncelikle tebrik ederim :) Benim hala gecmedi, jel kahverengi camur gibi geri geliyor. Bu ilk gonderiyi yazdigim zaman ayrica cok adet sancisi gibi agrilarim oluyordu. Sonrasinda buyuk bir kanamam oldu ve pihtilar geldi. Dusuk yaptigimi dusunerek acile gittim ama cok sukur bebek iyiydi kalbi gumbur gumur atiyordu. Birkac gun sonra dr um kontrol etti ve kesenin altinda bir kanama alani tespit ettiler ama bebegin gelisimi kalp atislari hala cok iyi. Yapilacak birsey yokmus sadece vucudun bu kanamayi absorbe etmesini bekleyecegiz dedi ve bazi kisitlamalar getirdi. Ustunden 2 hafta gecti kahverengi tortu hala geliyor ama agrilar cok azaldi. Doktorumun dedigine gore bebek saglikliysa bisey olmaz; saglikli degilse de yapacagimiz birsey yok dusebilir. Simdilik hersey yolunda. Senin de kanaman falan olursa korkma ama hemen doktora git. Bu arada bu kahverengi tortu ve benim kanamam farkli sebeblerden olmus olabilir kendini korkutma kaygilandirma.merhaba crino jelle ilgili bilgi ararken sizin yazdiginiz gonderiyi gordum,pozitifi alali 3gun oldu 2defa crino jelim kahverengi geldi camur gibi,cok uzuluyorum.snn ne zmn basladi ne zmn gecti gecmesi icin bisey yaptin mi,lutfen cvp ver olur mu
cok tesekkur ederimMerhaba oncelikle tebrik ederim :) Benim hala gecmedi, jel kahverengi camur gibi geri geliyor. Bu ilk gonderiyi yazdigim zaman ayrica cok adet sancisi gibi agrilarim oluyordu. Sonrasinda buyuk bir kanamam oldu ve pihtilar geldi. Dusuk yaptigimi dusunerek acile gittim ama cok sukur bebek iyiydi kalbi gumbur gumur atiyordu. Birkac gun sonra dr um kontrol etti ve kesenin altinda bir kanama alani tespit ettiler ama bebegin gelisimi kalp atislari hala cok iyi. Yapilacak birsey yokmus sadece vucudun bu kanamayi absorbe etmesini bekleyecegiz dedi ve bazi kisitlamalar getirdi. Ustunden 2 hafta gecti kahverengi tortu hala geliyor ama agrilar cok azaldi. Doktorumun dedigine gore bebek saglikliysa bisey olmaz; saglikli degilse de yapacagimiz birsey yok dusebilir. Simdilik hersey yolunda. Senin de kanaman falan olursa korkma ama hemen doktora git. Bu arada bu kahverengi tortu ve benim kanamam farkli sebeblerden olmus olabilir kendini korkutma kaygilandirma.
pekcok kisiden benzer sikayetler duydum hepsi de saglikla dogum yapti. Bol sans :))
peki cnm kalp atisi icin ne zmn cagirdi?Benim de 5. Embriyosuydu , doktor son adetime göre hesapladı Gittiğimizde tam 5 haftalık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?