Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

merhaba crino jelle ilgili bilgi ararken sizin yazdiginiz gonderiyi gordum,pozitifi alali 3gun oldu 2defa crino jelim kahverengi geldi camur gibi,cok uzuluyorum. snn ne zmn basladi ne zmn gecti gecmesi icin bisey yaptin mi,lutfen cvp ver olur mu
ben simdi 16.haftadayim lekelenme hic gecmicek sandim. ama iki hafta oldu leke yok cok mutluyum. sen de merak etme gececektir

kızlar iyi pazarlar. beşinci günüm transfer sonrası. 3. gün embriyosu söyleyin bakalım ne zaman idrarda çıkar kısmetse.
Canım benim üçüncü gün emriyosuydu transferin 7 günü akşam idrarda hafif ikinci çizgi şeklinde gordum..

Yap yap sonra zor oluyor, ben de geç başladım o işlere çantam hala hazır değil ve şimdi de yapamıyorum halsizlikten, gerilme sen yine de, 3-5 makinede yıkanıyor zaten hepsi ama ütüsü, etiketleri kesmesi ipleri kesmesi vs derken elli kere elden geçiyor hepsi.. alışverişi tamamladıysan yıkayabilirsin. Ben 30 derece kısa programda sabun tozu eriterek yıkadım, hiçbiri akmadı, tabi çok renkliler varsa ayrı yıkarsın. Ama sabun tozu makinenin gider yerini tıkamış donarak, şimdi organik bi deterjan buldum, onu sipariş ettim, sıvı, deneyeceğim bi..
bazen ben bu işi nasıl kıvıracağım diye düşünüyorum, Minnak Minnak hepsi birbirine giriyor kıyafetlerin, ütülüleri bi saat seçip eşledim bugün, yine bitiremedim çantayı... sanırım bende bi sorun var

Ha ben bi de çok minikleri sütyen topum vardı onun içine koyup yıkadım

gulneva77 canım bel ağrım çok var normal mi? bir de kasıklarımı iple geriyorlar sanki ara sıra. henüz altıncı gün. sende ne gibi belirtiler olmuştu?

gulneva77 canım bel ağrım çok var normal mi? bir de kasıklarımı iple geriyorlar sanki ara sıra. henüz altıncı gün. sende ne gibi belirtiler olmuştu?
Belirtiler kullandığımız ilaçlardan oluyor canım minis daha çok küçük belirti çok.arama derim..inş Allahım kan can versin minislere test yapıp idrarda negatif gorup kanda pozitif goren çok idrar tahlili yanıltıcı olabilir bazen hamis olsanda idrarda cikmayabiliyor test yaparken bunları göze al çok fazla üzülmede canım cikmasa

Hayirlisiyla al meleğini kucagina canım başı sen cekiyorsun once sıra sende galiba..doğuma girerken bizler içinde dua et..doğum.hikayeni bekliyoruz inş güzel haberlerle gel Allaha emanet..

transfer öncesinde kullandığım ilaçları transfer sonrasında da kullanıyorum bana farklı bir ilaç verilmedi. sadece jel ve bantlar başka bişi yok. tabi kan sulandırıcım var onu alıyorum çoktandır zaten. idrarda testi 10 -11. gün gibi denerim belki. onun da garantisi yok tabi dediğin gibi. nasipse tutunmuşlardır zaten.

merhaba arkadaslar aranizda calisanlar var mi,hamile kaldiktan sonra calismaya ne zmn başladınız?

merhaba arkadaslar aranizda calisanlar var mi,hamile kaldiktan sonra calismaya ne zmn başladınız?
Ben transferden sonra 1 hafta evdeydim. Surekli yatmadim sma dikkat ettim agir is yapmadim mumkun oldugunca dinlendim. sonra normal ise basladim ve bu zamana kadar da calistim bu hafta son haftam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…