ben simdi 16.haftadayim lekelenme hic gecmicek sandim. ama iki hafta oldu leke yok cok mutluyum. sen de merak etme gececektirmerhaba crino jelle ilgili bilgi ararken sizin yazdiginiz gonderiyi gordum,pozitifi alali 3gun oldu 2defa crino jelim kahverengi geldi camur gibi,cok uzuluyorum.snn ne zmn basladi ne zmn gecti gecmesi icin bisey yaptin mi,lutfen cvp ver olur mu
insallah cnmm..ne renkti snn?ben simdi 16.haftadayim lekelenme hic gecmicek sandim. ama iki hafta oldu leke yok cok mutluyum. sen de merak etme gececektir
onceleri kahve baslarda camur gibi sonra acik sari bazen pembeinsallah cnmm..ne renkti snn?
her rengi denemissiniz :)) Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin de..onceleri kahve baslarda camur gibi sonra acik sari bazen pembe
Canım benim üçüncü gün emriyosuydu transferin 7 günü akşam idrarda hafif ikinci çizgi şeklinde gordum..kızlar iyi pazarlar. beşinci günüm transfer sonrası. 3. gün embriyosu söyleyin bakalım ne zaman idrarda çıkar kısmetse.
Tamam ben de ona göre yapayım dayanamazsam :))Canım benim üçüncü gün emriyosuydu transferin 7 günü akşam idrarda hafif ikinci çizgi şeklinde gordum..
Canım sana birsey sormak istiyorum, bebegin elbiseleri (coraplar patikler tulumlar pijamalar)genel olarak beyaz ama ustlerinde ufaklı tefekli pembe si sarısı var, ben bunları makineye ayrı ayrı mi aticam?hep birlikte atsam..?., dereceyi yüksek tutmam gerekir mi, çanta hazırlığı yapayim diyorum erken belki ama geriliyorum biraz da..
Canım sana birsey sormak istiyorum, bebegin elbiseleri (coraplar patikler tulumlar pijamalar)genel olarak beyaz ama ustlerinde ufaklı tefekli pembe si sarısı var, ben bunları makineye ayrı ayrı mi aticam?hep birlikte atsam..?., dereceyi yüksek tutmam gerekir mi, çanta hazırlığı yapayim diyorum erken belki ama geriliyorum biraz da..
Belirtiler kullandığımız ilaçlardan oluyor canım minis daha çok küçük belirti çok.arama derim..inş Allahım kan can versin minislere test yapıp idrarda negatif gorup kanda pozitif goren çok idrar tahlili yanıltıcı olabilir bazen hamis olsanda idrarda cikmayabiliyor test yaparken bunları göze al çok fazla üzülmede canım cikmasagulneva77 canım bel ağrım çok var normal mi? bir de kasıklarımı iple geriyorlar sanki ara sıra. henüz altıncı gün. sende ne gibi belirtiler olmuştu?
Hayirlisiyla al meleğini kucagina canım başı sen cekiyorsun once sıra sende galiba..doğuma girerken bizler içinde dua et..doğum.hikayeni bekliyoruz inş güzel haberlerle gel Allaha emanet..gunaydinnn kizlar,bu hafta iste son haftam 37.hafta sonunu beklrmiycem 36.hafta bitiminde cikiyorum izne kismetse. Bebek kiyafetleri yikilandi utulendi yerlesti, hastane cantamiz ve hastane odasi suslemelerimiz hazir.Hayirli dogumlar nasip olsun herkese♡
amin canım inşallahoyy masallah darisi basima
kap atışı için 15 ekimde çağırdıpeki cnm kalp atisi icin ne zmn cagirdi?
anladim,hayirlisiyla duyarsiniz insallahkap atışı için 15 ekimde çağırdı
transfer öncesinde kullandığım ilaçları transfer sonrasında da kullanıyorum bana farklı bir ilaç verilmedi. sadece jel ve bantlar başka bişi yok. tabi kan sulandırıcım var onu alıyorum çoktandır zaten. idrarda testi 10 -11. gün gibi denerim belki. onun da garantisi yok tabi dediğin gibi. nasipse tutunmuşlardır zaten.Belirtiler kullandığımız ilaçlardan oluyor canım minis daha çok küçük belirti çok.arama derim..inş Allahım kan can versin minislere test yapıp idrarda negatif gorup kanda pozitif goren çok idrar tahlili yanıltıcı olabilir bazen hamis olsanda idrarda cikmayabiliyor test yaparken bunları göze al çok fazla üzülmede canım cikmasa
Ben transferden sonra 1 hafta evdeydim. Surekli yatmadim sma dikkat ettim agir is yapmadim mumkun oldugunca dinlendim. sonra normal ise basladim ve bu zamana kadar da calistim bu hafta son haftam..merhaba arkadaslar aranizda calisanlar var mi,hamile kaldiktan sonra calismaya ne zmn başladınız?
oyy masallah sizeBen transferden sonra 1 hafta evdeydim. Surekli yatmadim sma dikkat ettim agir is yapmadim mumkun oldugunca dinlendim. sonra normal ise basladim ve bu zamana kadar da calistim bu hafta son haftam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?