maşallah diyelimArkadaslar Merhaba
Bugün ilk muayenemiz vardı tek kesemizi gördük çok şükür10 gün sonra kalp atışı için gidicez onu da duyarsak biraz daha rahatlıycaz
İsteyen herkese nasip olsun inşallah
gozunuz aydın canım darısı kalp atışlarınida duymaya...Arkadaslar Merhaba
Bugün ilk muayenemiz vardı tek kesemizi gördük çok şükür10 gün sonra kalp atışı için gidicez onu da duyarsak biraz daha rahatlıycaz
İsteyen herkese nasip olsun inşallah
maşallah diyelim, gözünüz aydın, canım hafta hesaplaman nasıl oldu, öğrenebildin mi
Insallah canim sag salim kavusalim yavrularimiza, hepiniz icin dua edicem Allah kimseyi zorda birakmasin evladiyla sinamasin♡ Doguma kadar evde tıstıs takilicam artik..Hayirlisiyla al meleğini kucagina canım başı sen cekiyorsun once sıra sende galiba..doğuma girerken bizler içinde dua et..doğum.hikayeni bekliyoruz inş güzel haberlerle gel Allaha emanet..
günaydınSagol cnm, son adet tarihime göre hesaplandı 5 hafta 5 günlükmüş.
günaydınteşekkürler, benimde öyle hesaplandı, son adet tarihim 25 ağustos, acaba aynı mı diye merak ettim
aa ne güzelBenimde son adet tarihim 25 ağustos, aynıyız o zaman seninle
aa ne güzel, tüp bebek doktorları gebelik takibi yapmıyorlarmış, sen gebelik takibi için doktor buldun mu
Evet canım göbekten yapıyoruz. Bende şişlik yapmamıştı ama çok hafif morluk olmuştu. Normaldir diye düşünüyorum. Evde alkol varsa ya da kolonyalı pamuk ile hafif şişkinliği dağıtarak masaj yapabilirsin.Kızlar orgalutran iğneyi göbekten yapıyoruz değil mi? Bu gün yaptım biraz şişti iğne yeri acaba yanlış mı yaptım dedim?
Bu arada doktorum Güvenç bey.
Evet canım göbekten yapıyoruz. Bende şişlik yapmamıştı ama çok hafif morluk olmuştu. Normaldir diye düşünüyorum. Evde alkol varsa ya da kolonyalı pamuk ile hafif şişkinliği dağıtarak masaj yapabilirsin.
Eveeet calisma hayatina kisa bir ara:) Hem is hem ev kadini olmak zordu, bakalim ev kadini+anne+is kadini olmak nasil olucak:)) Nasip olursa ilk dogum ben de olucak sanirim dimi?? Kasilmalar, tıstıs nefes alamamalar, yuruyememeler basladi vuslat yakindir hayirli dogum nasip olsun dua edin kizlarrr
Eveeet calisma hayatina kisa bir ara:) Hem is hem ev kadini olmak zordu, bakalim ev kadini+anne+is kadini olmak nasil olucak:)) Nasip olursa ilk dogum ben de olucak sanirim dimi?? Kasilmalar, tıstıs nefes alamamalar, yuruyememeler basladi vuslat yakindir hayirli dogum nasip olsun dua edin kizlarrr
ultrason goruntulerine gore minigim babasina benziyor:) Ismi Naz olucak..sen isme karar verdin mi?Hadi geçmiş olsun
Bizimkiler sürpriz yapmazsa sıra sende..
Ben de çok heyecanlıyım, evde rütuşlarla ilgileniyorum, kızım tam bir kuduruk artık, anasına benzediğini net olarak anlıyorum bundan :)
Kime benzeyecek çok ama çok merak ediyorum, biz eşimle de benzeriz birbirimize ama aile büyüklerine de benzeyebilir di mi????
İsmi ne olacak?
ultrason goruntulerine gore minigim babasina benziyor:) Ismi Naz olucak..sen isme karar verdin mi?
Slm canim bi firsat bulup yazamadim evet cok sukur oglumuza.kavustuk.darisi basiniza ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?