Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Evet cnm ilk doğum yapacak olan sensin arkandan benle hurdunya geliyoruz artık son haftalara geldik allahım hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin dualarımız seninle cnm

Aaa sende mi gideceksin bugün? Sözleşsek olmazdı bu kadar :)
Hadi bakalım hepimiZ güzel haberlerle dönelim inşallah... akşam herkes gelsin iştimaya

merhaba, bahçeci fulyada hamile kaldıktan sonra doktorum gebelik takibi yapmadığını tedaviye başladığımızda demişti, bir kaç haftaya beni bırakacak, acaba kendileri bir doktor öneriyor mu yada kendi bünyelerinde gebelik takibi yapan doktorlar varmıdır, varsa doğum ne kadar acaba

Cnm Burçak hanım varmış, erbil bey bıraktıktan sonra o devam ediyormuş ve anlaşmalı oldukları hastahanelerde doğum yaptiriyorlarmis. Acıbadem, Memorial, Kadıköy şifa.
Bu hastaneler çok pahalı oldukları için ben düşünmüyorum o yüzden başka yerde devam edicem sürem dolduktan sonra.

bütün doktorları mı aynı şekilde? ben başladığım doktorla devam etmek istiyorum ama. zaten riskli gebeyim.

cevabın için çok teşekkürler , bende doktor arayışına girdim

bütün doktorları mı aynı şekilde? ben başladığım doktorla devam etmek istiyorum ama. zaten riskli gebeyim.
bütün doktorlar öylemi bilmiyorum ama doktoruma tedaviye başlarken sormuştum, o da gebelik takibi yapmadığını belirtmişti

oleyyyy bak bu habere çok sevindim. Güvenç hocaya çok alıştım çünkü.
selam,Güvenç beyle doğum yaptım bende,doktor için kliniğe 5.500 Tl ödedim ayrıca Acıbadem fulyada doğum yaptım koç allianz sigortam olduğu için hasataneye genel anesteizili sezeryan için 7500 ödedim 2 ay evvel.çok memnun kaldım hem hastaneden hem dokotrdan,hem de ameliyatından ;-))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…