- 5 Mart 2016
- 187
- 128
- 23
- 45
Hadi geçmiş olsun
Bizimkiler sürpriz yapmazsa sıra sende..
Ben de çok heyecanlıyım, evde rütuşlarla ilgileniyorum, kızım tam bir kuduruk artık, anasına benzediğini net olarak anlıyorum bundan :)
Kime benzeyecek çok ama çok merak ediyorum, biz eşimle de benzeriz birbirimize ama aile büyüklerine de benzeyebilir di mi????
İsmi ne olacak?
Hadi geçmiş olsun
Bizimkiler sürpriz yapmazsa sıra sende..
Ben de çok heyecanlıyım, evde rütuşlarla ilgileniyorum, kızım tam bir kuduruk artık, anasına benzediğini net olarak anlıyorum bundan :)
Kime benzeyecek çok ama çok merak ediyorum, biz eşimle de benzeriz birbirimize ama aile büyüklerine de benzeyebilir di mi????
İsmi ne olacak?
Evet cnm ilk doğum yapacak olan sensin arkandan benle hurdunya geliyoruz artık son haftalara geldik allahım hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin dualarımız seninle cnmEveeet calisma hayatina kisa bir ara:) Hem is hem ev kadini olmak zordu, bakalim ev kadini+anne+is kadini olmak nasil olucak:)) Nasip olursa ilk dogum ben de olucak sanirim dimi?? Kasilmalar, tıstıs nefes alamamalar, yuruyememeler basladi vuslat yakindir hayirli dogum nasip olsun dua edin kizlarrr
C cigdemmm31 sen nasılsın?
@feriha42 sesin çıkmadı? Bebeğine kavuşmuş olmalısın, iyi misiniz?[/QUO. Bende oğluşumda iyiyim cnm artık son haftalara girdik hareketler ağırlaştı tıs tıs nefes alıyorum her hafta kontrollerde gidiyoruz kısmetse pazartesi dr gideceğim hazırlıklarımın coğuda bitmek üzere ama hala ortada bisey yokmuş gibi geliyor sevinç heyecan stres merak çok değişik duygular içindeyim Rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin. Sen nasılsın cnm
gunaydin kizlar, bgn kontrolumuz var bakalim hersey yolunda mi♡
merhaba, bahçeci fulyada hamile kaldıktan sonra doktorum gebelik takibi yapmadığını tedaviye başladığımızda demişti, bir kaç haftaya beni bırakacak, acaba kendileri bir doktor öneriyor mu yada kendi bünyelerinde gebelik takibi yapan doktorlar varmıdır, varsa doğum ne kadar acaba
bütün doktorları mı aynı şekilde? ben başladığım doktorla devam etmek istiyorum ama. zaten riskli gebeyim.merhaba, bahçeci fulyada hamile kaldıktan sonra doktorum gebelik takibi yapmadığını tedaviye başladığımızda demişti, bir kaç haftaya beni bırakacak, acaba kendileri bir doktor öneriyor mu yada kendi bünyelerinde gebelik takibi yapan doktorlar varmıdır, varsa doğum ne kadar acaba
cevabın için çok teşekkürler , bende doktor arayışına girdimCnm Burçak hanım varmış, erbil bey bıraktıktan sonra o devam ediyormuş ve anlaşmalı oldukları hastahanelerde doğum yaptiriyorlarmis. Acıbadem, Memorial, Kadıköy şifa.
Bu hastaneler çok pahalı oldukları için ben düşünmüyorum o yüzden başka yerde devam edicem sürem dolduktan sonra.
bütün doktorlar öylemi bilmiyorum ama doktoruma tedaviye başlarken sormuştum, o da gebelik takibi yapmadığını belirtmiştibütün doktorları mı aynı şekilde? ben başladığım doktorla devam etmek istiyorum ama. zaten riskli gebeyim.
Nasıl gelmiş aklına kız, sormayı akıl bile edemezdim ben.bütün doktorlar öylemi bilmiyorum ama doktoruma tedaviye başlarken sormuştum, o da gebelik takibi yapmadığını belirtmişti
Canım 12 haftada riskli dönem geçince bırakıyor erbil.bey kendi bir doktor tavsiye ediyor...Nasıl gelmiş aklına kız, sormayı akıl bile edemezdim ben.
bütün doktorları mı aynı şekilde? ben başladığım doktorla devam etmek istiyorum ama. zaten riskli gebeyim.
oleyyyyGüvenç bey gebelik takibi yapıyor, Erbil bey yapmıyor.. diğerlerini bilmiyorum.
ay ne güzel sağlıkla kucağına gelsin inşallahBiz iyiyiz.. Nst ye de bağlandım, bir sıkıntı çıkmadı şükürler olsun . İki hafta sonra gideceğiz tekrar. 7,8,9 kasım muhtemel tarihlerimiz.. şansımız bol olsun ...
Kizcemiz gayet iyi,saglikli sadece biraz tosuncuk 3.300 suan tahmini dogum kilosu 4 bekleniyor. Ben de +12 ile devam..Epid. sez. olucam dogum tarihim 1 Kaism♡♡♡ Allahim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin:)
ay ne güzel sağlıkla kucağına gelsin inşallah
selam,Güvenç beyle doğum yaptım bende,doktor için kliniğe 5.500 Tl ödedim ayrıca Acıbadem fulyada doğum yaptım koç allianz sigortam olduğu için hasataneye genel anesteizili sezeryan için 7500 ödedim 2 ay evvel.çok memnun kaldım hem hastaneden hem dokotrdan,hem de ameliyatından ;-))oleyyyybak bu habere çok sevindim. Güvenç hocaya çok alıştım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?