Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Biz iyiyiz.. Nst ye de bağlandım, bir sıkıntı çıkmadı şükürler olsun . İki hafta sonra gideceğiz tekrar. 7,8,9 kasım muhtemel tarihlerimiz.. şansımız bol olsun ...
Bizde iyiyiz çok şükür nts bağlandım usg bakıldı kıpır kıpır oğluşum 2.5 kilo olmuş kuzum artık her hafta kontrole gideceğiz banada kısmetse 9,10,11 kasım dedi bende epidural sezeryan ile düşünüyorum.mutlu sona inşallah çok kısa zaman kaldı kızlar hayırlısıyla :)

şimdi doktora ayrı hastaneye ayrı ödedin doğru mu anladım? ben devlet memuruyum ama özelde herhalde hiç işe yaramıyor bu. Güvenç bey mi önerdi acıbademi neden fulyada olmadı? hastaneyi biz mi seçiyoruz çok yabancıyım bu konulara :)

Evet doğru doktora ayrı,hastaneye ayrı ödedim,evet özelde en azından Acıbadem'de yani SGK da geçmiyordu,siperlerini bilmiyorum,Fulya Acıbadem'de oldu Doğum kliniğin hemen karşısında,Bahçecide olmuyor zaten Doğum vs.güvenç bey 3 hastaneyle çalışıyor,Acıbadem Fulya,Florence Nightingale gayrettepe ve İstanbul cerrahi(buda kliniğin yan sokağında hemen )ama benim durumum riskliydi yani lupus hastasıyım,kanda pıhtılaşma vardı bide bebek hemen yoğun bakıma alınabilecekti böyl emir durum vardı bana onun için cerrahiyi önermedi yeterli değilmiş yenidoğan yoğun bakımı,diğer ikisi arasında ben a ıbadem Fulya'yı seçtim doktor hemen karşılaya bişey olursa hemen gelsin diye.

Kızlar erbil.beylw konuştum olumlu konustu amh önemi yok falan dedi acaba herkese mi böyle konuşuyor yoksa gerçekten mi çok büyük sorun yok anlamadım
Canım benimde doktorum erbil beydi 4 yıl önce Amh 0.16 ve Fsh 60 hamiş kaldım..sayılara takılma canım Allahım nasip etiyse oluyor çok sukur..

Canım benimde doktorum erbil beydi 4 yıl önce Amh 0.16 ve Fsh 60 hamiş kaldım..sayılara takılma canım Allahım nasip etiyse oluyor çok sukur..
İnşallah canım dua edin bizlere bizde mis kokulu evlatlarımıza kavuşalım inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız bana era testi de yapilacak

kızlar kan testi sonucum 527 çıktı. bugün 14. gün. 3. gün embriyoları 2 tane. değerlendirebilir misiniz?
Hayırlı olsun canım hamissin ne güzel benim değerlerinde o civarlardaydi inş kese ve kalp atışını da görürsün..

Kızlar mide bulantısı için ne yapabilirim afedersiniz ama dışarı atamıyorum deneyimli anneler tavsiyelerinizi bekliyirum

Kızlar mide bulantısı için ne yapabilirim afedersiniz ama dışarı atamıyorum deneyimli anneler tavsiyelerinizi bekliyirum
bende aynı durumdayım, çok fazla miğdem bulanıyor, artık yemek yiyemiyorum, hatta zayıfladım, az önce limon yedim sanki biraz iyi geldi, lütfen yardım, deneyimlerinize ihtiyacımız var

bende aynı durumdayım, çok fazla miğdem bulanıyor, artık yemek yiyemiyorum, hatta zayıfladım, az önce limon yedim sanki biraz iyi geldi, lütfen yardım, deneyimlerinize ihtiyacımız var
Canım mide bulantısı çok zordur bende hiç olmadı genelde tuzlu kraker biraz yatıştırır çok rahatsız ederse hapı yada serum veriyor doktor..canın ne çekerse ye canım bebek beslenecek diye bulantı yapicak şeyler yeme bebek şuan depodan besleniyor..Allah yardımcınız olsun annelik zor bulantilarda geçici biraz sabır canım..

Aynen bende öyleyim yemek yiyemiyorum kokulardan tiksiniyorum allah yardımcımız olsun çok zor

saol canım, bulantı herhalde hamilelik döneminin en zoruymuş, tabi daha başındayız ama sonraları neler olur bilmem , sudan bile miğdem bulanıyor,

Aynen bende öyleyim yemek yiyemiyorum kokulardan tiksiniyorum allah yardımcımız olsun çok zor
evet canım allah yardımcımız olsun, çok zormuş, bir kaç arkadaşım hamileliğin tadını çıkar diyor, ben tam tersini düşünüyorum, hamilelik süreci hemen bitsin, bebişleri alalım kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…