Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Kızlar, bir arkadaşım vardı, 9 ekim pazar günü konuşmuştuk, o da hamile ve o gün yani pazar günü doktoru 20 ekime sezaryen için gün vermişti. Ufaklık sabredememiş, pazartesi gece suyu gelmiş ve yalovadan İstanbul'a gelip salı sabahı Doğum yapmış, doktoru buradaydı. İyiler şükürler olsun.
Ama çantanız kapıya yakın hazır olsun, ben çok gerildim.
Gerçi bi yerde gün saymaktan iyidir, oldu da bitti..

canim benim kuzenimin basina geldiginden dolayi ben de suan heran dogumum baslayabilir moduna girdim. 20 gun sonra sez. olucak ama bebeklerin buyuk bi kismi daha erken geliyomus doktorum da soyledi hazir ol dedi. Benim cantam hazir bu hafta sonu hastaneye gidecek tum esyalari arabanin bagajina koyucaz sen de hazir ol:))

Doğumu nerde yapacaksın ,güvenç beylemi,benimde erken olma ihtimali vardı 1 günde hem eksik tamamlayıp hem çantayı hazırlamıştım hatta o gün bil eolabilir diye 2 kez tam teşkilat gittik kliniğe sonra gerisin geri eve;-)

canim dogumu maslak acibadmde yapicam, gebelik takibimi baska bi doktor yapti cnku. Guvenc beyin yeri cok ayri dogumdan sonra gidecegiz ziyaretine..

canim dogumu maslak acibadmde yapicam, gebelik takibimi baska bi doktor yapti cnku. Guvenc beyin yeri cok ayri dogumdan sonra gidecegiz ziyaretine..
Hadi bakalım az kaldı,sağlıkla kucağına al inşallah,hey gidi günle r,neler neler yaşadık hepberaber vayyy be...

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar. Biz tup bebek denemesinde bulunacağız ve bahceci furyası önerdiler. Ama ben çok Tedirginim. Yumurtaliklarimin ikisinde de 3.5 cm çikolata kist var ve artık öpüşen kist olma yolundaymış. Doktor tup bebek öneririm dedi. Sürecin nasıl olacağınıza bilmiyorum.bu merkez iyisidir acaba. Beni aydinlatirmisiniz

Bende çikolata kisti ve ileri derecede rezerv azligi vardı canım benim doktorum bahcecide geçici menopoza kistimi kucukltup öyle tranfer oldum çok sukur hamisim

Merhaba, bahçeci Fulya'da hamile kalan çok kişi var, ben de onlardan biriyim, sorunumuz benzer değil lakin denemeni tavsiye ederim. Çünkü sanıyorum istanbulda iki iddialı merkezden biri burası, git bir görüş, sana bir yol haritası çizeceklerdir, buna göre karar verirsiniz. Doktor seçimimi cv lerine göre yapmıştım ben ve elbette popülaritesine de bakmıştım doktorum Güvenç beydi, bir de Erbil beyin hastası çok bu forumda, diğer doktorlar da başarılıdır muhakkak çünkü başarı oranı klinik ortalamasına bakılarak hesaplanır. Artık hangisi sana samimi gelirse...
şansınız bol olsun..

Darısı başımıza diyelim artık herşey hazır sabırsızlıkla bekliyoruz minikleri doğum heyecanı başlamış hepimiz de :) hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin allahım :)

Kızlar sallama ıhlamur içmemiz de bir sakınca var mıdır acaba deneyimli anne adayları

Kızlar sallama ıhlamur içmemiz de bir sakınca var mıdır acaba deneyimli anne adayları
Ihlamurun sakıncası yok canım. Ben nerdeyse bütün gebeliğim boyunca çay yerine ıhlamur içtim. Ama sallama olmazsa daha iyi olur tabi.. Ben köyden getirttim hep, imkanın varsa aktarlardan falan orjinal halini al.

Ihlamurun sakıncası yok canım. Ben nerdeyse bütün gebeliğim boyunca çay yerine ıhlamur içtim. Ama sallama olmazsa daha iyi olur tabi.. Ben köyden getirttim hep, imkanın varsa aktarlardan falan orjinal halini al.
Çok tşk ederim cnm cevap verdiğin için öyle yaparım o zamn

Arkadaslar Merhaba
Bugün ömrümden ömür gitti sanki, bi anda kanamam başladı ve soluğu erbil beyin yanında aldık kanama alanı oluşmuş meğer. Herşey çok şükür yolundaymış, o alan kaybolana kadar devam edicekmiş kanama. Allahıma şükürler olsun doğuma kadar telaşımız hiç bitmeyecek sanırım

Çok geçmiş olsun canım kanama bitene kadar yat dinlen ev işi yapma canim..

Benim de aynisi basima geldi, nasil korkutucu oldugunu biliyorum hala hafif hafif lekelenme oluyor ama iyilesiyor sanirim eskisi gibi degil. Dikkat et kendine... Bir de bol su ic

Benim de aynisi basima geldi, nasil korkutucu oldugunu biliyorum hala hafif hafif lekelenme oluyor ama iyilesiyor sanirim eskisi gibi degil. Dikkat et kendine... Bir de bol su ic

Sen bu süreci nasıl geçirdin ne kadar sürdü? Ne yapacağımı bilemedim bugün çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…