Ayy benide azcık motivasyon edin nolur :) aslında pozitif ve inancında var biliyorum vakti saati olursa engel olamaz kimse aralıkta erbil beyle tedaviye başlayacağız hiç birşey zor gelmiyor hatta il ddışından gelmek bile ama o bhcg günü aklıma geliyor kalbim duracak gibi oluyor çok korkuyorum yumurta da az Allahım esirgesin olmazsa uzun bir süre yyyaptıramam da malum maliyeti çok yüksek Off kafamda saç kalmayacak düşünerekama neysek uzun süre sonra ilk defa güzel bir haber aldım teyze oluyorum verene hamd olsun
İnşallah canım ben senin mücadelenin hep takip ediyordum şükür kavuşturana bebeğine. . bben umutluyum bazen umutsuz ne yapacağımı bende bilmiyorum inşallah kavusuruzCanım umutsuzluk yok mücadeleye devam bütün olumsuzluklara ramen her zaman pozitif dusun ne yaşamamız gerekiyorsa yaşıyoruz zaten 4 yıl mücadele ettim aylarca yumurtam gorulmedi defalarca yumurta büyümedi yada dolenmedi bu sınav kolay bir sınav değil canım hep dualarla altından kalktim bu zor günlerin ve inan mücadele ettiğin surece umuduna kavusucan yada kavusmayani gormedim bende şehir dışından gelip gittim ve kış mevsiminde ne zorluklar yaşadım ulaşımda kar yolların kapanması erbil bey sağolsun gelemediğini zamanlar başka doktora gitmemi kabul.etti bazen telefonla konuşuyorduk ilaçlara devam kısmını..inş sende Allahım izni sonra erbil bey vesilesiyle hamiş kalıcaksin canım asla umudunu yitirme..
Haklısın canım insallah kavusuruz gerçi uzun süre sonra ilk defa mutluluktan ağlıyorum teyze oluyorum çünkü inşallah anne de olabilirimHerkes en iyi kendi motivasyon kaynağını bilir, kendini de paralasan herşey olacağına varıyor, bebekler doğmak istedikleri zamanı kendileri seçiyor.. sağ ve salim karşılayabilmek için bebeğini, sen de sağlam olmalısın... neyin çaresi Yok ki şu hayatta, tek şey hariç.....
oluyor yani er geç oluyor...
Güzel bir merhaba için dik dur..
Yapman gerekeni yap, makul miktarda sorgula doktoru, kimseyle kıyaslama kendini... sen de özelsin, bebeğin de özel olacak.. siyasetçiler yapar ya, sen De vaatlerde bulun yoldaki meleğe, neler yapabileceğinizden bahset, çokta atma tabi, makul miktarda
Ben çok konuşmuştum..
olumlu ol yani, ötesinin faydası Yok..
Hurdunya 'cim eve yakin bi hastaneye gittim bugun de.Agridan yuruyemiyorum karnim kopacak gibi..Kizim asagida oldugundan karnimin ust bolgesi hem agirligindan hem tekmelerinden ezilmis resmen. Saglikla gelsin de dayanirim ben..Dogum icin bu dr 1 Kasim'i beklemez bu bebek max 10 gune sancilanirsin gelir diyor tamamlamis gelisimini:)) cok heycanli ya
hic is yapamiyorum, sirtim hafif dik olucak sekilde uzaniyorum surekli, biseyler yemeye ve tuvalete kalkiyorum.ilaci caresi yok sabredicen annesi doguma kadar dedi..ben dun biraz yordum kendimi egildim biseyler aldim ayak ustunde kaldim bu yuzden agirlasti bence aman diyim bosver bisey yapma dun daha iyiydim cunku bugun beterim..kendinde agirlasma hissediyosan is yapmayi birak sadece dinlen.Ayyyy ne diyorsun ya, off of of..
bugün psikolojik bir etki mi, olacağı mı vardı bilemiyorum ama öğleden sonradan beri karnımın alt kısmı ağrıdı benim de, oturmak acıttı, eğilmek desen hiç eğilemedim. Uzanırsam rahatım ama kasıklarıma deli baskı var, sen de bunları dedin şimdi tam oldu..
hayırlısı olsun senin için de, hiç Yok muymuş ascık rahatlamanın çaresi?
Bide tahmini ne kadar tutuyor tüp bebek ücreti raporsuz çok sağolun kızlar Güvenç Bey içime sindi birde
hic is yapamiyorum, sirtim hafif dik olucak sekilde uzaniyorum surekli, biseyler yemeye ve tuvalete kalkiyorum.ilaci caresi yok sabredicen annesi doguma kadar dedi..ben dun biraz yordum kendimi egildim biseyler aldim ayak ustunde kaldim bu yuzden agirlasti bence aman diyim bosver bisey yapma dun daha iyiydim cunku bugun beterim..kendinde agirlasma hissediyosan is yapmayi birak sadece dinlen.
Teşekkür ederim sağolun peki konaklama yeri varmı biliyormusunuzMerhaba,
Güvenç bey benim de doktorum, buradaki hamilelerin çoğunun da ya Güvenç ya da Erbil bey doktorları.. sonuç ne olur elbette bilemeyiz ama doğru yerdesiniz.. güvenilir bir merkez ve ellerinden geleni yapıyorlar..
fiyatları İnan hatırlamıyorum ama kabaca 6500 tl paket fiyatı sanırım, ilave test tahlil Yok bunun içinde..
ararsanız ayrıntılı anlatırlar.
Şansınız bol olsun..
Güvenç doktor tabi kiMerhabalar arkadaşlar benim size danisacagim bi şey var bizim 3 olumsuz tüp bebek denememiz oldu ilk 2 si ankara genartta 3.cusu Samsun'da ikamet ettigimizden dolayi Samsun'da idris kocakta oldu esimde Sperm sayı ve morfolojik sıkıntı var merkez bakıyoruz bahcecide önerdiğiniz Dr varmı acaba bu hafta izinliyiz tekrar başlamak istiyoruz sizlerden memnun kaldiginiz bahceci gruptan doktor hakkında bilgi verirseniz bizler birer kader ortagiyiz hiç birbirimizi tanimiyoruZ ama derdimiz hep aynı şimdiden sağolun
Teşekkür ederim sağolun peki konaklama yeri varmı biliyormusunuz
Güvenç ve erbil beyi diyorlar bakalım hayirlisiyla vesile olurlar insallahGüvenç doktor tabi ki
Güvenç ve erbil beyi diyorlar bakalım hayirlisiyla vesile olurlar insallah
Çok geçmiş olsun cnm artık son haftalara girdik herşey bu haftaları buluyor galiba kasık ağrıları gerilme birde bugün kontrolüm vardı tansiyon sorunum çıktı 14/9 tansiyon hapı kullanıcam ve takip önerdi dr um oğlumun gelişimi suyu herşeyi çok güzel yanlız bu tansiyon baya moralimi bozdu şimdi 35+1 deyiz duruma göre 37 haftamızı bitirdikten sonra sezeryan olabileceğimi söyledi artık ruhende çok yoruldum duygu karmaşamda cabası ...hayırlısıyla kucaklarımıza alsaydık bebişlerimizi tek dileğim bu inşallahDr bakti plasenta normal suyu iyi sanci yok nst iyi tansiyonum iyi bunlar normalse diger herseye normal diyolar biliyosun:) Karnim gerilmekten sanirim agriyor karin zarim yirtilacakmis gibisicak tutmaya calisiyorum umarim iyi gelir...simdiye kadar sikintisiz gitti son 15 gun dayanicam artik
Çok geçmiş olsun cnm artık son haftalara girdik herşey bu haftaları buluyor galiba kasık ağrıları gerilme birde bugün kontrolüm vardı tansiyon sorunum çıktı 14/9 tansiyon hapı kullanıcam ve takip önerdi dr um oğlumun gelişimi suyu herşeyi çok güzel yanlız bu tansiyon baya moralimi bozdu şimdi 35+1 deyiz duruma göre 37 haftamızı bitirdikten sonra sezeryan olabileceğimi söyledi artık ruhende çok yoruldum duygu karmaşamda cabası ...hayırlısıyla kucaklarımıza alsaydık bebişlerimizi tek dileğim bu inşallah
Çok tşk ederim cnm hemen degil iki uç haftadır takip diyorduk 13/9 falandı en yüksek 2 haftadır kontrolde 14/9 çıkınca başlam gerekiyormuş son haftalarda hamilelikten dolayı artabiliyormuş bahçeci dr.müstecep beyde önerdi cnm.inan artık psikolojik olarak çok yıprandım cnm bir an önce sağlıcakla kavuşmak istiyorum oğluşumaAllah allahh çok geçmiş olsun.. anlık bi yükselme olmuş olamaz mı? Heyecan yüzünden falan..? Hemen ilaç mı başlatıyorlar?
Benim de karnım ağrıyor iki gündür? Normalde pazartesi gidecektim ama yarına değiştirdim.. neler oluyor bakalım???
gecmis olsun canim sana daÇok geçmiş olsun cnm artık son haftalara girdik herşey bu haftaları buluyor galiba kasık ağrıları gerilme birde bugün kontrolüm vardı tansiyon sorunum çıktı 14/9 tansiyon hapı kullanıcam ve takip önerdi dr um oğlumun gelişimi suyu herşeyi çok güzel yanlız bu tansiyon baya moralimi bozdu şimdi 35+1 deyiz duruma göre 37 haftamızı bitirdikten sonra sezeryan olabileceğimi söyledi artık ruhende çok yoruldum duygu karmaşamda cabası ...hayırlısıyla kucaklarımıza alsaydık bebişlerimizi tek dileğim bu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?