Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Güvenç ve erbil beyi diyorlar bakalım hayirlisiyla vesile olurlar insallah
Günaydın,
ben tavsiye üzerine erbil Bey'e gittim iyiki de gitmişim, çok şükür ilk denemede yüzümüz güldü, kucağımıza almayıda nasip eder inşallah, güvenç beyi de çok duydum
doktor tercihi önemli ama gittiğin merkezde çok önemli, labaratuvarı ve embriyologları da iyi olmalı bence, bahçeci böyle bir merkez,
inşallah sende hayırlı haberler alırsın

Canım sağlıcakla al bebeğini kucağına çok az kaldı sonu cennet kokulu yavru ins tansiyon çok önemli ama bu son aylarda olabiliyor muş zaten dediğin gibi evde takip et tansiyonu yavru gelişimi tamamladı Allahın izniyle inş sağlıcakla da doğucak annesi biraz daha sabır sen ve bebeğin Allaha emanet canım Allah başka dert tasa vermesin..

Kızlar doğum hikayesi videoları izledim nasıl güzel bir duygu o ilk kavuşma anı gozyaslarimi tutamadım Allahım bizede nasip etsin inş sağlıcakla alalım kucagimiza ben acayip motive oldum tavsiye ederim izleyin canlar..

Günaydın, toto ısırmak için sebeplerimiz çoğalıyor... mintyeşil senin karnının üst kısımları, benim de tam tersi aşağı kısımları ağrıyor.. kontrole gidiyoruz şimdi..
moralinizi yüksek tutun.. beklesinler tabi inşallah ama artık gelseler de sıkıntı yapmaz..

valla bu agri devam ediyor bebis gelisimi tamam ben gunde 10 hurma yerim dogumu beklerim kihkih:))

Hayirlisi olur inşallah .sizinde bebekleriniz hep hayırlı ugurlu olsun. yarın ogleden sonra 2 de randevu aldık sabah yola.cikxaz Samsun'dan bakalım ilk defa istanbula gelcez ,3 olumsuz deneme sonrası bu sefer bakalım ne olcak .

Bakalim hayırlısı olsun birer vesile olurlar İnşallah hayırlı olsun sizde bebeginiz yarın inşallah ordayım.

Hurma ne iş? Doğumu mu engelliyormuş?
Bizde de bir sıkıntı Yok, normalmiş büyüyor ya cücü.. su iç, dinlen formül buymuş
ay yok dogumu kolaylastiriyormus:) yeter artik aliyim kollarimda buyusun istiyorum yat yatakta dinlen fenalik geldi:) iyi cok sukur senin de iyiymis minnagin

Bakalim hayırlısı olsun birer vesile olurlar İnşallah hayırlı olsun sizde bebeginiz yarın inşallah ordayım.

ay yok dogumu kolaylastiriyormus:) yeter artik aliyim kollarimda buyusun istiyorum yat yatakta dinlen fenalik geldi:) iyi cok sukur senin de iyiymis minnagin

Hurma mı?? Bu da ananas efsanesi gibiymiş
Allah yatırmasın da işten Yen'i ayrıldın ve şunun şurasında üç gündür yatıyorsun be hatun, el insaf... benimki de iyi evet ama anlaşılan odur ki artık yorgunluğa gelemiyoruz...

Allah kolaylık versin, tez zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah...

hadi hayırlı olsun, inşallah sizde güzel haberi alırsınız en kısa sürede

Cnm nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik bulantılar devam mı? Kalp atışlarını duydunuz mu? Benimde sabah bulantılarım başladı bayagi zorluyor.
merhaba canım,
iki haftadır yoğun bulantılarım oldu, doğru dürüst yemek yiyemedim ama iki gündür bulantılarda azalma oldu sanki , dediğin gibi sabahları çok kötü oluyorum, ağzımda tuhaf bir tat var, cumartesi (7+2 ydik) iki tane kalp atışı duyduk, çok heyecanlıydı, sen ne yaptın duydun mu kalp atışını

Ben malesef duyamadim ama gördüm. Geçen hafta randevumdan 1 gün önce kanamam oldu acil olarak gittik. Kesenin yanında kanama alanı oluşmuş o yüzden olmuş bebek çok şükür iyiydi haftasına göre gelişimi de normalmis kalp atışı da başlamış o ultrasonda ses duyamiomusuz ama erbil bey gösterdi hareket eden birsey vardı oymuş :) haftaya gidicez o xaman duyarız inşallah.

çok geçmiş olsun, oh iyi çok şükür gelişimi iyiyse, bol bol dinlen, benim kanamam olmadı ama kasıklarımda ağrı var,bizde başka bir ultrason cihazı ile dinledik :) sen de duyarsın canım inşallah, 5 kasımda gelin son görüşmemiz olacak dedi,

Biz 27 sinde gidicez bi sonraki randevu son olur herhalde bizimde. Hiç bırakmak istemiyorum orayı ama yapıcak bişey yok. Bide ben bağışıklık sistemim için serum alıyorum haftada bir ona devam ettirirse bi süre daha devam edebilirim. Hastane buldun mu ben medicana çamlıcayı düşünüyorum esra hanim varmış herkes çok iyi diyor.

erbil bey ile detaylı görüşmedik ama doktor önerecekmiş, biz eşimle çok memnunuz keşke bırakmasa ben doktor konusunda bu hafta o kadar çok araştırdım ki artık rüyalarıma giriyordu, ikiz olduğu için perinatalog buldum, yarın randevum var, perinataloglarda hep prof. ne yapcaz bilmiyorum, mesela bana da seni bıraksam da jel'e 12 haftan bitene kadar devam et dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…