Günaydın,Güvenç ve erbil beyi diyorlar bakalım hayirlisiyla vesile olurlar insallah
Canım sağlıcakla al bebeğini kucağına çok az kaldı sonu cennet kokulu yavru ins tansiyon çok önemli ama bu son aylarda olabiliyor muş zaten dediğin gibi evde takip et tansiyonu yavru gelişimi tamamladı Allahın izniyle inş sağlıcakla da doğucak annesi biraz daha sabır sen ve bebeğin Allaha emanet canım Allah başka dert tasa vermesin..Çok geçmiş olsun cnm artık son haftalara girdik herşey bu haftaları buluyor galiba kasık ağrıları gerilme birde bugün kontrolüm vardı tansiyon sorunum çıktı 14/9 tansiyon hapı kullanıcam ve takip önerdi dr um oğlumun gelişimi suyu herşeyi çok güzel yanlız bu tansiyon baya moralimi bozdu şimdi 35+1 deyiz duruma göre 37 haftamızı bitirdikten sonra sezeryan olabileceğimi söyledi artık ruhende çok yoruldum duygu karmaşamda cabası ...hayırlısıyla kucaklarımıza alsaydık bebişlerimizi tek dileğim bu inşallah
gecmis olsun canim sana dadikkat ediyosundur zaten de tuzsuz ye aman, hemen farkeder tuzu hic tuketmezsen..sonuna geldik artik allahim hayirli saglikli dogum nasip etsin bize♡ Ben de 3 gundur surunuyorum resmen,bi agri kesici aliyorum dayanmaya calisiyorum. Tedavi surecindeki dayanikli aci hissetmez disi aslan moduma döndüm yine:))
Çok tşk ederim cnm hemen degil iki uç haftadır takip diyorduk 13/9 falandı en yüksek 2 haftadır kontrolde 14/9 çıkınca başlam gerekiyormuş son haftalarda hamilelikten dolayı artabiliyormuş bahçeci dr.müstecep beyde önerdi cnm.inan artık psikolojik olarak çok yıprandım cnm bir an önce sağlıcakla kavuşmak istiyorum oğluşuma
valla bu agri devam ediyor bebis gelisimi tamam ben gunde 10 hurma yerim dogumu beklerim kihkih:))Günaydın, toto ısırmak için sebeplerimiz çoğalıyor... mintyeşil senin karnının üst kısımları, benim de tam tersi aşağı kısımları ağrıyor.. kontrole gidiyoruz şimdi..
moralinizi yüksek tutun.. beklesinler tabi inşallah ama artık gelseler de sıkıntı yapmaz..
valla bu agri devam ediyor bebis gelisimi tamam ben gunde 10 hurma yerim dogumu beklerim kihkih:))
Hayirlisi olur inşallah .sizinde bebekleriniz hep hayırlı ugurlu olsun. yarın ogleden sonra 2 de randevu aldık sabah yola.cikxaz Samsun'dan bakalım ilk defa istanbula gelcez ,3 olumsuz deneme sonrası bu sefer bakalım ne olcak .Günaydın,
ben tavsiye üzerine erbil Bey'e gittim iyiki de gitmişim, çok şükür ilk denemede yüzümüz güldü, kucağımıza almayıda nasip eder inşallah, güvenç beyi de çok duydum
doktor tercihi önemli ama gittiğin merkezde çok önemli, labaratuvarı ve embriyologları da iyi olmalı bence, bahçeci böyle bir merkez,
inşallah sende hayırlı haberler alırsın
Bakalim hayırlısı olsun birer vesile olurlar İnşallah hayırlı olsun sizde bebeginiz yarın inşallah ordayım.Benim doktorum erbil bey çok memnunuz kendisinden, önce allahın izni ve erbil beyin vesilesiyle burdaki ilk denemede hamile kaldım çok şükür.
Genel olarak erbil bey ve Güvenç beyi söylüyorlar, inşallah sizde bizim gibi hayırlı sonuçlar elde edersiniz hayırlısı olsun.
ay yok dogumu kolaylastiriyormus:) yeter artik aliyim kollarimda buyusun istiyorum yat yatakta dinlen fenalik geldi:) iyi cok sukur senin de iyiymis minnaginHurma ne iş? Doğumu mu engelliyormuş?
Bizde de bir sıkıntı Yok, normalmiş büyüyor ya cücü.. su iç, dinlen formül buymuş
Bakalim hayırlısı olsun birer vesile olurlar İnşallah hayırlı olsun sizde bebeginiz yarın inşallah ordayım.Benim doktorum erbil bey çok memnunuz kendisinden, önce allahın izni ve erbil beyin vesilesiyle burdaki ilk denemede hamile kaldım çok şükür.
Genel olarak erbil bey ve Güvenç beyi söylüyorlar, inşallah sizde bizim gibi hayırlı sonuçlar elde edersiniz hayırlısı olsun.
ay yok dogumu kolaylastiriyormus:) yeter artik aliyim kollarimda buyusun istiyorum yat yatakta dinlen fenalik geldi:) iyi cok sukur senin de iyiymis minnagin
Hayirlisi olur inşallah .sizinde bebekleriniz hep hayırlı ugurlu olsun. yarın ogleden sonra 2 de randevu aldık sabah yola.cikxaz Samsun'dan bakalım ilk defa istanbula gelcez ,3 olumsuz deneme sonrası bu sefer bakalım ne olcak .
hadi hayırlı olsun, inşallah sizde güzel haberi alırsınız en kısa süredeHayirlisi olur inşallah .sizinde bebekleriniz hep hayırlı ugurlu olsun. yarın ogleden sonra 2 de randevu aldık sabah yola.cikxaz Samsun'dan bakalım ilk defa istanbula gelcez ,3 olumsuz deneme sonrası bu sefer bakalım ne olcak .
hadi hayırlı olsun, inşallah sizde güzel haberi alırsınız en kısa sürede
merhaba canım,Cnm nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik bulantılar devam mı? Kalp atışlarını duydunuz mu? Benimde sabah bulantılarım başladı bayagi zorluyor.
merhaba canım,
iki haftadır yoğun bulantılarım oldu, doğru dürüst yemek yiyemedim ama iki gündür bulantılarda azalma oldu sanki , dediğin gibi sabahları çok kötü oluyorum, ağzımda tuhaf bir tat var, cumartesi (7+2 ydik) iki tane kalp atışı duyduk, çok heyecanlıydı, sen ne yaptın duydun mu kalp atışını
çok geçmiş olsun, oh iyi çok şükür gelişimi iyiyse, bol bol dinlen, benim kanamam olmadı ama kasıklarımda ağrı var,bizde başka bir ultrason cihazı ile dinledik :) sen de duyarsın canım inşallah, 5 kasımda gelin son görüşmemiz olacak dedi,Ben malesef duyamadim ama gördüm. Geçen hafta randevumdan 1 gün önce kanamam oldu acil olarak gittik. Kesenin yanında kanama alanı oluşmuş o yüzden olmuş bebek çok şükür iyiydi haftasına göre gelişimi de normalmis kalp atışı da başlamış o ultrasonda ses duyamiomusuz ama erbil bey gösterdi hareket eden birsey vardı oymuş :) haftaya gidicez o xaman duyarız inşallah.
çok geçmiş olsun, oh iyi çok şükür gelişimi iyiyse, bol bol dinlen, benim kanamam olmadı ama kasıklarımda ağrı var,bizde başka bir ultrason cihazı ile dinledik :) sen de duyarsın canım inşallah, 5 kasımda gelin son görüşmemiz olacak dedi,
erbil bey ile detaylı görüşmedik ama doktor önerecekmiş, biz eşimle çok memnunuz keşke bırakmasaBiz 27 sinde gidicez bi sonraki randevu son olur herhalde bizimde. Hiç bırakmak istemiyorum orayı ama yapıcak bişey yok. Bide ben bağışıklık sistemim için serum alıyorum haftada bir ona devam ettirirse bi süre daha devam edebilirim. Hastane buldun mu ben medicana çamlıcayı düşünüyorum esra hanim varmış herkes çok iyi diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?