hayırlı olsun, allahım hepimizin yardımcısı olsun, kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah
canım çok teşekkürlerAraya giriyorum ama :) benim naçizane tavsiyem doktorunu perinatalog seç canım.. benimki tek gebelik olmasına rağmen doktorumu perinatalog olarak seçtim ve hep iyiki öyle yapmışım diyorum. Seninki ikiz birde, ister istemez kendi içinde bi zorluğu olacaktır. Bizler malum çok zor bebek sahibi olabildiğimiz için normal gebeler 1 endişe yaşıyorsa biz 10 yaşıyoruz. Normal bir kadın doğumcu herşey yolunda deseydi bile benim içim hep husursuz olurdu ama bi perinataogdan duyunca insan kendini daha güvende hissediyor. Hem detaylı ultrason zamanları başka doktora gitmene gerek kalmıyor kendi doktorun zaten tüm tetkikleri yapacak donanımda oluyor. Sadece Prof oldukları için ücretleri biraz yüksek oluyor ama maddi açıdan zorlanmayacaksan eğer kesinlikle perinatalog seç derim.
canım ya ben Avrupa yakasındayım, ben doktor buldum ama senin tavsiye edebileceğin bir doktor var mıBen Avrupa yakasındayım, burda olsaydın gözüm kapalı kendi doktorumu tavsiye edebilirdim. Ama Anadolu yakasını hiç bilmiyorum maalesef
Forumlarda Gebelik ya da Hamilelik kısmında "Anadolu yakasında perinatolog tavsiyesi" diye bi konu aç istersen. Mutlaka güzel tavsiyeler gelir oraya.
İns minisler zamanında gelirler aralıkta dogarlarsa bir yıl kaybimiz olucak senin yediğin herşey bebise yaramış bende iki hafta içinde hiç kilo almadim hergun tartiliyorum belki bebis almıştır bakalım salı ogrenicez benim minis sabahtan beri çok hareketli çok sukur erken kalkarsam kahvaltı yaparsam oda hareketleniyor bazen gozyaslarimi tutamıyorum onun hareketlerini hisetikce çok duygulaniyorum Allahım nasıl.bir sevap isledim bana bu guzel duyguyu yasatıyorsun diye sukurler ediyorum..inş sağlıcakla da aliriz melekkerimizi kucagimiza..Bebeğin gelişimine göre Doğum tarihi hesaplıyorlar. Mesela göbek çevresini ölçtü diyelim, 28 haftalık bebek ölçüleriyle uyumlu diyor. Şuan 28 haftalık olan bebekte 40.hafta doğsa hangi tarihe denk geliyorsa o tarih tahmini Doğum tarihi oluyor.
Benimki de normalde 3 gün önden gidiyordu, ne olduysa son 1 ayda oldu :) kesin seninki de daha öne çekmiştir. O kadar laf ettim doktora ama iyiki şeker yüklemesi yaptırmışım diyorum şimdi. Bu kadar önden gittiğini görünce kesin iri bebek sendromu var şeker hastayım ben diye evham yapardım :) Şeker olmadığı ve beslenme programımı ağırlıklı olarak bebeğe yarayacak şeyler tüketerek takip ettiğim için doktor bu kadar önden gitmesinde bir sorun yok dedi.
Canım hamilelikte evhamlar bitmiyor maalesef sabah düzene girdi çok sukur benim bebis biraz tembel babasi gibi olucak keyfine duskun canı isterse hareket ediyor..inş darısı başınıza olsun hareketleriyle sabaha uyanmak çok güzel..canım bir doktoruna danış nolur için rahat eder hem.
Canlar evham yapmayın lütfen erbil beyin yönlendircegi doktor çok iyi bir doktor dur eminim..zaten acil bisey olursa yine erbil beyle haberlesirsin erbil bey 12 haftada takibi bıraktı ama bisey olursa mutlaka haberimiz olsun demisti..amin canım inşallah onun gibi doktorlara denk geliriz
ay ne güzel :) inşallah biz de görelim o günleriCanım hamilelikte evhamlar bitmiyor maalesef sabah düzene girdi çok sukur benim bebis biraz tembel babasi gibi olucak keyfine duskun canı isterse hareket ediyor..inş darısı başınıza olsun hareketleriyle sabaha uyanmak çok güzel..
ooo Güvenç Bey onu dediyse tamam başka birini aramaya gerk yok o zamanMerhaba,ben de Avrupa yakasında gittim yüksek riskli gebelikti benimde,ben güvenç beye takip oldum hep ama toplam gebelik boyunca 4,5 kez de perinatoloğa gittim ekstradan,güvenç bey bana Anadolu yakasında Mehmet uludoğanı söylemişti ama ben Avrupa yakasında çalıştığım için o tarafta gittim,Alin başgül Yiğiter ,atıl Yüksele gittim ama Avrupa'da birde Rıza madazlı var .
canım sen kendi doktorunun ismini verir misin istersen özelden de yazabilirsin. ne olur ne olmaz. evet bir konu açsam iyi olacak. teşekkürler.
bakırköy çok uzakmışBakırköy Acıbadem Prof.Özlem Pata canım. Şeker gibi kadındır, biraz yoğun sadece.
En doğru kararı vermişsiniz canım, hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza aldığınız günleri görmeyi de nasip etsin rabbim.canım çok teşekkürlerben çok kararsız kaldım, eşimle çok düşündük, zaten bu aşamaya gelmek için maddi ve manevi çok yıprandık, şimdi bu kadar yaklaşmışken onları riske atmak istemiyoruz, bizde en doğrusunun perinatalog olduğuna karar verdik, içimizde acabalarla yaşamaktansa en başından başlamak daha mantıklı, allah hepimizin yardımcısı olsun
Bak gördün mü paşam gayet sağlıklı keyfi yerinde sıcacık yerde :) Şimdi suyu yeri varken hala dönüp duruyorlar rahat rahat. Arada pozisyon yüzünden de az hissedersin. Ama seninki iştahına düşkün demek ki, aç bırakıp sinirlendirme kuzuyu :) erken kalk yap kahvaltını :))İns minisler zamanında gelirler aralıkta dogarlarsa bir yıl kaybimiz olucak senin yediğin herşey bebise yaramış bende iki hafta içinde hiç kilo almadim hergun tartiliyorum belki bebis almıştır bakalım salı ogrenicez benim minis sabahtan beri çok hareketli çok sukur erken kalkarsam kahvaltı yaparsam oda hareketleniyor bazen gozyaslarimi tutamıyorum onun hareketlerini hisetikce çok duygulaniyorum Allahım nasıl.bir sevap isledim bana bu guzel duyguyu yasatıyorsun diye sukurler ediyorum..inş sağlıcakla da aliriz melekkerimizi kucagimiza..
Oo Kadıköy'den zor olur canım. Hele de son aylar iyice ağırlaşınca daha da zor olur. En güzeli evine yakın bi doktor bulabilmen.bakırköy çok uzakmışbana kadıköy lazım :) Mehmet Uludoğan varmış Şifa hastanesinde o olabilir belki.
benim bulduğum doktorda acıbadem maslak prof.İbrahim bildirici, bugündü randevu yarına ertelendi, yarın gideceğim bakalım
Kızlar bu bahsettiğiniz doktorun diğer doktorlardan farkı ne kıbenim bulduğum doktorda acıbadem maslak prof.İbrahim bildirici, bugündü randevu yarına ertelendi, yarın gideceğim bakalım
perinatalog olmasından dolayı ve benim iş yerime yakın olmasından dolayı tercih ettim,Kızlar bu bahsettiğiniz doktorun diğer doktorlardan farkı ne kı
İbrahim Beyde iyidir hastaları memnundu. Gerçi Maslak'ın genel olarak doktorları iyidir zaten. Sana da yakınsa tamamdır doktorun hayırlı uğurlu olsun :)benim bulduğum doktorda acıbadem maslak prof.İbrahim bildirici, bugündü randevu yarına ertelendi, yarın gideceğim bakalım
çok teşekkürlerİbrahim Beyde iyidir hastaları memnundu. Gerçi Maslak'ın genel olarak doktorları iyidir zaten. Sana da yakınsa tamamdır doktorun hayırlı uğurlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?