Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

canım çok teşekkürler ben çok kararsız kaldım, eşimle çok düşündük, zaten bu aşamaya gelmek için maddi ve manevi çok yıprandık, şimdi bu kadar yaklaşmışken onları riske atmak istemiyoruz, bizde en doğrusunun perinatalog olduğuna karar verdik, içimizde acabalarla yaşamaktansa en başından başlamak daha mantıklı, allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ya ben Avrupa yakasındayım, ben doktor buldum ama senin tavsiye edebileceğin bir doktor var mı

İns minisler zamanında gelirler aralıkta dogarlarsa bir yıl kaybimiz olucak senin yediğin herşey bebise yaramış bende iki hafta içinde hiç kilo almadim hergun tartiliyorum belki bebis almıştır bakalım salı ogrenicez benim minis sabahtan beri çok hareketli çok sukur erken kalkarsam kahvaltı yaparsam oda hareketleniyor bazen gozyaslarimi tutamıyorum onun hareketlerini hisetikce çok duygulaniyorum Allahım nasıl.bir sevap isledim bana bu guzel duyguyu yasatıyorsun diye sukurler ediyorum..inş sağlıcakla da aliriz melekkerimizi kucagimiza..

canım bir doktoruna danış nolur için rahat eder hem.
Canım hamilelikte evhamlar bitmiyor maalesef sabah düzene girdi çok sukur benim bebis biraz tembel babasi gibi olucak keyfine duskun canı isterse hareket ediyor..inş darısı başınıza olsun hareketleriyle sabaha uyanmak çok güzel..

amin canım inşallah onun gibi doktorlara denk geliriz
Canlar evham yapmayın lütfen erbil beyin yönlendircegi doktor çok iyi bir doktor dur eminim..zaten acil bisey olursa yine erbil beyle haberlesirsin erbil bey 12 haftada takibi bıraktı ama bisey olursa mutlaka haberimiz olsun demisti..

ay ne güzel :) inşallah biz de görelim o günleri

ooo Güvenç Bey onu dediyse tamam başka birini aramaya gerk yok o zaman

En doğru kararı vermişsiniz canım, hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza aldığınız günleri görmeyi de nasip etsin rabbim.

Bak gördün mü paşam gayet sağlıklı keyfi yerinde sıcacık yerde :) Şimdi suyu yeri varken hala dönüp duruyorlar rahat rahat. Arada pozisyon yüzünden de az hissedersin. Ama seninki iştahına düşkün demek ki, aç bırakıp sinirlendirme kuzuyu :) erken kalk yap kahvaltını :))

bakırköy çok uzakmış bana kadıköy lazım :) Mehmet Uludoğan varmış Şifa hastanesinde o olabilir belki.
Oo Kadıköy'den zor olur canım. Hele de son aylar iyice ağırlaşınca daha da zor olur. En güzeli evine yakın bi doktor bulabilmen.

benim bulduğum doktorda acıbadem maslak prof.İbrahim bildirici, bugündü randevu yarına ertelendi, yarın gideceğim bakalım
İbrahim Beyde iyidir hastaları memnundu. Gerçi Maslak'ın genel olarak doktorları iyidir zaten. Sana da yakınsa tamamdır doktorun hayırlı uğurlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…