Günaydın iyi pazarlar cnm şimdilik sırada mintyeşil sen ve ben varız galiba bakalım bizim minikler ne zaman gelecek :)Günaydın, iyi pazarlar herkese...
İyi miyiz? Yok di mi doğuran?
Günaydın, iyi pazarlar herkese...
yoooookGünaydın, iyi pazarlar herkese...
yok canim dogurmadimGünaydın, iyi pazarlar herkese...
yok canim dogurmadimenerjigim bugun az temizlik yaptim tv keyfi yqpiyorum. sizin keyifler nasill
Iyi pazarlar , senin hormonlar son hız gidiyor:) benim esim de bak eğer ağlarsan kapatırım haberleri ya da filmi diyor ... biz dun kontrole gittik ; degisik ama agri yada kramp disinda bi zorlama var dedim assagilar da, doktor bakti ve benim ki dumduz duruyo resmen, kafasi kaburgamin altinda iki ayagini da dumduz uzatmis assagiya ...ondanmis aşağıya vuruşları ...ışığa ulaşmaya çalışıyor galiba.. :) nst ye bağlandım ilk defa sukur sancı falan çıkmadı normal dedi dr.insallah 36 ya kadar döner doğru yerine..Ben de iyiceyim bugün, dün gece aralıklarla da olsa yaklaşık 11 saat uyumuşum, danalar gibi
Becerebilirsem biraz ütü yapmam lazım,
İnanılmaz tembelleşiyorum son bir haftadır, çorabımı ya çok zorlanarak giyiyorum ya da hiç giyemiyorum. Küçücük bir iş yapıyorsam büyücek bir zaman dinlenmem gerekiyor. Hiç böyle değildim, çok iyi götürmüştük son bikaç haftaya kadar... biraz fazla otursam kramp giriyor karnıma bu defa da, dolaşmam gerekiyor. Hepsinin üstüne ota sapa ağlıyorum.. bu nedir yahu..
siz de böyle misiniz?
Iyi pazarlar , senin hormonlar son hız gidiyor:) benim esim de bak eğer ağlarsan kapatırım haberleri ya da filmi diyor ... biz dun kontrole gittik ; degisik ama agri yada kramp disinda bi zorlama var dedim assagilar da, doktor bakti ve benim ki dumduz duruyo resmen, kafasi kaburgamin altinda iki ayagini da dumduz uzatmis assagiya ...ondanmis aşağıya vuruşları ...ışığa ulaşmaya çalışıyor galiba.. :) nst ye bağlandım ilk defa sukur sancı falan çıkmadı normal dedi dr.insallah 36 ya kadar döner doğru yerine..
Kizlar merhabalar transferimin 6.gunu bugun crinone jel acik kahverengi geldi korkuyorum reglime daha bir hafta var nolur yardim edin
kızlar slm Anadolu yakasında Kadıköy veya Üsküdara yakın perinatalog tavsiye edebilen var mı aranızda? tek kese ikizlerini sadece perinataaloglar takip ediyormuş.
Sagol canim insallah sag kasigimda da hafif batma var sanki orasi ates aliyor insallah saglikla tutsunlar daMerhaba, hiçbirşey olmaz, korkma.. posası çıkıyor öyle düşün... uygulamadan sonra en az 15 dk yürüyorsan alacağını alır, gerisini ara ara atar vücudun..
Vucut fazlasını atıyor korkma, sen uygulama yaptıktan sonra 15 dk evin icinde de olsa mutlaka yürü yeter ki vucut alacağını alsın.Kizlar merhabalar transferimin 6.gunu bugun crinone jel acik kahverengi geldi korkuyorum reglime daha bir hafta var nolur yardim edin
Tek yumurta ikizi olmalı, sanırım tek embriyo bölünmüş...Sorunun cevabı bende Yok ama tek kese ikizi ne demek? Tek embriyo transfer edildi de kendileri mi bölündü ikiye?
Tamamdir sag ol canim renkli gelmesi garip geldi reglime de 1 hafta var saglik olsunVucut fazlasını atıyor korkma, sen uygulama yaptıktan sonra 15 dk evin icinde de olsa mutlaka yürü yeter ki vucut alacağını alsın.
anlatayım canım. iki embriyo transfer edildi, biri tutmadı yok oldu diğeri tuttu sonra da kendi içinde ikiye bölündü ve iki embriyo haline geldi nadir bir vaka ve oldukça riskli gebelik kategorisinde. takibin iyi yapılması gerek. tek kese içinde iki bebek büyüyecek, tıpatıp birbirinin aynı genetik hücreleri bile. inşallah beraber aşacağım gebelik sürecini bebeklerimle ve onları kucağıma alacağım. Allahın mucizesi bu bebişler.Sorunun cevabı bende Yok ama tek kese ikizi ne demek? Tek embriyo transfer edildi de kendileri mi bölündü ikiye?
aynen öyle canım.Tek yumurta ikizi olmalı, sanırım tek embriyo bölünmüş...
Bende tup bebekte nasıl tek yumurta ikizi olur diye merak ediyordum gayet güzel açıklama yapmışsınız Allahın mucizesi işte canım..cinsiyet ya erkek yada kiz oluyor ikisininde biri erkek biri kız olmuyor tek yumurta ikizlerin...Sagilcaklada alırsın inş meleğini kucagina canım doktorun guvenc beymiydi kendi yapmiycakmi takibini..anlatayım canım. iki embriyo transfer edildi, biri tutmadı yok oldu diğeri tuttu sonra da kendi içinde ikiye bölündü ve iki embriyo haline geldi nadir bir vaka ve oldukça riskli gebelik kategorisinde. takibin iyi yapılması gerek. tek kese içinde iki bebek büyüyecek, tıpatıp birbirinin aynı genetik hücreleri bile. inşallah beraber aşacağım gebelik sürecini bebeklerimle ve onları kucağıma alacağım. Allahın mucizesi bu bebişler.
Amin canim sağolasın.evet aynı cinsiyet oluyorlar mutlaka. Güvenç beye bu hafta gideceğim bakalım neler diyecek, kendi yapsa keşke takibi ama perinataloğa yönlendirebilir. haberdar ederimBende tup bebekte nasıl tek yumurta ikizi olur diye merak ediyordum gayet güzel açıklama yapmışsınız Allahın mucizesi işte canım..cinsiyet ya erkek yada kiz oluyor ikisininde biri erkek biri kız olmuyor tek yumurta ikizlerin...Sagilcaklada alırsın inş meleğini kucagina canım doktorun guvenc beymiydi kendi yapmiycakmi takibini..
Sagol canim insallah sag kasigimda da hafif batma var sanki orasi ates aliyor insallah saglikla tutsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?