Cok acı bir durum canım ya Allahım sabır versin senin sınavın bizimkinde de agirmis Allahım evlat acısı ile sinamasin bizleri..inş hayirlisiyla kucagina alicaksin meleklerini..7 aylık bebeğimi kaybettim zamanında ölü doğum yaptım, odası, ismi bile hazırdı. Allahın izniyle doğarlar, izni olmazsa olmaz bunu çok iyi biliyorum canım. ben bunu bir mucize olarak görüyorum, sanki biri gitmiş ikisi gelmiş. herşey güzel olacak inşallah.
pespese alicaz kuzulari kucagimiza. Sen canini sikma cok sukur bu gunlere kadar geldik sonu da hayirli olucak. Haftasi da erken degil dogumun da iyi gecsin ooh bitti gitti♡ Bizim dogum da 1 Kasim:)İyi günler kızlar dün kontrolüm vardı oğlum gayet iyi suyu gelişimi hareketi herşeyi sadece biliyorsunuz ki tansiyon la başım dertte bu nedenle dr beni fazla bekletmicek gibi 38 haftaya girdiğimde her an alabiliriz dedi yani 2_ 5 kasım arası her an alabiliriz dedi ve artık 3 güne bir kontrollerim var allahta nts ve bebegim hareketleri çok da takibini iyiyapabiliıyorum son haftalar artık allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim saglıcakla kavuştursun miniklerimize
amin canım zor zamanlardı ama bugün yüzüm gülüyor çok şükür. bak bugün Güvenç Beye gideceğim bakalım neler diyecekCok acı bir durum canım ya Allahım sabır versin senin sınavın bizimkinde de agirmis Allahım evlat acısı ile sinamasin bizleri..inş hayirlisiyla kucagina alicaksin meleklerini..
İyi günler kızlar dün kontrolüm vardı oğlum gayet iyi suyu gelişimi hareketi herşeyi sadece biliyorsunuz ki tansiyon la başım dertte bu nedenle dr beni fazla bekletmicek gibi 38 haftaya girdiğimde her an alabiliriz dedi yani 2_ 5 kasım arası her an alabiliriz dedi ve artık 3 güne bir kontrollerim var allahta nts ve bebegim hareketleri çok da takibini iyiyapabiliıyorum son haftalar artık allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim saglıcakla kavuştursun miniklerimize
pespese alicaz kuzulari kucagimiza. Sen canini sikma cok sukur bu gunlere kadar geldik sonu da hayirli olucak. Haftasi da erken degil dogumun da iyi gecsin ooh bitti gitti♡ Bizim dogum da 1 Kasim:)
7 aylık bebeğimi kaybettim zamanında ölü doğum yaptım, odası, ismi bile hazırdı. Allahın izniyle doğarlar, izni olmazsa olmaz bunu çok iyi biliyorum canım. ben bunu bir mucize olarak görüyorum, sanki biri gitmiş ikisi gelmiş. herşey güzel olacak inşallah.
Canım cok zor valla allah sabır versin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hurdunya ne güzel demiş onları kucağına alınca geçmişi gercekten düşünmeye vakit kalmıyor afacanlar öyle mesgul ediyor ki kafanı baska bisey düşünemez oluyo insanCok acı bir durum canım ya Allahım sabır versin senin sınavın bizimkinde de agirmis Allahım evlat acısı ile sinamasin bizleri..inş hayirlisiyla kucagina alicaksin meleklerini..
Bugun dr. kontrolum var bakalim ne diyecek..Bu arada sabah asiri mide bulantim oldu kusamadim ögürmekten fena oldum. Dogum oncesi olabilirmis netten biraz baktim da6 gün kaldı sana... dıptıs dıptıs yap bakalım .... oooooffff ben çok heyecanlanıyorum .......
7 aylık bebeğimi kaybettim zamanında ölü doğum yaptım, odası, ismi bile hazırdı. Allahın izniyle doğarlar, izni olmazsa olmaz bunu çok iyi biliyorum canım. ben bunu bir mucize olarak görüyorum, sanki biri gitmiş ikisi gelmiş. herşey güzel olacak inşallah.
Bugun dr. kontrolum var bakalim ne diyecek..Bu arada sabah asiri mide bulantim oldu kusamadim ögürmekten fena oldum. Dogum oncesi olabilirmis netten biraz baktim da
Canımsın sağolasın :)mavimli gecmisi dusunme arkadasim Allahim eskilerini unutturacak dert sikinti vermesin. Kuzucuklarin tutundu sana enerjini yuksek tut, iyi bi perinatalogun ve hastanenin takibinde ol sqglikla kucagina alirsin insqllah kuzularini♡
Amin canım ne güzel dilemişsin öyleBüyük acı yaşamışsın.... dilerim artık güldürecek minikler yüzünü.. iki tane küçük kuş, ikisi de ayrı şakıyacak ve senin zaten geçmişe bakmaya fırsatın kalmayacak... şansın bol olsun arkadaşım...
Ay maşallah çok az kalmış sağlıcakla al kucağına inşallahpespese alicaz kuzulari kucagimiza. Sen canini sikma cok sukur bu gunlere kadar geldik sonu da hayirli olucak. Haftasi da erken degil dogumun da iyi gecsin ooh bitti gitti♡ Bizim dogum da 1 Kasim:)
Amin canım inş sağlıcakla alalım kucagimiza yavrularımızı yalnıs gelmiş mesajın benim hiç kaybın yok çok sukur Allahım yaşatmasn mavilime yazacaktim herhalde..Canım cok zor valla allah sabır versin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hurdunya ne güzel demiş onları kucağına alınca geçmişi gercekten düşünmeye vakit kalmıyor afacanlar öyle mesgul ediyor ki kafanı baska bisey düşünemez oluyo insan
Güzel haberlerle gel canım benimde gorus günüm bugün heyecan dorukta bende de..Şimdi doktorun yanına gidiyorum bakalım neler diyecek
Maşallah çok şükür gördüm onları kalplerini de dinledim:) sen de iyi haberlerle gel inşallah canım.Güzel haberlerle gel canım benimde gorus günüm bugün heyecan dorukta bende de..
Ne yaptın canım gittin mi doktora? Güzel haberlerini bekliyorum inşGüzel haberlerle gel canım benimde gorus günüm bugün heyecan dorukta bende de..
Saat 5 randevum canım inş .yüzünüde gösterir bize artık..Ne yaptın canım gittin mi doktora? Güzel haberlerini bekliyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?