Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Cok acı bir durum canım ya Allahım sabır versin senin sınavın bizimkinde de agirmis Allahım evlat acısı ile sinamasin bizleri..inş hayirlisiyla kucagina alicaksin meleklerini..

pespese alicaz kuzulari kucagimiza. Sen canini sikma cok sukur bu gunlere kadar geldik sonu da hayirli olucak. Haftasi da erken degil dogumun da iyi gecsin ooh bitti gitti♡ Bizim dogum da 1 Kasim:)

Cok acı bir durum canım ya Allahım sabır versin senin sınavın bizimkinde de agirmis Allahım evlat acısı ile sinamasin bizleri..inş hayirlisiyla kucagina alicaksin meleklerini..
amin canım zor zamanlardı ama bugün yüzüm gülüyor çok şükür. bak bugün Güvenç Beye gideceğim bakalım neler diyecek

Günaydın tatlım, ilaç kullanmaya başladın ama hala yüksek mi seyrediyor tansiyonun? Way anasını tarih belirlendi he... ben de cuma gideceğim. 36+3 oluyorum tam olarak cuma günü. Aslında iki gün fazla 5.gün embriyosu olduğu için ama takibi yapan doktor son regl tarihine göre hesaplıyor.
Hayırlısı olsun, heyecan dorukta artık...

pespese alicaz kuzulari kucagimiza. Sen canini sikma cok sukur bu gunlere kadar geldik sonu da hayirli olucak. Haftasi da erken degil dogumun da iyi gecsin ooh bitti gitti♡ Bizim dogum da 1 Kasim:)

6 gün kaldı sana... dıptıs dıptıs yap bakalım .... oooooffff ben çok heyecanlanıyorum .......

Büyük acı yaşamışsın.... dilerim artık güldürecek minikler yüzünü.. iki tane küçük kuş, ikisi de ayrı şakıyacak ve senin zaten geçmişe bakmaya fırsatın kalmayacak... şansın bol olsun arkadaşım...

merhaba ben dün akşam erbil bey ile görüşmemi yaptım.bundan önce 2prof ve 3 dr a gittimfikir almak için .butun dr lar para pesindeydi hissettiğim bnm sağ tüpümün tıkalı oldıugunu soldada 3cm çikolata kstim olduğundan normalyolla gebe kalmam cok dusuk veya zor denildi ilaç vs test bile istenmeden gel hemen tüp bebeğe başlayalım dediler.dünkü son dr um olan erbil beye gittiğimde bana sag tüpümün iğne kdr bile olsa sıvı geçişi olduğunu ve bununla sorun olmadığını iletti ve cik kisti eet zorlaştırır ama imkansız demedi ve bana bir kaç test verdi .ve sonrasında bana vitamin takviyes, ve rezerv yükseltme vs takviyeler verdi eşimede döllenme arttıurırıcı ilaç verdi 2ay bekleyeceğiz dedi sonrasında sen bana hamileyim die telefon acmassan tedavi başlarıs dedi ve bu yaklaşımına hayran kaldım güven verdi fazasıyla.bakalım aralık sonuna kjdr ilaçlarla hamile kalma sansı olabilir olmassa direk tüp bebek denencek kistin büyüme ihtimaline karsı tek sart dogurmak

Canım cok zor valla allah sabır versin evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hurdunya ne güzel demiş onları kucağına alınca geçmişi gercekten düşünmeye vakit kalmıyor afacanlar öyle mesgul ediyor ki kafanı baska bisey düşünemez oluyo insan

6 gün kaldı sana... dıptıs dıptıs yap bakalım .... oooooffff ben çok heyecanlanıyorum .......
Bugun dr. kontrolum var bakalim ne diyecek..Bu arada sabah asiri mide bulantim oldu kusamadim ögürmekten fena oldum. Dogum oncesi olabilirmis netten biraz baktim da

mavimli gecmisi dusunme arkadasim Allahim eskilerini unutturacak dert sikinti vermesin. Kuzucuklarin tutundu sana enerjini yuksek tut, iyi bi perinatalogun ve hastanenin takibinde ol sqglikla kucagina alirsin insqllah kuzularini♡

Bugun dr. kontrolum var bakalim ne diyecek..Bu arada sabah asiri mide bulantim oldu kusamadim ögürmekten fena oldum. Dogum oncesi olabilirmis netten biraz baktim da

Ayy deme, sen doğurmadan ben doğuracağım bu heyecanla, belim ağrıyor benim de...
git kızına de ki, gününü beklesin, teyzeyi strese sokmasın :)

Amin canım ne güzel dilemişsin öyle sağolasın.

Ay maşallah çok az kalmış sağlıcakla al kucağına inşallah

Amin canım inş sağlıcakla alalım kucagimiza yavrularımızı yalnıs gelmiş mesajın benim hiç kaybın yok çok sukur Allahım yaşatmasn mavilime yazacaktim herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…