Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Saat 5 randevum canım inş .yüzünüde gösterir bize artık..
Az kalmış heyecan dorukta desene :)
Bizim doktorda hiç güzel foto veremiyor, allahtan geçen gece gittiğimiz nöbetçi doktor bi tane verdi de birşeye benziyor :)) Muayene girmeden önce tatlı birşeyler ye istersen canım hareketlendirir biraz belki.

Ayy deme, sen doğurmadan ben doğuracağım bu heyecanla, belim ağrıyor benim de...
git kızına de ki, gününü beklesin, teyzeyi strese sokmasın :)
ayy benimki acele etmez belli oldu babasi gibi agir olucak acilma falan yok sanci da gozukmedi nst de. 1 Kasim sabah 8'e yazdilar sezaryeni♡

pespese alicaz kuzulari kucagimiza. Sen canini sikma cok sukur bu gunlere kadar geldik sonu da hayirli olucak. Haftasi da erken degil dogumun da iyi gecsin ooh bitti gitti♡ Bizim dogum da 1 Kasim:)
İnşallah Cnm sonlarda artık sabırsızlık heyecen hepside üst üste gelince böyle oluyor galiba.mutluluğa son adım :) merakla bekliyoruz güzel haberlerini cnm

ayy benimki acele etmez belli oldu babasi gibi agir olucak acilma falan yok sanci da gozukmedi nst de. 1 Kasim sabah 8'e yazdilar sezaryeni♡

Ne açılması ya, vajinal muayene de mi yapılıyor yine?
Hadi hayırlısı, sevindim gününü bekleyeceğine...

Ne açılması ya, vajinal muayene de mi yapılıyor yine?
Hadi hayırlısı, sevindim gününü bekleyeceğine...
canim ben normal dogum istemedigim icin cati muayenesi denilen doktorun alttan elle yaptigi muayene yapilmadi. Son 2 kontrolumde de ultrasonla alttan rahim agzina bakiyorlar, acilma olup olmadigini yani erken dogum riskin var mi baska turlu anlayamazlar.

Elle mi? Ebesinin gözü ... ben de onu yaptırmayacaktım da elle yapıldığını da bilmiyordum açıkçası..
Ağzımızdan çıkarsak bebelerimizi nolur ki.. bıktım artık.. çok huysuzum bugün, en iyisi uyumak bir an önce..
Tatlı rüyalar herkese..

USG de bakıyorlar rahim ağzında açıklık varmı diye perşembe tekrar gidiyorum dr bakalım bu defa ne dicek. Süreç bizi gerçekten çok yıprattı ilaçlar sitres sizi bilmiyorum da psikolojik anlamda çok yorulduğumu hissediyorum nedense bende erken yatmayı tercih ediyorum herşeyi unutmak için beni tek mutlu eden oğlumun hareketleri iyi geceler gelsin minik kuzucuklar

Nedense kimse normal doğum istemiyor kıymetli bebekler olunca sezeryanı epiduralmı genelmi düşünüyorsun cnm

Ben sezeryan olmama rağmen bikeresinde erken Doğum olma ihtimali olduğu için vajinal muayne ve elle muayne yaptı28. Haftamda,bide yanlış hatırlamıyorsam yine 36,37 de yaptı rahim ağzı için,açılma varmı siye,bende şaşırmıştım hatta

Canım herşey çok sukur yolunda doktorumda bu seferde aferimi aldım son uc ay hiç kilo almadim böyle devam et dedi diyete devam bebegimin kilosuda boyu iyi çıktı çok sukur benim pasam yine bize yüzünü gostermedi elleriyle yüzünü kapatmış uyuyordu..

Anladim canim bunu bilmiyordum ama yine de icini ferah tut. Bence bebislerle hersey yolunda gidecek. Hepimiz sAglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimiz :))

Gözün aydın canım sağlığı daim olsun inş bebişin Helal olsun valla şekeri de yendin bebeğin için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun, bak o da seni hiç üzmüyor :) Birde yüzünü gösterseymiş ağırdan alıyor kendini paşamız :)) Aman iyi olsunlar da doğunca görürüz bizde napalım.

saklanırmış da kerata :))

Günaydın,
Ben çok cesur bi kızdım, beni bile gerdi artık şu muayene meseleleri... bi doğurayım kızımı, mühür vurucam açmıcam artık..
sen nasılsın? Nefes nasıl? Nasıl büyümüş öyle, maşallah... Uzatabildin mi iznini?

Dürtseydiniz biz seni görmeye geldik kalk diye
İyi olmanıza sevindim ama 3 ay nasıl kilo almadın yahu? Az da olsa alıyor insan... tebrik ederim Walla..

Az kaldı canını al inşallah kucağına hayırlısıyla. Biz iyiyiz şükür ama reflu var nefeste her mamayi kusuyor epeydir ,reflu
mamasına başladık. Büyüyor hemde çabuk,iznimi uzatamiyorum 10 Kasım isbaşı görünüyor yada 24 Kasım,3 aylık olacak nefes:-(

Dürtseydiniz biz seni görmeye geldik kalk diye
İyi olmanıza sevindim ama 3 ay nasıl kilo almadın yahu? Az da olsa alıyor insan... tebrik ederim Walla..
Canım ben hamiş kalinca ilk uc ay 6 kilo aldım mide bulantimda yoktu çalışıyordum hamile kalınca işten çıktım onların etkisiyle çok hızlı kilo almıştım seker sınırda çıkinca diyet vermişti doktorum.. hamisken diyet berbat bisey canın isteyip herşeyi yiyememek zor ama bebisim fedakarlık yapıyorum o sağlıklı dogsun en önemlisi canım..

bende dun erbil bey le görüştüm gıtıtım 3cm cıkolata kıstım ve sag tupum hafıf kapalı az gfeciş var tüp bebek denencek ama öncesin de dr omepa /b12/elevit verdi banavitamin eşimede döllenme artttırırıcı verdi değerleri normaldi ama yınede verdi 1,5 ay beklices normal yoldan olur dıe olmaassa kasım sonu gıbı başlıcaz tedaviye baakalım hayırlısıyla

Oncacık şey ne bilirmiş reflüyü.. iyi geldi mi peki o mama?
Avrupa Anadolu mu olacak iş? En azından yakın olsaydı be..
Sen anlattıkça böyle, bizimkilerin sözleri geliyor aklıma, ben de hasta ve zor bir bebeklik geçirmişim, arada derlerdi ki bir ev parası harcamışızdır sana, evlenirken ağırlığınca altın isteyeceğiz ... lakin göremedi bile BABACIM evlendiğimi...
Ne garip.. şimdi Nefes de başı zor, doğdu hala kolay gitmiyor.. e be çocuk derdin ne, emsene anneni rahat rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…