Az kalmış heyecan dorukta desene :)Saat 5 randevum canım inş .yüzünüde gösterir bize artık..
ayy benimki acele etmez belli oldu babasi gibi agir olucakAyy deme, sen doğurmadan ben doğuracağım bu heyecanla, belim ağrıyor benim de...
git kızına de ki, gününü beklesin, teyzeyi strese sokmasın :)
İnşallah Cnm sonlarda artık sabırsızlık heyecen hepside üst üste gelince böyle oluyor galiba.mutluluğa son adım :) merakla bekliyoruz güzel haberlerini cnmpespese alicaz kuzulari kucagimiza. Sen canini sikma cok sukur bu gunlere kadar geldik sonu da hayirli olucak. Haftasi da erken degil dogumun da iyi gecsin ooh bitti gitti♡ Bizim dogum da 1 Kasim:)
ayy benimki acele etmez belli oldu babasi gibi agir olucakacilma falan yok sanci da gozukmedi nst de. 1 Kasim sabah 8'e yazdilar sezaryeni♡
canim ben normal dogum istemedigim icin cati muayenesi denilen doktorun alttan elle yaptigi muayene yapilmadi. Son 2 kontrolumde de ultrasonla alttan rahim agzina bakiyorlar, acilma olup olmadigini yani erken dogum riskin var mi baska turlu anlayamazlar.Ne açılması ya, vajinal muayene de mi yapılıyor yine?
Hadi hayırlısı, sevindim gününü bekleyeceğine...
canim ben normal dogum istemedigim icin cati muayenesi denilen doktorun alttan elle yaptigi muayene yapilmadi. Son 2 kontrolumde de ultrasonla alttan rahim agzina bakiyorlar, acilma olup olmadigini yani erken dogum riskin var mi baska turlu anlayamazlar.
USG de bakıyorlar rahim ağzında açıklık varmı diye perşembe tekrar gidiyorum dr bakalım bu defa ne dicek. Süreç bizi gerçekten çok yıprattı ilaçlar sitres sizi bilmiyorum da psikolojik anlamda çok yorulduğumu hissediyorum nedense bende erken yatmayı tercih ediyorum herşeyi unutmak için beni tek mutlu eden oğlumun hareketleri iyi geceler gelsin minik kuzucuklarElle mi? Ebesinin gözü ... ben de onu yaptırmayacaktım da elle yapıldığını da bilmiyordum açıkçası..
Ağzımızdan çıkarsak bebelerimizi nolur ki.. bıktım artık.. çok huysuzum bugün, en iyisi uyumak bir an önce..
Tatlı rüyalar herkese..
Nedense kimse normal doğum istemiyor kıymetli bebekler olunca sezeryanı epiduralmı genelmi düşünüyorsun cnmcanim ben normal dogum istemedigim icin cati muayenesi denilen doktorun alttan elle yaptigi muayene yapilmadi. Son 2 kontrolumde de ultrasonla alttan rahim agzina bakiyorlar, acilma olup olmadigini yani erken dogum riskin var mi baska turlu anlayamazlar.
Ben sezeryan olmama rağmen bikeresinde erken Doğum olma ihtimali olduğu için vajinal muayne ve elle muayne yaptı28. Haftamda,bide yanlış hatırlamıyorsam yine 36,37 de yaptı rahim ağzı için,açılma varmı siye,bende şaşırmıştım hattaElle mi? Ebesinin gözü ... ben de onu yaptırmayacaktım da elle yapıldığını da bilmiyordum açıkçası..
Ağzımızdan çıkarsak bebelerimizi nolur ki.. bıktım artık.. çok huysuzum bugün, en iyisi uyumak bir an önce..
Tatlı rüyalar herkese..
normal dogum cesaret isi canim, ben kendimi iyi hissettigim icim sez. sectim..inaniyorum allahin izniyle de iyi gececek. epidural sez. olucamNedense kimse normal doğum istemiyor kıymetli bebekler olunca sezeryanı epiduralmı genelmi düşünüyorsun cnm
Canım herşey çok sukur yolunda doktorumda bu seferde aferimi aldım son uc ay hiç kilo almadim böyle devam et dedi diyete devam bebegimin kilosuda boyu iyi çıktı çok sukur benim pasam yine bize yüzünü gostermedi elleriyle yüzünü kapatmış uyuyordu..Az kalmış heyecan dorukta desene :)
Bizim doktorda hiç güzel foto veremiyor, allahtan geçen gece gittiğimiz nöbetçi doktor bi tane verdi de birşeye benziyor :)) Muayene girmeden önce tatlı birşeyler ye istersen canım hareketlendirir biraz belki.
Anladim canim bunu bilmiyordum ama yine de icini ferah tut. Bence bebislerle hersey yolunda gidecek. Hepimiz sAglikla kucagimiza alalim insallah bebeklerimiz :))amin inşallah.moon13 canım o 38 hafta ayrı yumurta ikizleri için geçerli. evet hepsi riskli grupta ama ayrı risk kategorisinde. tek kese içinde olunca suyu ve plesantayı paylaşıyorlar risk kat kat büyüyor tek yumurta ikizi başka bir durum senin anlayacağın. ben de yeni öğrendim, hergün birşey öğreniyoruz işte. tek yumurta ikizleri 28 ile 35 hafta arası doğum yapıyorlar mecburen. kan transfüzyonu, birbirlerine kordon dolanması gibi riskler var. Allah korusun. ben umutluyum ve inşallah bebeklerimi sağsağlim sağlıkla kucağıma alacağım
Gözün aydın canım sağlığı daim olsun inş bebişinCanım herşey çok sukur yolunda doktorumda bu seferde aferimi aldım son uc ay hiç kilo almadim böyle devam et dedi diyete devam bebegimin kilosuda boyu iyi çıktı çok sukur benim pasam yine bize yüzünü gostermedi elleriyle yüzünü kapatmış uyuyordu..
saklanırmış da kerata :))Canım herşey çok sukur yolunda doktorumda bu seferde aferimi aldım son uc ay hiç kilo almadim böyle devam et dedi diyete devam bebegimin kilosuda boyu iyi çıktı çok sukur benim pasam yine bize yüzünü gostermedi elleriyle yüzünü kapatmış uyuyordu..
Ben sezeryan olmama rağmen bikeresinde erken Doğum olma ihtimali olduğu için vajinal muayne ve elle muayne yaptı28. Haftamda,bide yanlış hatırlamıyorsam yine 36,37 de yaptı rahim ağzı için,açılma varmı siye,bende şaşırmıştım hatta
Canım herşey çok sukur yolunda doktorumda bu seferde aferimi aldım son uc ay hiç kilo almadim böyle devam et dedi diyete devam bebegimin kilosuda boyu iyi çıktı çok sukur benim pasam yine bize yüzünü gostermedi elleriyle yüzünü kapatmış uyuyordu..
Az kaldı canını al inşallah kucağına hayırlısıyla. Biz iyiyiz şükür ama reflu var nefeste her mamayi kusuyor epeydir ,refluGünaydın,
Ben çok cesur bi kızdım, beni bile gerdi artık şu muayene meseleleri... bi doğurayım kızımı, mühür vurucam açmıcam artık..
sen nasılsın? Nefes nasıl? Nasıl büyümüş öyle, maşallah... Uzatabildin mi iznini?
Canım ben hamiş kalinca ilk uc ay 6 kilo aldım mide bulantimda yoktu çalışıyordum hamile kalınca işten çıktım onların etkisiyle çok hızlı kilo almıştım seker sınırda çıkinca diyet vermişti doktorum.. hamisken diyet berbat bisey canın isteyip herşeyi yiyememek zor ama bebisim fedakarlık yapıyorum o sağlıklı dogsun en önemlisi canım..Dürtseydiniz biz seni görmeye geldik kalk diye
İyi olmanıza sevindim ama 3 ay nasıl kilo almadın yahu? Az da olsa alıyor insan... tebrik ederim Walla..
Az kaldı canını al inşallah kucağına hayırlısıyla. Biz iyiyiz şükür ama reflu var nefeste her mamayi kusuyor epeydir ,reflu
mamasına başladık. Büyüyor hemde çabuk,iznimi uzatamiyorum 10 Kasım isbaşı görünüyor yada 24 Kasım,3 aylık olacak nefes:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?