Canım ben hamiş kalinca ilk uc ay 6 kilo aldım mide bulantimda yoktu çalışıyordum hamile kalınca işten çıktım onların etkisiyle çok hızlı kilo almıştım seker sınırda çıkinca diyet vermişti doktorum.. hamisken diyet berbat bisey canın isteyip herşeyi yiyememek zor ama bebisim fedakarlık yapıyorum o sağlıklı dogsun en önemlisi canım..
Seninde az kalmış doğuma Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Haklısın zor olmalı... ben de hapır küpür yemedim ama belli bir diyetim de yoktu. Bugün itibariyle 12 kilo almış bulunuyorum, daha almam sanırım..
Ne durumdasınız? Geçti mi rahatsızlıklar?
Geçen hafta Bahçeci de nifty test yaptırdım ben. Önümüzdeki hafta çıkacak sonuç. Şimdilik hala oraya gidiyorum ama önümüzdeki günlerde daha yakın bir doktor bulmam gerekecek. Zira taa Çatalcadan gidiyorum, eziyet gibi ...
merhaba,merhabalar
sürecinizi belki anlatmışsınızdır okuyamadım bütün sayfaları ama bende bahcecide kasımda iğnelere başlayacagım. ikizlere hamileymişsinz az da kalmıs doguma saglıkla kucagınıza alın inşallah. darısı da bizlerin basına:) yasınız kac bilmiyorum ama iki embriyoyu siz mi istednz yoksa merkez mi uygun gördü? ben 29 yasındyım 2 embryo talep edince transfer ediliyor mu? resmi olarak 35 yasın altına yapılmıyor diye okudum. bir diğeride transferinizi opudan birkaç gun sonramı yoksa bir sonrakı ay mı oldunuz? bahcecide genelde dondurulup bir sonraki ay transfer yapılıyor diye okudum forumda. zaman gecmek bilmiyor :)
Doktorun kımdi cnm o halde bnm ancak aralıkta transfer olur bir sorun cıkmazsa. Sende saglıkla kucagına al inşallah bebeklerinimerhaba,
bende ikiz anne adayıyımbahçecide tedavi gördüm, 30yaşındayım, biz iki embriyo istedik, doktorum uygun gördü, transfer yapıldı, çok şükür ikisi de tuttu, bahçecide dondurulup bir ay sonra transfer yapılıyor ama ben 2 ay bekledim, ben öyle istedim, hem toparlanayım hem de güzel bir tatil yapayım diye,
inşallah sen de güzel bir süreç geçirir ve güzel haberler alırsın, rabbim isteyen herkese nasip etsin
merhabalar
sürecinizi belki anlatmışsınızdır okuyamadım bütün sayfaları ama bende bahcecide kasımda iğnelere başlayacagım. ikizlere hamileymişsinz az da kalmıs doguma saglıkla kucagınıza alın inşallah. darısı da bizlerin basına:) yasınız kac bilmiyorum ama iki embriyoyu siz mi istednz yoksa merkez mi uygun gördü? ben 29 yasındyım 2 embryo talep edince transfer ediliyor mu? resmi olarak 35 yasın altına yapılmıyor diye okudum. bir diğeride transferinizi opudan birkaç gun sonramı yoksa bir sonrakı ay mı oldunuz? bahcecide genelde dondurulup bir sonraki ay transfer yapılıyor diye okudum forumda. zaman gecmek bilmiyor :)
Mrb bende bahceci de tedavi gördüm hamile kaldıktan sonra bi kez daha gittim muayeneye de daha gidemeyecem gibi görünüyor siz orda mı devam edeceksiniz yani başka doktora gitsek sorun olur mu acabamerhaba,
bende ikiz anne adayıyımbahçecide tedavi gördüm, 30yaşındayım, biz iki embriyo istedik, doktorum uygun gördü, transfer yapıldı, çok şükür ikisi de tuttu, bahçecide dondurulup bir ay sonra transfer yapılıyor ama ben 2 ay bekledim, ben öyle istedim, hem toparlanayım hem de güzel bir tatil yapayım diye,
inşallah sen de güzel bir süreç geçirir ve güzel haberler alırsın, rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bu ay dogum kontrol hapı kullanmamı soyledi doktor adet olunca tedavıye baslayacagz guvenc bey bnm doktorum. İnşallah iyi giden bir sürec olur heyecanla beklıyrm bir an önce adet olup baslasam diye sabırsızlandm acıkcasıMerhaba, hoşgeldiniz..
34 yaşındayım, başka merkezlerde 2 negatif denemem olmuştu, bu 3.olduğu için konuşmadık bile, 2 embriyo transfer edildi. Ama ben ikiz annesi değilim, benim bir kızım olacak. Ocak ayında opu gerçekleşti ve bir talihsizlik yaşadık, transfer bu sebeple mart ayında gerçekleşti. Normal şartlarda sadece bir ay bekletiyorlar.
Siz tedaviye başladınız mı?
Bu ay dogum kontrol hapı kullanmamı soyledi doktor adet olunca tedavıye baslayacagz guvenc bey bnm doktorum. İnşallah iyi giden bir sürec olur heyecanla beklıyrm bir an önce adet olup baslasam diye sabırsızlandm acıkcası
Dogru soyluyorsn ben daha yolun cok basındayım safak saymaya baslayacagm gunlerde gelecek inş mutlu sonla sonlanır hepimiz için.Normaldir
Daha çookk heyecanlanacak şey olacak..
sağlam durmaya çalışın, olacağına varıyor zaten. Doktorlarımız aynı, iyi bir hekim.. konusunda uzman. Gerisi şans..
kolaylıklar dilerim..
çok geçmiş olsun miniş bebiş reflü olmuş öyle miAz kaldı canını al inşallah kucağına hayırlısıyla. Biz iyiyiz şükür ama reflu var nefeste her mamayi kusuyor epeydir ,reflu
mamasına başladık. Büyüyor hemde çabuk,iznimi uzatamiyorum 10 Kasım isbaşı görünüyor yada 24 Kasım,3 aylık olacak nefes:-(
kızlar günaydın nasılsınız? size acil bir sorum var. geçen haftadan beri sabah kalktığında el uyuşması yaşıyorum özellikle işaret parmaklarım. ellerimi açarken zorlanıyorum resmen, nedenini bilen var mı, böyle bişey yaşamış olan?
tamam canım sağol ben de baktım internetten şimdi ama geç gebelikte ortaya çıkıyor görünüyor, doktora soracağım.Günaydın, yaşamadım ama hamilelikte olağan bir durum.. karpal tunel sendromuydu sanırım ismi de.. sor hemen doktoruna, vardır çaresi..
tamam canım sağol ben de baktım internetten şimdi ama geç gebelikte ortaya çıkıyor görünüyor, doktora soracağım.
gece dokuzda uyuyuveriyorum dizi izlerkenSen neden bu kadar erken kalkıyorsun? Uyuyamadım mı?
amin inşallah, benim doktorum erbil beydiDoktorun kımdi cnm o halde bnm ancak aralıkta transfer olur bir sorun cıkmazsa. Sende saglıkla kucagına al inşallah bebeklerini
benim doktorum gebelik takibi yapsaydı orda devam ederdim ama gebelik takibi yapmıyor, ben 10 haftaya kadar takip edecem dedi, 2 defa gittik, bir defa daha gideceğiz bitecek, size doktor önereceğim dedi ama biz doktor bulduk, tabi genede doktorumuzun tavsiyesini dinleyeceğiz, bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorumMrb bende bahceci de tedavi gördüm hamile kaldıktan sonra bi kez daha gittim muayeneye de daha gidemeyecem gibi görünüyor siz orda mı devam edeceksiniz yani başka doktora gitsek sorun olur mu acaba
Hangi doktora gideceksiniz avrupa yakasında mi sakıncası yoksa bende öğrenebilir miyimbenim doktorum gebelik takibi yapsaydı orda devam ederdim ama gebelik takibi yapmıyor, ben 10 haftaya kadar takip edecem dedi, 2 defa gittik, bir defa daha gideceğiz bitecek, size doktor önereceğim dedi ama biz doktor bulduk, tabi genede doktorumuzun tavsiyesini dinleyeceğiz, bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum
ben Avrupa yakasındayım doktoruda burda buldum, ikiz olunca perinatalog bulduk, acıbadem maslak prof.İbrahim bildirici ve bir de liv hospitalde arda lembet var, ben İbrahim Bey'e başladım, sen doktor buldun muHangi doktora gideceksiniz avrupa yakasında mi sakıncası yoksa bende öğrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?