Hayirli olsun ins ben gaziosmanpasa hastanesinde bi prof.buldum da henüz gitmedim daha ilaç kullanıyorum bahçecide ki dr bi sürü tahlil vermiş yapamadım daben Avrupa yakasındayım doktoruda burda buldum, ikiz olunca perinatalog bulduk, acıbadem maslak prof.İbrahim bildirici ve bir de liv hospitalde arda lembet var, ben İbrahim Bey'e başladım, sen doktor buldun mu
bende aynı ilaçlara devam ediyorum, doktorumda 12.hfataya kadar kullan dedi, tahlilleri de gösterdim bunları yaptır bana da sonuçları gönder dedi, bu hafta sonu tahlilleri yaptıracağım,Hayirli olsun ins ben gaziosmanpasa hastanesinde bi prof.buldum da henüz gitmedim daha ilaç kullanıyorum bahçecide ki dr bi sürü tahlil vermiş yapamadım da
Devlette mi yapacan sağlık ocağı sadece 3 tane yaptı diğerlerini de yaptırmadım dahabende aynı ilaçlara devam ediyorum, doktorumda 12.hfataya kadar kullan dedi, tahlilleri de gösterdim bunları yaptır bana da sonuçları gönder dedi, bu hafta sonu tahlilleri yaptıracağım,
Ben izin alamadığım için cumartesi özelde yaptıracağım, sabah aç karna gitmem lazım açlık şekerinede bakılacak çünküDevlette mi yapacan sağlık ocağı sadece 3 tane yaptı diğerlerini de yaptırmadım daha
Tebrikler canım hamissin gozun aydın.olsun..Kizlar gebelik testim 66.70 ham8lemiyimmm
Kizlar gebelik testim 66.70 ham8lemiyimmm
Kizlar gebelik testim 66.70 ham8lemiyimmm
Arkadaşlar merhaba bende test yaptırdım 3105 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdıgımda iki kat artmıştı haftaya kese ve kalp atışı için gidicem acaba degerlerim çokmu yüksek 1 tane 5. Gün embriyosu konuldu duşuncelerinizi merak ediyorum
Canim 9. gun :) 2 gun sonra tekrarlamami iistedilerHayırlı uğurlu olsun.. kaçıncı gün değeri bu?
Hayırlı olsun artışı sağlığı daim olsun inş14.gün degerimdi 3105
İnşallah sağlık bir şekilde sonuna kadar devam eder.hayırlısıyla kucagımızada almaya nasip olur.siz keseyi ve kalp atışını duydunuz mu kaç haftalıksınız?Hayırlı olsun artışı sağlığı daim olsun inş
Benim de 14.gün değerim 3.423 çıkmıştı. Normalin biraz üzeri bir değer ama haftamıza göre de olması gereken referans aralıkları içerisinde. Bi sıkıntı yoktur yani. Bana tek embriyo transfer edilmişti ve tek gebelik oluştu.
Aminnn. Ben 30 haftalık gebeyim canım az kaldı sayılır Doğuma :)İnşallah sağlık bir şekilde sonuna kadar devam eder.hayırlısıyla kucagımızada almaya nasip olur.siz keseyi ve kalp atışını duydunuz mu kaç haftalıksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?