Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

ben Avrupa yakasındayım doktoruda burda buldum, ikiz olunca perinatalog bulduk, acıbadem maslak prof.İbrahim bildirici ve bir de liv hospitalde arda lembet var, ben İbrahim Bey'e başladım, sen doktor buldun mu
Hayirli olsun ins ben gaziosmanpasa hastanesinde bi prof.buldum da henüz gitmedim daha ilaç kullanıyorum bahçecide ki dr bi sürü tahlil vermiş yapamadım da

Hayirli olsun ins ben gaziosmanpasa hastanesinde bi prof.buldum da henüz gitmedim daha ilaç kullanıyorum bahçecide ki dr bi sürü tahlil vermiş yapamadım da
bende aynı ilaçlara devam ediyorum, doktorumda 12.hfataya kadar kullan dedi, tahlilleri de gösterdim bunları yaptır bana da sonuçları gönder dedi, bu hafta sonu tahlilleri yaptıracağım,

bende aynı ilaçlara devam ediyorum, doktorumda 12.hfataya kadar kullan dedi, tahlilleri de gösterdim bunları yaptır bana da sonuçları gönder dedi, bu hafta sonu tahlilleri yaptıracağım,
Devlette mi yapacan sağlık ocağı sadece 3 tane yaptı diğerlerini de yaptırmadım daha

Arkadaşlar merhaba bende test yaptırdım 3105 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırdıgımda iki kat artmıştı haftaya kese ve kalp atışı için gidicem acaba degerlerim çokmu yüksek 1 tane 5. Gün embriyosu konuldu duşuncelerinizi merak ediyorum

Kaçıncı gün 3105 çıktı? Önemli olan artışı, ilk birkaç sefer %70 artıyor en az, sonra daha da hızlı gidiyor ve duruyor bir süre sonra hcg yükselmesi ve yüksekliği de kişiye göre değişiyor..
gözünüz aydın..

14.gün degerimdi 3105
Hayırlı olsun artışı sağlığı daim olsun inş
Benim de 14.gün değerim 3.423 çıkmıştı. Normalin biraz üzeri bir değer ama haftamıza göre de olması gereken referans aralıkları içerisinde. Bi sıkıntı yoktur yani. Bana tek embriyo transfer edilmişti ve tek gebelik oluştu.

İnşallah sağlık bir şekilde sonuna kadar devam eder.hayırlısıyla kucagımızada almaya nasip olur.siz keseyi ve kalp atışını duydunuz mu kaç haftalıksınız?

İnşallah sağlık bir şekilde sonuna kadar devam eder.hayırlısıyla kucagımızada almaya nasip olur.siz keseyi ve kalp atışını duydunuz mu kaç haftalıksınız?
Aminnn. Ben 30 haftalık gebeyim canım az kaldı sayılır Doğuma :)
Kese ve kalp atışını da 6 hafta 4 günlükken duymuştum.

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına.bende salı günü gidicem 6+2 olucak inşallah duyarız kalp atışlarımızı

Kızlar crinone jel kullanıyorum afedersiniz bugün ilk defa böyle bir şey geldi başıma lavabo da bi top halinde bi şey düştü ama ilaca benziyordu kan falan da gelmedi şimdi de karnım ağrıyor bi sorun olur mu acaba ilk gebeliğim tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…