Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Normal canım bu jel herkesde aynı etkiyi doğuruyor 2 günde bir fazlasını atıyor

Olmaz rahat ol, jeli kullandiktan sonra evin icinde yuru 15 dakika..biraz igrenc detaylara gelelim:) etken maddesi zaten emiliyor posa olarak ise yaramayan kisimlari birikip cikiyor..Benim cok koyu kahverengi olarak bazen de hafif pembe olarak geliyodu..kanaman olmadigi surece tedirgin olmana grek yok

Tsk ederim cnm karnım agriyinca biraz tedirgin oldum çok şükür şuan kanamam yok

Büyük gün belli oldu.. 9 kasım saat 10:00 odamızı da seçtik. Bir sıkıntım olmazsa o güne kadar gitmeme de gerek yokmuş. Şafak 12.
Canım ne mutlu sana ilk doğuran senmi olacaksın inş sağlıcakla al kucagina meleğini..

Büyük gün belli oldu.. 9 kasım saat 10:00 odamızı da seçtik. Bir sıkıntım olmazsa o güne kadar gitmeme de gerek yokmuş. Şafak 12.
Cnm benimm çok sevindim bende dün kontrole gittim şafak senden önce olacak galiba 3 Kasım dedi bize de Artık sayılı günlerimizzz … :)

Cnm benimm çok sevindim bende dün kontrole gittim şafak senden önce olacak galiba 3 Kasım dedi bize de Artık sayılı günlerimizzz … :)
Canım hadi bakalım sırayLa dogurun sonra sıra bize gelsin Hurdunya aranızda bir gün var neden senin önce neden dedi doktorun bebeği. Pozisyonu ve kilosunami bağlı acaba tam kaçıncı haftada doğmuş olucak minisin..

Gözümüz aydın.. darısı bekleyenlerin başına olsun tez vakitte.. iyi misin sen? Tansiyon nasıl?

Çiğdem'de tansiyon sıkıntısı oluştu, ondan bekletmiyordur doktoru. Benim de 8 i itibariyle olabilirmiş artık ama 10-13 arası doktorum izinli. 14 üne bekler mi beklemez mi risk almak istemedik. Gelişimi iyi zaten. 38+1 oluyor 9 kasımda. Kız bebeklerde özellikle 37+5 ve sonrası tamam oluyormuş artık, strese girmeye gerek Yok. Zaten normal olmayacak. Spinal anesteziyle gelecek fındık.

Sorma.. az çok öngörülüyordu ama netleşti bile.. Bahçelievler medicanada olacak.
Sen nasılsın? Son 3 kaldı..
Ahh gecse su gunler aylar gecti son gunler gecmiyo rahat uyuyamiyorum evdeyim bunaliyosun..39+1de alicak beni sez.na iste Sali günü..Gelir diyodum öncedeb ama gelmedi benim tembel kiz

Ahh gecse su gunler aylar gecti son gunler gecmiyo rahat uyuyamiyorum evdeyim bunaliyosun..39+1de alicak beni sez.na iste Sali günü..Gelir diyodum öncedeb ama gelmedi benim tembel kiz

Alemsin Walla, 3 gün duramadın evde.. biz napalım, taaa başından beri... ahhh ah sabırlı ol biraz.. hem yapacak hiçbişey kalmadı mı oyalanacağın.. ben bi sürü kitap almıştım, bi pano işliyordum. Evde bisürü şeyin yerini değiştirdim. Birer ikişer gün arkadaşlarım geldi, ben gittim.. derken sonuna geldik. Deme öyle plansız gelmesi daha çok stres yapıyor insanı..

Benim tansiyon problemim çıktı
Cnm benim tansiyon problemim çıktı bu nedenle fazla bekletmek istemiyor dr.um 38 haftadan gün aldığımız zaman alacak 37+3 gibi oluyor oda. Zaten bahcecide dr.um müstecep beyde aynı şekilde yönlediriyor kısmetse son 6 günüm inşallah yavruma kavuşmaya :)

Gözümüz aydın.. darısı bekleyenlerin başına olsun tez vakitte.. iyi misin sen? Tansiyon nasıl?
Tansiyon ilacı kullanıyorum zaten Cnm 13/9 geçirmemeye çalışıyorum birde artık 3 güne bir nts ve USG kontrolü yapılıyor allahtan bebegimin suyu gelişimi çok iyi hareketlerini de takip ediyorum onun için biraz daha iyiyim ama bekletme taraftarı değil kıymetli bebekler olunca bizimkiler :)

Bugünlerimizde geçecek inşallah Cnm düşünsene 1 hafta 10 güne kadar sırayla anne olacağız inşallah ilk olarak heyecan ve merakla güzel haberlerini bekliyoruz cnm

normal dogum cesaret isi canim, ben kendimi iyi hissettigim icim sez. sectim..inaniyorum allahin izniyle de iyi gececek. epidural sez. olucam
Cnm nasılsın artık saatler kaldı miniğine kavuşmaya ne hissediyorsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizede bol dua et dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…