Normal canım bu jel herkesde aynı etkiyi doğuruyor 2 günde bir fazlasını atıyorKızlar crinone jel kullanıyorum afedersiniz bugün ilk defa böyle bir şey geldi başıma lavabo da bi top halinde bi şey düştü ama ilaca benziyordu kan falan da gelmedi şimdi de karnım ağrıyor bi sorun olur mu acaba ilk gebeliğim tedirginim
Olmaz rahat ol, jeli kullandiktan sonra evin icinde yuru 15 dakika..biraz igrenc detaylara gelelim:) etken maddesi zaten emiliyor posa olarak ise yaramayan kisimlari birikip cikiyor..Benim cok koyu kahverengi olarak bazen de hafif pembe olarak geliyodu..kanaman olmadigi surece tedirgin olmana grek yokKızlar crinone jel kullanıyorum afedersiniz bugün ilk defa böyle bir şey geldi başıma lavabo da bi top halinde bi şey düştü ama ilaca benziyordu kan falan da gelmedi şimdi de karnım ağrıyor bi sorun olur mu acaba ilk gebeliğim tedirginim
Tsk ederim cnm karnım agriyinca biraz tedirgin oldum çok şükür şuan kanamam yokOlmaz rahat ol, jeli kullandiktan sonra evin icinde yuru 15 dakika..biraz igrenc detaylara gelelim:) etken maddesi zaten emiliyor posa olarak ise yaramayan kisimlari birikip cikiyor..Benim cok koyu kahverengi olarak bazen de hafif pembe olarak geliyodu..kanaman olmadigi surece tedirgin olmana grek yok
Ayyy canım yaa nasıl heyecanlandım varya kendim doğuracak gibi,sağlıkla rahat bir Doğum dilerim şimdiden hayırlısıyla gelsin bebişimiz...Büyük gün belli oldu.. 9 kasım saat 10:00 odamızı da seçtik. Bir sıkıntım olmazsa o güne kadar gitmeme de gerek yokmuş. Şafak 12.
Hayydi bakalim az kalmis sen de diptisdiptis moduna girdinBüyük gün belli oldu.. 9 kasım saat 10:00 odamızı da seçtik. Bir sıkıntım olmazsa o güne kadar gitmeme de gerek yokmuş. Şafak 12.
Canım ne mutlu sana ilk doğuran senmi olacaksın inş sağlıcakla al kucagina meleğini..Büyük gün belli oldu.. 9 kasım saat 10:00 odamızı da seçtik. Bir sıkıntım olmazsa o güne kadar gitmeme de gerek yokmuş. Şafak 12.
Cnm benimm çok sevindim bende dün kontrole gittim şafak senden önce olacak galiba 3 Kasım dedi bize de Artık sayılı günlerimizzz … :)Büyük gün belli oldu.. 9 kasım saat 10:00 odamızı da seçtik. Bir sıkıntım olmazsa o güne kadar gitmeme de gerek yokmuş. Şafak 12.
Canım hadi bakalım sırayLa dogurun sonra sıra bize gelsinCnm benimm çok sevindim bende dün kontrole gittim şafak senden önce olacak galiba 3 Kasım dedi bize de Artık sayılı günlerimizzz … :)
Ayyy canım yaa nasıl heyecanlandım varya kendim doğuracak gibi,sağlıkla rahat bir Doğum dilerim şimdiden hayırlısıyla gelsin bebişimiz...
Hayydi bakalim az kalmis sen de diptisdiptis moduna girdindogum hangi hastanede olucak?
Canım ne mutlu sana ilk doğuran senmi olacaksın inş sağlıcakla al kucagina meleğini..
Cnm benimm çok sevindim bende dün kontrole gittim şafak senden önce olacak galiba 3 Kasım dedi bize de Artık sayılı günlerimizzz … :)
Canım hadi bakalım sırayLa dogurun sonra sıra bize gelsinHurdunya aranızda bir gün var neden senin önce neden dedi doktorun bebeği. Pozisyonu ve kilosunami bağlı acaba tam kaçıncı haftada doğmuş olucak minisin..
Ahh gecse su gunler aylar gecti son gunler gecmiyoSorma..az çok öngörülüyordu ama netleşti bile.. Bahçelievler medicanada olacak.
Sen nasılsın? Son 3 kaldı..
Ahh gecse su gunler aylar gecti son gunler gecmiyorahat uyuyamiyorum evdeyim bunaliyosun..39+1de alicak beni sez.na iste Sali günü..Gelir diyodum öncedeb ama gelmedi benim tembel kiz
Benim tansiyon problemim çıktıCanım hadi bakalım sırayLa dogurun sonra sıra bize gelsinHurdunya aranızda bir gün var neden senin önce neden dedi doktorun bebeği. Pozisyonu ve kilosunami bağlı acaba tam kaçıncı haftada doğmuş olucak minisin..
Cnm benim tansiyon problemim çıktı bu nedenle fazla bekletmek istemiyor dr.um 38 haftadan gün aldığımız zaman alacak 37+3 gibi oluyor oda. Zaten bahcecide dr.um müstecep beyde aynı şekilde yönlediriyor kısmetse son 6 günüm inşallah yavruma kavuşmaya :)Canım hadi bakalım sırayLa dogurun sonra sıra bize gelsinHurdunya aranızda bir gün var neden senin önce neden dedi doktorun bebeği. Pozisyonu ve kilosunami bağlı acaba tam kaçıncı haftada doğmuş olucak minisin..
Tansiyon ilacı kullanıyorum zaten Cnm 13/9 geçirmemeye çalışıyorum birde artık 3 güne bir nts ve USG kontrolü yapılıyor allahtan bebegimin suyu gelişimi çok iyi hareketlerini de takip ediyorum onun için biraz daha iyiyim ama bekletme taraftarı değil kıymetli bebekler olunca bizimkiler :)Gözümüz aydın.. darısı bekleyenlerin başına olsun tez vakitte.. iyi misin sen? Tansiyon nasıl?
Bugünlerimizde geçecek inşallah Cnm düşünsene 1 hafta 10 güne kadar sırayla anne olacağız inşallah ilk olarak heyecan ve merakla güzel haberlerini bekliyoruz cnmAhh gecse su gunler aylar gecti son gunler gecmiyorahat uyuyamiyorum evdeyim bunaliyosun..39+1de alicak beni sez.na iste Sali günü..Gelir diyodum öncedeb ama gelmedi benim tembel kiz
Cnm nasılsın artık saatler kaldı miniğine kavuşmaya ne hissediyorsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizede bol dua et dualarım seninlenormal dogum cesaret isi canim, ben kendimi iyi hissettigim icim sez. sectim..inaniyorum allahin izniyle de iyi gececek. epidural sez. olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?