Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Cnm nasılsın nasıl gidiyor tek sayıya düştün sende artık heyecan varmı?

Olmaz mı... çok heyecanlıyım :)
İyiyim yok bi yaramazlık, şimdi de ya gününü beklemezse diye merak içindeyim, olur ya..
sen ne durumdasın?
Bende çok heyecanlıyım yarın kontrolüm var bakalım cnm bekliyoruz merakla oğlumda çıkmak istiyor artık :) mintyeşil i düşünemiyorum şimdi :) biz böyleysek

Amin canım inş sağlıcakla alalım kucagimiza yavrularımızı yalnıs gelmiş mesajın benim hiç kaybın yok çok sukur Allahım yaşatmasn mavilime yazacaktim herhalde..
Ayy hatlar karıştı galiba allahım da yaşatmasın canım kayıp falan

Günaydin kizlar:) Allah nasip ederse yarin sabah bu saatlerde kizim kucagimda olucak, ayni bedendeki son gecemiz♡
Canım ya çok duygulandim inş sağlıcakla al kızını kucağına bizimde su iki ayimiz çabuk geçsin karnım buyudukce mide yanmalarim azdı resmen yemek yedikten sonra kavruluyorum midem bulantıları yaşıyorum..herşeye ramen yinede şükrediyorum..doguma.giderken bizler içinde dua et canım..

Günaydin kizlar:) Allah nasip ederse yarin sabah bu saatlerde kizim kucagimda olucak, ayni bedendeki son gecemiz♡
Günaydın cnm hayırlısıyla inşallah bende sabah kontrole gittim tansiyonum tahlilleri güzel çıktı dr bir kaç gün daha bekleticek bakalım hayırlısıyla gelsin kuzucular artık

Kuzum benim, şansın bol olsun.. biz kolaycıyız, sesimiz çıkmayacak ama yine de adet yerini bulsun, bir avazda olsun bitsin inşallah...
Fırsatını bulduğunda iyi haberlerini bekliyoruz..
bak bakalım o da heyecanlı mı bugün.. ?

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin, bizlere de dua et yolun daha çok başındayız o günleri görmek nasip olur inşallah :)

kizlar merhaba:) kizim bu sabah dogdu ikimizde cok iyiyiz sagligimiz yerinde cok sukur. Kokusu, yumusacik teni, simdiye kadar yasamadigim kadar yogun duygular icindeyim Allah bu guzel duygulari yasamayi hepinize nasip etsin. Dogumum epid. sezeryandi cok iyi gecti agrim sizim yok ayakta gezdim de cok sukur♡

Nasıl tarifsiz bi duygudur kimbilir, okurken bile çok duygulandim rabbim bize de yaşatsın inşallah.

Hoşgeldin güzel anne...
çok sevindim iyi olmanıza, şükürler olsun..

Gözün aydınn darısı hayırlısıyla bize inşallah
Senin de bebişin de sağlığı daim olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…