Allahım analı babalı sağlıklı uzun ömürlü büyütsün canım çok sukur ikinizde iyisiniz..darısı bizlerin başina cennet kokulunu op bizim içinde..kizlar merhaba:) kizim bu sabah dogdu ikimizde cok iyiyiz sagligimiz yerinde cok sukur. Kokusu, yumusacik teni, simdiye kadar yasamadigim kadar yogun duygular icindeyim Allah bu guzel duygulari yasamayi hepinize nasip etsin. Dogumum epid. sezeryandi cok iyi gecti agrim sizim yok ayakta gezdim de cok sukur♡
Sen ne yapıyorsun nasıl geçiyor son günlerin
Çok sevindim canım benim,Allah güzel günlerde büyütmek nasip etsin,nasıl duygulandım anlatamam,öylesine zor yollardan geçip,bide aynı doktorun hastaları olarak evlatlarımıza kavuşmuş ve kavuşacak olmak ,tabiii diğer tüm arkadaşlarımızlada beraber,birbirimizi tanımadan nasılsa bağlıyor bizleriok enteresan duygular bunlar,kader arkadaşları olduk bizler burda,nasıl mutlusun dimi çok şükür,bin şükür...darısı sıradaki arkadaşlarıma,ayyy çok mutlu oluyorum yaaa,kizlar merhaba:) kizim bu sabah dogdu ikimizde cok iyiyiz sagligimiz yerinde cok sukur. Kokusu, yumusacik teni, simdiye kadar yasamadigim kadar yogun duygular icindeyim Allah bu guzel duygulari yasamayi hepinize nasip etsin. Dogumum epid. sezeryandi cok iyi gecti agrim sizim yok ayakta gezdim de cok sukur♡
Hayırlı olsun Cnm çok şükür güzel hbr aldık allah analı babalı büyütsün güzel anne :) darısı başımızakizlar merhaba:) kizim bu sabah dogdu ikimizde cok iyiyiz sagligimiz yerinde cok sukur. Kokusu, yumusacik teni, simdiye kadar yasamadigim kadar yogun duygular icindeyim Allah bu guzel duygulari yasamayi hepinize nasip etsin. Dogumum epid. sezeryandi cok iyi gecti agrim sizim yok ayakta gezdim de cok sukur♡
O şişmeleri sorma benimde ellerim ve ayaklarım şişiyor artık oğluşumu almak istiyorumGayet iyi... rütuşları tamamlıyorum, oyalanmaya çalışıyorum, oturup düşünürsem çok heyecanlanıyorum çünkü..
Bir de komik bir durum var, sağ ayağım şişiyor ama sol şişmiyor.. :)
maşallah çok sevindim, darısı bizlerin başınakizlar merhaba:) kizim bu sabah dogdu ikimizde cok iyiyiz sagligimiz yerinde cok sukur. Kokusu, yumusacik teni, simdiye kadar yasamadigim kadar yogun duygular icindeyim Allah bu guzel duygulari yasamayi hepinize nasip etsin. Dogumum epid. sezeryandi cok iyi gecti agrim sizim yok ayakta gezdim de cok sukur♡
merhaba,Mrb kızlar doktor bana şeker yüklemesi testi vermiş daha erken değil mı kafam karıştı
Bana da bi sürü vermiş glukoz tolerans testi falan yazıyor 50 gr 1 saat çünkü şeker yüklemesi için erken diyor internetmerhaba,
bana da bir sürü test vermişti, şeker de vardı bunların içinde bende şeker yüklemesi testi zannettim ama açlık şekeriymiş, ben bu hafta sonu yaptırdım , acaba seninki de böyle bir şey olabilir mi
Mrb kızlar doktor bana şeker yüklemesi testi vermiş daha erken değil mı kafam karıştı
Eczaneden şeker gibi bir şey aldınız mı peki hastanedeki kadın öyle demiş eşim de gidip almış yarın gidecem tahlil vermeyeAçlık şekeri olabilir mi? bende geçen hafta yaptırdım genel tahlil glukoz fln yaziodu şeker yüklemesi sandım ama açlık şekerine bakıldı, şeker yüklemesi 4. aydan sonra yapılıyor sanırım.
Eczaneden şeker gibi bir şey aldınız mı peki hastanedeki kadın öyle demiş eşim de gidip almış yarın gidecem tahlil vermeye
Normalde şeker yüklemesi 24 ile 28.haftalar arası yapılır. Seninki de gerçekten 50 gramlık şeker yüklemesi ama neden bu kadar erken istemiş bende merak ettim şimdi.Bana da bi sürü vermiş glukoz tolerans testi falan yazıyor 50 gr 1 saat çünkü şeker yüklemesi için erken diyor internet
Bende anlamadım ilk gebeliğim ailemde yok öyle bir şey sadece bulantım fazla bir şey yiyemiyorum şimdi farkettim bu şeker yüklemesi açlık kan şekeri ayrı yazılmış ben bu tahlili yapmasam mı ki hiç kilo da almadım henüz hatta zayıfladımNormalde şeker yüklemesi 24 ile 28.haftalar arası yapılır. Seninki de gerçekten 50 gramlık şeker yüklemesi ama neden bu kadar erken istemiş bende merak ettim şimdi.
Normalde şeker hastalığın var mıydı gebe kalmadan önce? Ya da ailede var mı? Şimdiye kadar hızla kilo mu aldın? Herhangi anormal bi durumun oldu mu canım?
Allah Allah çok enteresan acaba sistemden doktor seçim yaparken yanlışlıkla 50 gramlığı da mı işaretledi? Doktorunu arayıp sor bi istersen canım, teyid etmekte fayda var bence. Yanlışlıkla falan olmuşsa boş yere yükleme yaptırma hiç.Bende anlamadım ilk gebeliğim ailemde yok öyle bir şey sadece bulantım fazla bir şey yiyemiyorum şimdi farkettim bu şeker yüklemesi açlık kan şekeri ayrı yazılmış ben bu tahlili yapmasam mı ki hiç kilo da almadım henüz hatta zayıfladım
Valla bir ay önce yap demişti ben fırsat bulamadım yarın gidip yapacam bugün bahceci den aradılar doktorun asistanı aylin hanim 3 gün yok dedi ama asistan a sorsam bilir heralde değil miAllah Allah çok enteresan acaba sistemden doktor seçim yaparken yanlışlıkla 50 gramlığı da mı işaretledi? Doktorunu arayıp sor bi istersen canım, teyid etmekte fayda var bence. Yanlışlıkla falan olmuşsa boş yere yükleme yaptırma hiç.
Bana da bi sürü vermiş glukoz tolerans testi falan yazıyor 50 gr 1 saat çünkü şeker yüklemesi için erken diyor internet
Yok canım tüp bebekle alakası yok, hepimiz tüp yaptırdık 24.haftadan önce özel durumu yoksa kimse şeker yüklemesi yaptırmadı. Bence kesin bi yanlışlık var bu işte. Asistanına sor bi bakalım ama onların lafıyla hareket etmek ne kadar doğru olur bilemedim. Bizi de haber et.Valla bir ay önce yap demişti ben fırsat bulamadım yarın gidip yapacam bugün bahceci den aradılar doktorun asistanı aylin hanim 3 gün yok dedi ama asistan a sorsam bilir heralde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?