Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

İyiki internetten baktım sizlere de sordum yoksa erkenden gidip yapacaktım tsk ederim

Kızlar bu aralar hazimsizlik yaşıyorum bebek buyudukce mide boruma baskı yapıyor resmen yedikkerimi yutarken agrim var orda yara var gibi yemek yemek işkence oldu gibi devamli midem ağzımda sanki mide yanmalarim artı su icsem bile yanıyor sizde de böyle şikayetler varmı yoksa doktorama gitsem..

Çok çok çok normal.. doktora da söylesen dayanamıyorsan ilaç iç diyecek sana.. ben kırmızı elma ile çözdüm. Yine yandı tabi ama elma yedikçe yarım saat aldı alevini, az az sık sık yedim, bir de çubuk kraker, bir de acısa bile bol su.. bulunduğun haftalarda Bebek büyüdüğü ve yukarıda olduğu için çok baskı yapıyor mideye ve borusuna.. yatarken de dik yat, çift yastık gibi.. benim başından beri yandı yandı alev alev.. şimdilerde artık bir miktar azaldı, aşağı indiği için..

Çok teşekkürler cevapladigin için canım benimde mide yanma hamileligimin başından beri var ama.suanki durum yanmayida geçti yemek yerken acı hissi var anne olmak kolay değilmiş gerçekten sağlıklı olsun bebis bunlar geçici durumlar inş...

İyi akşamlar arkadaşlar sabah kontrole geldim cumartesi sabah sezeryana alıcaktı dr hazırlıklar icin anestz dr ile falan görüşünce benim tansiyon yükseldi bu nedenle hast.yatışım yapıldı sabah sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum dualarımda sizlerle...

Ay Allah.. bak şu işgüzar doktorun ettiğine.. neyse, bir gün önce bir gün sonra farketmez artık ama sen sakin kalmaya çalış nolur.. bak bitiyor artık hasret, geliyor yakışıklı.. uyanık mı olacaksın sezeryanda? Benimki heyecanlanamaZsın çünkü kafan güzel olacak demişti yani bir miktar anestezi veriliyor anneye de doğumu drama dönüştürmesin diye.. iyi ol arkadaşım, neler neler geçti, bu ne ki, bak M mintyesil evine bile geçmiştir bugün artık..
herşey güzel olacak, sevgim seninle, bol şans.. :)

Çok teşekkür ederim Cnm güzel dileklerin için epidural olucak ama biraz kafa güzel olacak artık teker teker sona geliyoruz Rabbim sağlıcakla kavuştursun kuzularımıza

Hadi bakalım hayırlısıyla al kucağına bebişi,dualarım sizinle arkadaşım...

Canım sağlıcakla al meleğini kucagina çok yakın bir arkadasimda yarın doğuma giriyor onunda bir hafta öne aldılar haftaya cuma girecekti doguma yarın bebis gormeye gidicez ins yakin olsak gelirdik ziyarete canım ya..sırada Hurdunya var sonra topu bize atiyorsunuz yarın bu saate meleğin kucaginda olucak cennet kokulun annnesi bizler içinde dua et canım bizde görelim bu günleri inş..

Yaa ne güzel böyle okudukça duygulanıyorum rabbim bize de göstersin inşallah. Ard arda geliyor melekler allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin..

Bugün sizin için yaşadığınız en güzel gün olur inşallah. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza aldığınız haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle

Ne kadar merakta bıraktın bizi C cigdemmm31 cim... herşeyin yolunda olduğunu deseydin bi...
M mintyesil siz nasılsınız? Eve gelmişsinizdir.. süt geldi mi? Emdi mi? İyi misiniz?
selam canim, evimizdeyiz cok sukur. Sutum tam gelmedi bebegi doyurmuyor sez. oldugundan gec gelirmis ama hergun 2 saatte bir emziriyorum makinneyle saigiyorum boylece artiyor.Bebek tam doymadigi icin az az devam sutu takviyesi de veriyoruz. Hersey yolunda cok sukur 2 saat uyku,besleme seklinde hayat devam ediyor:) senin doguma da gunler kaldi heyecan nasil?

Ayy taze anne.. :)
Çok çok çok sevindim iyi olmanıza.. kokusunu anlat annesi bize süt gelir, 2 ila 4 gün sürebiliyormuş, aslına bakarsan çokta sezeryanla ilgili bir durum değil, hormon değişikliğinin hızlı ya da yavaş olması ve tabi en çok sağım:) önemliymiş.. neyse canım bir şekilde doyacaklar..
ağrın sancın var mı kesikte? Gazın tuzun çıktı mı kolay
Evet bende heyecan dorukta.. büyük bir merakla bekliyoruZ.. sanıyorum ki biz de planlı gideceğiz, sürpriz olur mu diyorduk, bugün De çantaları koyduk arabaya ama babasının kızı olacak, planlı gelecek Denizkızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…