İyiki internetten baktım sizlere de sordum yoksa erkenden gidip yapacaktım tsk ederimYok canım tüp bebekle alakası yok, hepimiz tüp yaptırdık 24.haftadan önce özel durumu yoksa kimse şeker yüklemesi yaptırmadı. Bence kesin bi yanlışlık var bu işte. Asistanına sor bi bakalım ama onların lafıyla hareket etmek ne kadar doğru olur bilemedim. Bizi de haber et.
Tm cnm yaptirmayacam olmadı haftaya doktorla konuşurum yokmuş 3 gün ya da asistanini ararımEvet hem de çok erken, sorsana bi doktoruna.. özel bir durum mu var acaba?
Kızlar bu aralar hazimsizlik yaşıyorum bebek buyudukce mide boruma baskı yapıyor resmen yedikkerimi yutarken agrim var orda yara var gibi yemek yemek işkence oldu gibi devamli midem ağzımda sanki mide yanmalarim artı su icsem bile yanıyor sizde de böyle şikayetler varmı yoksa doktorama gitsem..
Çok teşekkürler cevapladigin için canım benimde mide yanma hamileligimin başından beri var ama.suanki durum yanmayida geçti yemek yerken acı hissi var anne olmak kolay değilmiş gerçekten sağlıklı olsun bebis bunlar geçici durumlar inş...Çok çok çok normal.. doktora da söylesen dayanamıyorsan ilaç iç diyecek sana.. ben kırmızı elma ile çözdüm. Yine yandı tabi ama elma yedikçe yarım saat aldı alevini, az az sık sık yedim, bir de çubuk kraker, bir de acısa bile bol su.. bulunduğun haftalarda Bebek büyüdüğü ve yukarıda olduğu için çok baskı yapıyor mideye ve borusuna.. yatarken de dik yat, çift yastık gibi.. benim başından beri yandı yandı alev alev.. şimdilerde artık bir miktar azaldı, aşağı indiği için..
İyi akşamlar arkadaşlar sabah kontrole geldim cumartesi sabah sezeryana alıcaktı dr hazırlıklar icin anestz dr ile falan görüşünce benim tansiyon yükseldi bu nedenle hast.yatışım yapıldı sabah sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum dualarımda sizlerle...
Çok teşekkür ederim Cnm güzel dileklerin için epidural olucak ama biraz kafa güzel olacak artık teker teker sona geliyoruz Rabbim sağlıcakla kavuştursun kuzularımızaAy Allah.. bak şu işgüzar doktorun ettiğine.. neyse, bir gün önce bir gün sonra farketmez artık ama sen sakin kalmaya çalış nolur.. bak bitiyor artık hasret, geliyor yakışıklı.. uyanık mı olacaksın sezeryanda? Benimki heyecanlanamaZsın çünkü kafan güzel olacak demiştiyani bir miktar anestezi veriliyor anneye de doğumu drama dönüştürmesin diye.. iyi ol arkadaşım, neler neler geçti, bu ne ki, bak M mintyesil evine bile geçmiştir bugün artık..
herşey güzel olacak, sevgim seninle, bol şans.. :)
Hadi bakalım hayırlısıyla al kucağına bebişi,dualarım sizinle arkadaşım...İyi akşamlar arkadaşlar sabah kontrole geldim cumartesi sabah sezeryana alıcaktı dr hazırlıklar icin anestz dr ile falan görüşünce benim tansiyon yükseldi bu nedenle hast.yatışım yapıldı sabah sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum dualarımda sizlerle...
Çok teşekkür ederim Cnm bana güzel dileklerinizle moral oluyorsunuzHadi bakalım hayırlısıyla al kucağına bebişi,dualarım sizinle arkadaşım...
Canım sağlıcakla al meleğini kucagina çok yakın bir arkadasimda yarın doğuma giriyor onunda bir hafta öne aldılar haftaya cuma girecekti doguma yarın bebis gormeye gidicez ins yakin olsak gelirdik ziyarete canım ya..sıradaİyi akşamlar arkadaşlar sabah kontrole geldim cumartesi sabah sezeryana alıcaktı dr hazırlıklar icin anestz dr ile falan görüşünce benim tansiyon yükseldi bu nedenle hast.yatışım yapıldı sabah sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum dualarımda sizlerle...
İyi akşamlar arkadaşlar sabah kontrole geldim cumartesi sabah sezeryana alıcaktı dr hazırlıklar icin anestz dr ile falan görüşünce benim tansiyon yükseldi bu nedenle hast.yatışım yapıldı sabah sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum dualarımda sizlerle...
Bugün sizin için yaşadığınız en güzel gün olur inşallah. Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza aldığınız haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinleİyi akşamlar arkadaşlar sabah kontrole geldim cumartesi sabah sezeryana alıcaktı dr hazırlıklar icin anestz dr ile falan görüşünce benim tansiyon yükseldi bu nedenle hast.yatışım yapıldı sabah sezeryana gireceğim dualarınızı bekliyorum dualarımda sizlerle...
Canım hayırlı olsun güle güle buyut pasani bana da dua efSlm canim bi firsat bulup yazamadim evet cok sukur oglumuza.kavustuk.darisi basiniza ins
selam canim, evimizdeyiz cok sukur. Sutum tam gelmedi bebegi doyurmuyor sez. oldugundan gec gelirmis ama hergun 2 saatte bir emziriyorum makinneyle saigiyorum boylece artiyor.Bebek tam doymadigi icin az az devam sutu takviyesi de veriyoruz. Hersey yolunda cok sukur 2 saat uyku,besleme seklinde hayat devam ediyor:) senin doguma da gunler kaldi heyecan nasil?Ne kadar merakta bıraktın bizi C cigdemmm31 cim... herşeyin yolunda olduğunu deseydin bi...
M mintyesil siz nasılsınız? Eve gelmişsinizdir.. süt geldi mi? Emdi mi? İyi misiniz?
selam canim, evimizdeyiz cok sukur. Sutum tam gelmedi bebegi doyurmuyor sez. oldugundan gec gelirmis ama hergun 2 saatte bir emziriyorum makinneyle saigiyorum boylece artiyor.Bebek tam doymadigi icin az az devam sutu takviyesi de veriyoruz. Hersey yolunda cok sukur 2 saat uyku,besleme seklinde hayat devam ediyor:) senin doguma da gunler kaldi heyecan nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?