Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Canım mis kokulu meleğin kollarında ne güzel.spinalmi epidural mi oldun sonrası ağrıların oldumu bir gece mi kaldım hastanede bebek gazlimi alistinizmi birbirinize.musait olduğun zaman ayrıntılı yazarmisin yaşadıklarını..

evlat baskaymis bakip bakip bu bizim mi diyosun mis kokulu,yumusak sacli findik burunlu bisey:) ope koklaya sukrederek buyutuyoruz babasiyla. Ameliyat yerim iyi, agrim hafif var hergun bi tane voltaren fitil aliyorum agrim kalmiyor.hastanedeyken gazim rahat cikti zaten, tuvalet isleri de sorunsuz oldu. Sut olsun diye bol su hosaf iciyorum o da bagirsaklara iyi geliyor zaten. iste benden boyle innsallah senin surecin de rahat gecer canim

canim bn spinal oldum cok agri cekmedim ilk yurumem falan cok rahatti. Agrim oldugunda voltaren fitil kullandim cok iyi geldi. Hastanede 2 gece kaldik. Bebekle bi duzen yavas yavas olmaya basladi. Benim sutum hemen gelmedi ve bebek ac kaldigindan 2 gun zor gecti sonrasinda devam sutu verince tabi anne sutu de veriyorum cocuk normale dondu. Gazli bi bebek degil simdilil bakalim

Vayy be, nerelerden nerelere he..
inşallah tatlım, iyi geçeceğine inanıyorum. Epidural pek uygulanmıyor sanırım zaten, spinalle teknik farklılık var kabaca lokal diyebiliriz.
Sütün de gelir inşallah, yani gelirse rahat olur senin için, gelmezse de doyacak ya hoş.. gerçi seninki tontikti biraz :)
Fırsat buldukça yaz yaşadıklarını..
öperim ikinizi de

Arkadaşlar kusura bakmayın hemen yazamadım sizleri merakta bıraktım çok şükür oğlumda bende çok iyiyiz epidural sezeryan oldum çok rahattım helede ameliyathane de onun sesini duyduğum ve ilk gördüğüm o an ömrümde unutamayacağım tek şey...sonrasında benim gaz sorunum oldu bu nedenle baya sıkıntı yaşadım ondan dolayı hemen yazamadım...yaşadığımız herşeye rağmen meleklerimize değiyor.Rabbim sırada bekleyen herkese sağlıcakla miniklere kavuşmaya nasip etsin...sırada hurdunya dualarım seninle cnm

Ohh be çok şükür sesini duyduk..
hadi geçmiş olsun
İyi olun da..
evet, sıra benim artık.. güzel geçecek inşallah.. gülerek karşılamak istiyorum kıZımı, becerebilirsem..

Eve çıkarsınız bugün artık değil mi?

Evdeyiz Cnm geçte olsa yuvamıza geldik ama umarım hicbirinizde gaz sorunu olmaz da hemen çıkarsınız.gerçekten çok güzel bir duygu,gülerek karşılamaya gelince o pek mümkün değil ağlayarak dünyaya gelen miniğini yanağına değdirdikleri an o susup sen ağlamaya başlıyorsun süper bir duygu :)

Oy oyy oy.. biz sezeryana girerken böyleyiz. Normalini bekleyenler ne yapıyor acaba, her an ha oldu ha olacak.. fena bişi..
tansiyonun nasıl? Döndü mü normale?
Ne kadar doğdu Yiğit?

Oy oyy oy.. biz sezeryana girerken böyleyiz. Normalini bekleyenler ne yapıyor acaba, her an ha oldu ha olacak.. fena bişi..
tansiyonun nasıl? Döndü mü normale?
Ne kadar doğdu Yiğit?
Haklısın normali bekleyenlere Allah sabır versin tansiyonum normale döndü cnm ya zaten bir kontrole geldiğimde birde sezeryana girdiğimde yükseldi diğer nerde ölctürürsem normaldi.Yigitim 3.200 doğdu teyzesi boncuk gibi bisey rabbim sana da sağlıcakla bebeğine denizine kavuşursunuz

Maşallah yiğit bebeye uzun ömürlü saglkli.anali babalı büyüsun Canim..gece uyuyormu gazlı bir bebekmi minis canım..

Sizler daha deneyimlisin iz bi şey danışmak istiyorum sizlere 12 haftalık oldum artık ev işleri yaparsam bi şey olur mu korkuyorum tüp bebek olduğu için dün muayene oldum doktor bi sorun görmedi ilaç kullanıyordum onu da bıraktık çok şükür gurbette olduğum için ailem yok yanımda ben yavaştan temizlik yaparsam sorun olur mu ki tsk ederim biraz uzun oldu ama

Canım.kendini. yormadan yavaş yavaş yap ağır kaldırma, uzanma dikkat.et yinede..ben hala supurge yapmam bulaşık.makinasi bosaltmiyorum esim yardım ediyor sağolsun..

Maşallah yiğit bebeye uzun ömürlü saglkli.anali babalı büyüsun Canim..gece uyuyormu gazlı bir bebekmi minis canım..
Amin cnm rabbim sizlere de kucağınıza almayı nasip etsin aslında gazlı bir bebek değil ama huysuzluğu tutunca uyumuyor.yoksa emz
Bence kendini çok yorma bırak evinde çok temiz olmasın eşin süpürüp silsin sende toz al .bizler bu seviyeye kolay gelmedik yaşadığımızı bizler biliyoruz sonradan üzülene kadar bu zamanın tadını çıkar cnm

Korkma canım ben kendimi yormadan yapıyordum ev işleri

Kızlar ya Dr cyclo verdi adet düzenlenmesi için ilaç ptesi bitti hala adet olmadım normal mi daha önce içtiğimde ertesi gün olmustum

Tehlikeli zamanları atlatmışsın çok şükür canım bundan sonrası da sorunsuz devam eder inş.
İlk transferimde hiç kalkmadan yattım yine de tutmadı.. ikinci transferimde tam zıttını yaptım. Transferin ikinci günü itibariyle normal hayatıma geri döndüm ve şimdi 32.haftama giriyorum artık..

Yani embriyo sağlıklıysa, rahimde bir problem yoksa her türlü tutunuyor. Sonrasının da zaten normal gebelikten hiçbir farkı yok. Sen artık her gebe gibisin. Evet zor kavuştuk ama sağlıklı bir bebek her türlü zorluğa rağmen büyür ve doğar. Sağlıksız bir durum varsa da kendimizi de paralasak maalesef sonu kayıp olacaktır. İşimi de yaptım, tatilime de gittim, hatta çılgınca gelicek ama şuan ev bile taşıyorum :) Bu topikte bile son haftalarına kadar çalışan anneler var, şimdi bebekleri kucaklarında. Bence dikkatli olup ama aynı zamanda da tüm gebeler gibi yaşamak en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…