Canim benim erbil.yagmur doktorum Mustafa bahçeci yoğun bir doktor bazen dış ülkede oluyor ve başka doktor takibinde devam ediyor ben o yüzden secmemistim Mustafa beyi..Mustafa bahceciye tup yaptiran var mi arkadaslar
Doğru haklısın ama insan tedirgin oluyur şimdilik idrar yolu enfeksiyonu dışında bir de mide problemi dışında bir şey yok çok şükür ama sanki biraz iş yapsam belim çok ağrıyor bende açıkçası korkuyorum dediğin gibi her şey Rabbimin takdiri allah hepimizin bebislerini korusunTehlikeli zamanları atlatmışsın çok şükür canım bundan sonrası da sorunsuz devam eder inş.
İlk transferimde hiç kalkmadan yattım yine de tutmadı.. ikinci transferimde tam zıttını yaptım. Transferin ikinci günü itibariyle normal hayatıma geri döndüm ve şimdi 32.haftama giriyorum artık..
Yani embriyo sağlıklıysa, rahimde bir problem yoksa her türlü tutunuyor. Sonrasının da zaten normal gebelikten hiçbir farkı yok. Sen artık her gebe gibisin. Evet zor kavuştuk ama sağlıklı bir bebek her türlü zorluğa rağmen büyür ve doğar. Sağlıksız bir durum varsa da kendimizi de paralasak maalesef sonu kayıp olacaktır. İşimi de yaptım, tatilime de gittim, hatta çılgınca gelicek ama şuan ev bile taşıyorum :) Bu topikte bile son haftalarına kadar çalışan anneler var, şimdi bebekleri kucaklarında. Bence dikkatli olup ama aynı zamanda da tüm gebeler gibi yaşamak en doğrusu.
Canım hurdunya ne zaman doğum yapacaktı girmiyor artık inş iyidir o ve bebisi..Hurdunya huhu sesin ciksin canim meraktayiz.
9 kasım diyordu bildiğim kadarıyla cnmCanım hurdunya ne zaman doğum yapacaktı girmiyor artık inş iyidir o ve bebisi..
Oleyyy hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inan meraktaydık rahat ettik cnm.prensesini kokla benim için bizimde senden farklı yanımız yok uykusuz geceler ama onlar için degiyor emziriyorsan bol bol emzir cnm bizimki 4 günde sarılık oldu erken fark ettiğim için 1 gün Hast.yattık şimdi çok iyi bebişleri iyi gözlemleyin.hayatta benim diyebileceğim tek varlık muhteşem bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Deniz kaç kilo doğdu cnm.Merhabalar,
Biz iyiyiz... Deniz'im dün 12.05'te açtı göZlerini... hala inanamıyorum ama muhteşem, eşsiz, şahane bir duygu..
Herşey yolunda, tam bir yaygaracı... :) bugün evimize gideceğiz, dilerim herşey daha da güzel olacak. 48 saatte 4-5 saat uyudum sanırım, zombi gibi geziyorum ama büyük keyif...
umuyorum emek veren, bekleyen herkes arzularına kavuşur..
merak edenler için, spinal anestezi ile Doğum yaptım ve gayet kolay oldu.. çok düşünmemek en iyisi, su akıp yolunu buluyor..
Canim sağlıklı mutlu buyut bebeğini 9kasimda mi doğdu prenses aşk olsun haber verseydin dua ederdik sizin için..hadi bakalım topu bize atınız artık ins bizlerde sağlıcakla aliriz kucagimiza..spinal eprudal hangisini tercih etsem karar veremedim bende daha..Merhabalar,
Biz iyiyiz... Deniz'im dün 12.05'te açtı göZlerini... hala inanamıyorum ama muhteşem, eşsiz, şahane bir duygu..
Herşey yolunda, tam bir yaygaracı... :) bugün evimize gideceğiz, dilerim herşey daha da güzel olacak. 48 saatte 4-5 saat uyudum sanırım, zombi gibi geziyorum ama büyük keyif...
merak edenler için, spinal anestezi ile Doğum yaptım ve gayet kolay oldu.. çok düşünmemek en iyisi, su akıp yolunu buluyor..
Ben epidural oldum çok rahattı ağrın olduğunda belindeki kateterden direk ağrı kesici oluyor gerçi tesiri gidince yine aynıCanim sağlıklı mutlu buyut bebeğini 9kasimda mi doğdu prenses aşk olsun haber verseydin dua ederdik sizin için..hadi bakalım topu bize atınız artık ins bizlerde sağlıcakla aliriz kucagimiza..spinal eprudal hangisini tercih etsem karar veremedim bende daha..
Epidural aklımda canim agrin olunca ordan daha rahat ağrı kesici diye okumuştum..doktorumla bu konuda ortak karar alicaz inş her kontrole gitigimde sorucam unutuyorum konuşmaya..Canım sutun hemen geldimi sezeryan da süt geç geliyormus benim hiç belirti yok daha goguslerde cokt büyümedi nedense..Ben epidural oldum çok rahattı ağrın olduğunda belindeki kateterden direk ağrı kesici oluyor gerçi tesiri gidince yine aynı
kızlar merhaba,
bu hafta sonu 10.haftamızı tamamladıktan sonra erbil bey bizi bıraktı, bize burçak hanımı önerdi, burçak hanıma giden veya doğum yapan varmı
bizimde randevumuz 19 kasımda , biz karar veremedik bir türlüBikaç gün önce bizimde son randevumuzdu erbil beylebize de Burçak hanımı söyledi internetten araştırdım biraz yorumlar gayet iyiydi. 21 inde Burçak hanimla randevumuz var, duruma göre devam edip etmeyecegimize karar vericez.
Allah analı babalı büyütsün, sağlığı sıhhati daim olsun inşallahMerhabalar,
Merhaba canim nasilsin kanama lekelenme bitti mi? Benim 3 haftadir ne agri ne kanama kaldi cok rahatladim. Umarim sen de iyisindir?Bikaç gün önce bizimde son randevumuzdu erbil beylebize de Burçak hanımı söyledi internetten araştırdım biraz yorumlar gayet iyiydi. 21 inde Burçak hanimla randevumuz var, duruma göre devam edip etmeyecegimize karar vericez.
Canım hamilelikte ikinci trimester yani 4,5 ve 6 ay gebeligin balayini derler tadını çıkarın bol bol gezin..son bir ve iki ay zor geciyor bebek buyudukce..Merhaba canim nasilsin kanama lekelenme bitti mi? Benim 3 haftadir ne agri ne kanama kaldi cok rahatladim. Umarim sen de iyisindir?
Merhaba canim nasilsin kanama lekelenme bitti mi? Benim 3 haftadir ne agri ne kanama kaldi cok rahatladim. Umarim sen de iyisindir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?