Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Doğru haklısın ama insan tedirgin oluyur şimdilik idrar yolu enfeksiyonu dışında bir de mide problemi dışında bir şey yok çok şükür ama sanki biraz iş yapsam belim çok ağrıyor bende açıkçası korkuyorum dediğin gibi her şey Rabbimin takdiri allah hepimizin bebislerini korusun

Merhabalar,
Biz iyiyiz... Deniz'im dün 12.05'te açtı göZlerini... hala inanamıyorum ama muhteşem, eşsiz, şahane bir duygu..
Herşey yolunda, tam bir yaygaracı... :) bugün evimize gideceğiz, dilerim herşey daha da güzel olacak. 48 saatte 4-5 saat uyudum sanırım, zombi gibi geziyorum ama büyük keyif...
umuyorum emek veren, bekleyen herkes arzularına kavuşur..
merak edenler için, spinal anestezi ile Doğum yaptım ve gayet kolay oldu.. çok düşünmemek en iyisi, su akıp yolunu buluyor..

Oleyyy hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inan meraktaydık rahat ettik cnm.prensesini kokla benim için bizimde senden farklı yanımız yok uykusuz geceler ama onlar için degiyor emziriyorsan bol bol emzir cnm bizimki 4 günde sarılık oldu erken fark ettiğim için 1 gün Hast.yattık şimdi çok iyi bebişleri iyi gözlemleyin.hayatta benim diyebileceğim tek varlık muhteşem bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Deniz kaç kilo doğdu cnm.

Canim sağlıklı mutlu buyut bebeğini 9kasimda mi doğdu prenses aşk olsun haber verseydin dua ederdik sizin için..hadi bakalım topu bize atınız artık ins bizlerde sağlıcakla aliriz kucagimiza..spinal eprudal hangisini tercih etsem karar veremedim bende daha..

Ben epidural oldum çok rahattı ağrın olduğunda belindeki kateterden direk ağrı kesici oluyor gerçi tesiri gidince yine aynı

Ben epidural oldum çok rahattı ağrın olduğunda belindeki kateterden direk ağrı kesici oluyor gerçi tesiri gidince yine aynı
Epidural aklımda canim agrin olunca ordan daha rahat ağrı kesici diye okumuştum..doktorumla bu konuda ortak karar alicaz inş her kontrole gitigimde sorucam unutuyorum konuşmaya..Canım sutun hemen geldimi sezeryan da süt geç geliyormus benim hiç belirti yok daha goguslerde cokt büyümedi nedense..

kızlar merhaba,
bu hafta sonu 10.haftamızı tamamladıktan sonra erbil bey bizi bıraktı, bize burçak hanımı önerdi, burçak hanıma giden veya doğum yapan varmı

kızlar merhaba,
bu hafta sonu 10.haftamızı tamamladıktan sonra erbil bey bizi bıraktı, bize burçak hanımı önerdi, burçak hanıma giden veya doğum yapan varmı

Bikaç gün önce bizimde son randevumuzdu erbil beyle bize de Burçak hanımı söyledi internetten araştırdım biraz yorumlar gayet iyiydi. 21 inde Burçak hanimla randevumuz var, duruma göre devam edip etmeyecegimize karar vericez.

bizimde randevumuz 19 kasımda , biz karar veremedik bir türlü

Allah analı babalı büyütsün, sağlığı sıhhati daim olsun inşallah Darısı hayırlı zamanda bize artık:)
Şimdi herşey çok yeni, yoğun geçecek bi zaman var önünde ama müsait bi an yakaladığında Doğum hikayeni yazarsan sevinirim. Bize de tavsiye niteliğinde olur. Şimdiye kadar hep gebeliğimizi konuştuk, artık bebişleri konuşucaz inşallah:)

Merhaba canim nasilsin kanama lekelenme bitti mi? Benim 3 haftadir ne agri ne kanama kaldi cok rahatladim. Umarim sen de iyisindir?

Arka arkaya saglikli sihatli dogum haberleri geliyor ne mutluluk verici. BEbislerin hepsi saglikli, huzurlu, mutlu anali babali buyusun... Umarim bizler de boyle sorunsuz kucagimiza aliriz ve de hala tedavide olanlar bir an once guzel haber alirlar. Hepimiz zor zamanlar gecirdik ama mutluluk yakin :)

Kızlar Burçak hanım genelde gebe takibini yapıyor gidem herkes çok memnun içiniz rahat olsun gidip görünce yazın aynı durumda olanlara yol gösterici olur

Merhaba canim nasilsin kanama lekelenme bitti mi? Benim 3 haftadir ne agri ne kanama kaldi cok rahatladim. Umarim sen de iyisindir?
Canım hamilelikte ikinci trimester yani 4,5 ve 6 ay gebeligin balayini derler tadını çıkarın bol bol gezin..son bir ve iki ay zor geciyor bebek buyudukce..

İyiyim cnm sen nasılsın? bitti çok şükür, zaten 1 gün öyle çok geldi daha sonra lekelenme oldu bikaç günde geçti. Şu anda bi problem yok çok şükür, senin de bittiğine sevindim inşallah olmaz bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…