Hepsini arastirdim kullanıcıları çok memnun ama.cidi derece fiyatlı ürünler sadece gogus ucu kremini alabilirim en temel ihtiyaç.. ilk etapta shapuan ve bebe yağını sebamed alicam büyük bir ihtimalle canım benim yegnler hep dalinle buyuduler hiçbir sorunda olmadı vücutlarinda..Ben Töpfer'i n11.com'dan aldım canım. İnternetten alırsan mutlaka açıklama kısmında yazan son kullanma tarihine dikkat et. Bazıları çok ucuza satıyor ama çoğunun son kullanma tarihi en fazla birkaç aylık. Sen 1 yıllık almaya çalış.
Pişik kremi Eart Mama Angel Baby aldım. Organik bi ürün, bunu da en ucuz n11.com'da bulabildim. Bunu günlük bakımında kullanıcam. Birde aktif pişik olursa diye içinde çinko olan Oksizinc isimli bi krem aldım. Bu ilaç sınıfına giriyor ama sadece pişik olursa kullanıcam.
Şampuan ve bebe yağını Burt's Bees aldım, yine bunlar da organik.
Göğüs ucu kremim de Earth Mama Angel Baby, organik ve emzirmeden önce göğsünü silmene gerek yok direk bebek emebiliyor. 28.hafta başladım ben de sürmeye.
Büyük gün yaklaştıkça içim bi tuhaf oluyor :) Bi yandan tekmelerini falan çok sevdim hep içimde kalsa diyorum, bi yandan da artık doğsun seviyim koklayayım istiyorum :)) Yine de zamanında doğsunlar tabi sağlıkları herşeyden önemli.
Meme ucu kremi icin lansinoh' a da bakabilirsin, cogu sitede indirimli olarak satiliyor ve emzirme oncesi silinmesi gerekmiyor, bebege herhangi bir zarari yokmus. Krem haricinde ayva cekirdeginin de yaralara cok iyi geldigini okudum, benim en buyuk korkum meme ucu yarasi oldugundan en kisa surede nasil gecer surekli arastiriyorum :)Hepsini arastirdim kullanıcıları çok memnun ama.cidi derece fiyatlı ürünler sadece gogus ucu kremini alabilirim en temel ihtiyaç.. ilk etapta shapuan ve bebe yağını sebamed alicam büyük bir ihtimalle canım benim yegnler hep dalinle buyuduler hiçbir sorunda olmadı vücutlarinda..
Maalesef canım fiyatlar organik olunca epey yükseliyor. Fiyatını bilmiyorum ama bi arkadaş bebek ürünleri için Mustela almıştı. Set halindeymiş ve fiyatı da uygun demişti, onu da bi araştır istersen. Kendi elleri için sebamed kullanmış feci yapmış, bebişin Mustela'sından sürünce düzelmiş. Bu gidişle bebek doğmadan kremlerini ben bitiricem diyordu :))Hepsini arastirdim kullanıcıları çok memnun ama.cidi derece fiyatlı ürünler sadece gogus ucu kremini alabilirim en temel ihtiyaç.. ilk etapta shapuan ve bebe yağını sebamed alicam büyük bir ihtimalle canım benim yegnler hep dalinle buyuduler hiçbir sorunda olmadı vücutlarinda..
Benimde en büyuk korkum canım yara olması ve bu yüzden doğumdan bir yada iki ay önce başlanması gerek bu tur kremlere sen hangi kremi kullanıyorsun..lansinoh iyi bir kremis bakalım seçim yapicam ikisinin arasından..Meme ucu kremi icin lansinoh' a da bakabilirsin, cogu sitede indirimli olarak satiliyor ve emzirme oncesi silinmesi gerekmiyor, bebege herhangi bir zarari yokmus. Krem haricinde ayva cekirdeginin de yaralara cok iyi geldigini okudum, benim en buyuk korkum meme ucu yarasi oldugundan en kisa surede nasil gecer surekli arastiriyorum :)
Canım digerleride organikmi tartışılır bence yüzde yüz guvensem kiycam paraya..ve dış ülkelerden geliyorlar.ve fiyatlar o yüzden biraz abartılı diye düşünüyorum..Maalesef canım fiyatlar organik olunca epey yükseliyor. Fiyatını bilmiyorum ama bi arkadaş bebek ürünleri için Mustela almıştı. Set halindeymiş ve fiyatı da uygun demişti, onu da bi araştır istersen. Kendi elleri için sebamed kullanmış feci yapmış, bebişin Mustela'sından sürünce düzelmiş. Bu gidişle bebek doğmadan kremlerini ben bitiricem diyordu :))
Bu arada en yakın doğum tarihi sırası sende galiba canim..sonra sırada bizler varız....Meme ucu kremi icin lansinoh' a da bakabilirsin, cogu sitede indirimli olarak satiliyor ve emzirme oncesi silinmesi gerekmiyor, bebege herhangi bir zarari yokmus. Krem haricinde ayva cekirdeginin de yaralara cok iyi geldigini okudum, benim en buyuk korkum meme ucu yarasi oldugundan en kisa surede nasil gecer surekli arastiriyorum :)
Ben 1 aydir lansinoh kullaniyorum, bir yandan da ayva cekirdegi biriktiriyorum :) umarim en az hasarla atlatiriz da tadini cikarta cikarta emziririz.Benimde en büyuk korkum canım yara olması ve bu yüzden doğumdan bir yada iki ay önce başlanması gerek bu tur kremlere sen hangi kremi kullanıyorsun..lansinoh iyi bir kremis bakalım seçim yapicam ikisinin arasından..
Evet oyle gozukuyor, kontroller 10 gune indi. Sirasiyla saglikla gelsin hepsi insallahBu arada en yakın doğum tarihi sırası sende galiba canim..sonra sırada bizler varız....
çok teşekkürler, bizde öyle düşünüyoruz erbil bey bakmayacaksa devam etmeyelim diyoruz ama daha karar veremedik,Bizede burcak hanimi onermisti karar sizindir demisti.ben cok maliyetli oldugu icin 3 aydan sonra merkezi biraktim.burcak hanim tatli dilli bilgili bir dr ama erbil by devam etmeyecek se devam etmek istemedim.ama erbil by sağolsun ne zaman bir aksilik bir sorun olsa aradığımda cevap verdi yardımcı olup yonlendirdi.
Burcak Hanim gercekten cok tatli birisi, cok ilgili ve guven veriyor. Ben de bir kac hafta kendisine devam etmistim ancak klinik o kadar yogun oluyor ki cogu zaman istedigin zamanda randevu alamiyorsun. Benim bununla ilgili sıkıntım, tatilden döndügü hafta ben tatile cikacagim icin kontrole gitmek istedim ancak 1 hafta boyunca bos oldugu hic zaman olmadigini soylediler, ben de daha rahat randevu alabilecegim baska bir doktorla devam etmeye karar verdim.çok teşekkürler, bizde öyle düşünüyoruz erbil bey bakmayacaksa devam etmeyelim diyoruz ama daha karar veremedik,
çok teşekkürlerBurcak Hanim gercekten cok tatli birisi, cok ilgili ve guven veriyor. Ben de bir kac hafta kendisine devam etmistim ancak klinik o kadar yogun oluyor ki cogu zaman istedigin zamanda randevu alamiyorsun. Benim bununla ilgili sıkıntım, tatilden döndügü hafta ben tatile cikacagim icin kontrole gitmek istedim ancak 1 hafta boyunca bos oldugu hic zaman olmadigini soylediler, ben de daha rahat randevu alabilecegim baska bir doktorla devam etmeye karar verdim.
Aslinda hastanede calismayan doktorlari disaridan getirdiginde dogum icin en az 10.000 harcaniyor sanirim. Ben de bu yuzden hastanede calisan dogum ucreti hastane ucretine dahil olan bir doktorla devam ediyorum. Zaten oldukca pahali cocuklar bizimkiler :) icine sinen uygun bir doktor bulabilirsin rahatlikla.çok teşekkürler
ben de çalıştığım için işten izin almam sıkıntı, sadece hafta sonları yada akşam 6 dan sonra gidebilirim, bahçecide bu çok zor, erbil bey saolsun bunu bildiği için çok yardımcı oldu ama burçak hanımda nasıl olur bilmem, çok kararsızız, aslında kendimize doktor bulduk fakat doğumu çok pahalı yapıyor,
Dogrudan arayarak ya da mail atarak sorabilirsin. Cok yardimcilar hemen geri donus yapiyorlar. Ya da bulundugun sehirde iyi bir uzmandan psikolojik destek almani oneririm.Kızlar birşey sorucam bana destek olun benim tedavi aralıkta başlayacaktı Mart a erteledik Dr la konuştuk ama bende korku ve negatif korkusu var ve bu korku beni tedaviye başlamamı engelliyorkendime de kızıyorum şimdi oradaki psikolog telefonda destek falan oluyor mu biliyormusunU
Şimdi buradakiler saçma sapan ilaç falan verebilirler ben görüştüm doktorla falan dire psikologla mi görüşmem napsam bilemedimDogrudan arayarak ya da mail atarak sorabilirsin. Cok yardimcilar hemen geri donus yapiyorlar. Ya da bulundugun sehirde iyi bir uzmandan psikolojik destek almani oneririm.
ben climara forte bant kullandım; koluma, bacağıma(kasığa doğru) ve göbek bölgesine yapıştırdım, genelde çıkarttığım yere tekrar yapıştırmadım,Kızlar merhaba, Climara forte bant kullanan oldu mu, nerelere yapıştırdınız bu bandı. Çıkardığınız yere tekrar yapıştırıyor musunuz? tahriş olma durumu var mı?
ben climara forte bant kullandım; koluma, bacağıma(kasığa doğru) ve göbek bölgesine yapıştırdım, genelde çıkarttığım yere tekrar yapıştırmadım,
ben tatildeyken bantları kullanmıştım, denize girdiğimden kolumun üst tarafına yapıştırdım(tabi bunu doktoruma sorarak yaptım) ama göbek ve bacak bölgesi daha etkili diye biliyorum, transferden sonrada kullanmaya devam ediliyor,Bende bugün bacağıma yapıştırdım ama rahatsız oldum yanlış mı yaptım diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim cnm. Kol da nereye yapıştırdın. Bir de transferden sonra da bunlara devam ediyormuyuz?
ben tatildeyken bantları kullanmıştım, denize girdiğimden kolumun üst tarafına yapıştırdım(tabi bunu doktoruma sorarak yaptım) ama göbek ve bacak bölgesi daha etkili diye biliyorum, transferden sonrada kullanmaya devam ediliyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?