Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Hepsini arastirdim kullanıcıları çok memnun ama.cidi derece fiyatlı ürünler sadece gogus ucu kremini alabilirim en temel ihtiyaç.. ilk etapta shapuan ve bebe yağını sebamed alicam büyük bir ihtimalle canım benim yegnler hep dalinle buyuduler hiçbir sorunda olmadı vücutlarinda..

Meme ucu kremi icin lansinoh' a da bakabilirsin, cogu sitede indirimli olarak satiliyor ve emzirme oncesi silinmesi gerekmiyor, bebege herhangi bir zarari yokmus. Krem haricinde ayva cekirdeginin de yaralara cok iyi geldigini okudum, benim en buyuk korkum meme ucu yarasi oldugundan en kisa surede nasil gecer surekli arastiriyorum :)

Maalesef canım fiyatlar organik olunca epey yükseliyor. Fiyatını bilmiyorum ama bi arkadaş bebek ürünleri için Mustela almıştı. Set halindeymiş ve fiyatı da uygun demişti, onu da bi araştır istersen. Kendi elleri için sebamed kullanmış feci yapmış, bebişin Mustela'sından sürünce düzelmiş. Bu gidişle bebek doğmadan kremlerini ben bitiricem diyordu :))

Benimde en büyuk korkum canım yara olması ve bu yüzden doğumdan bir yada iki ay önce başlanması gerek bu tur kremlere sen hangi kremi kullanıyorsun..lansinoh iyi bir kremis bakalım seçim yapicam ikisinin arasından..

Canım digerleride organikmi tartışılır bence yüzde yüz guvensem kiycam paraya..ve dış ülkelerden geliyorlar.ve fiyatlar o yüzden biraz abartılı diye düşünüyorum..

Bu arada en yakın doğum tarihi sırası sende galiba canim..sonra sırada bizler varız....

Ben 1 aydir lansinoh kullaniyorum, bir yandan da ayva cekirdegi biriktiriyorum :) umarim en az hasarla atlatiriz da tadini cikarta cikarta emziririz.

çok teşekkürler, bizde öyle düşünüyoruz erbil bey bakmayacaksa devam etmeyelim diyoruz ama daha karar veremedik,

çok teşekkürler, bizde öyle düşünüyoruz erbil bey bakmayacaksa devam etmeyelim diyoruz ama daha karar veremedik,
Burcak Hanim gercekten cok tatli birisi, cok ilgili ve guven veriyor. Ben de bir kac hafta kendisine devam etmistim ancak klinik o kadar yogun oluyor ki cogu zaman istedigin zamanda randevu alamiyorsun. Benim bununla ilgili sıkıntım, tatilden döndügü hafta ben tatile cikacagim icin kontrole gitmek istedim ancak 1 hafta boyunca bos oldugu hic zaman olmadigini soylediler, ben de daha rahat randevu alabilecegim baska bir doktorla devam etmeye karar verdim.

çok teşekkürler
ben de çalıştığım için işten izin almam sıkıntı, sadece hafta sonları yada akşam 6 dan sonra gidebilirim, bahçecide bu çok zor, erbil bey saolsun bunu bildiği için çok yardımcı oldu ama burçak hanımda nasıl olur bilmem, çok kararsızız, aslında kendimize doktor bulduk fakat doğumu çok pahalı yapıyor,

Aslinda hastanede calismayan doktorlari disaridan getirdiginde dogum icin en az 10.000 harcaniyor sanirim. Ben de bu yuzden hastanede calisan dogum ucreti hastane ucretine dahil olan bir doktorla devam ediyorum. Zaten oldukca pahali cocuklar bizimkiler :) icine sinen uygun bir doktor bulabilirsin rahatlikla.

Kızlar birşey sorucam bana destek olun benim tedavi aralıkta başlayacaktı Mart a erteledik Dr la konuştuk ama bende korku ve negatif korkusu var ve bu korku beni tedaviye başlamamı engelliyor kendime de kızıyorum şimdi oradaki psikolog telefonda destek falan oluyor mu biliyormusunU

Dogrudan arayarak ya da mail atarak sorabilirsin. Cok yardimcilar hemen geri donus yapiyorlar. Ya da bulundugun sehirde iyi bir uzmandan psikolojik destek almani oneririm.

Dogrudan arayarak ya da mail atarak sorabilirsin. Cok yardimcilar hemen geri donus yapiyorlar. Ya da bulundugun sehirde iyi bir uzmandan psikolojik destek almani oneririm.
Şimdi buradakiler saçma sapan ilaç falan verebilirler ben görüştüm doktorla falan dire psikologla mi görüşmem napsam bilemedim

Kızlar merhaba, Climara forte bant kullanan oldu mu, nerelere yapıştırdınız bu bandı. Çıkardığınız yere tekrar yapıştırıyor musunuz? tahriş olma durumu var mı?

Kızlar merhaba, Climara forte bant kullanan oldu mu, nerelere yapıştırdınız bu bandı. Çıkardığınız yere tekrar yapıştırıyor musunuz? tahriş olma durumu var mı?
ben climara forte bant kullandım; koluma, bacağıma(kasığa doğru) ve göbek bölgesine yapıştırdım, genelde çıkarttığım yere tekrar yapıştırmadım,

ben climara forte bant kullandım; koluma, bacağıma(kasığa doğru) ve göbek bölgesine yapıştırdım, genelde çıkarttığım yere tekrar yapıştırmadım,

Bende bugün bacağıma yapıştırdım ama rahatsız oldum yanlış mı yaptım diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim cnm. Kol da nereye yapıştırdın. Bir de transferden sonra da bunlara devam ediyormuyuz?

ben tatildeyken bantları kullanmıştım, denize girdiğimden kolumun üst tarafına yapıştırdım(tabi bunu doktoruma sorarak yaptım) ama göbek ve bacak bölgesi daha etkili diye biliyorum, transferden sonrada kullanmaya devam ediliyor,

Tamam cnm çok teşekkür ederim.. Umarım bende aranıza katılırım hamile olarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…