- 5 Mart 2016
- 187
- 128
- 23
- 45
Mrh cnm nasılsın neler yapıyorsun minik prensesinle uzun zamandır bende giremiyorum malum bebiş olunca herseyden uzak kaldım oğluşum 4 aya girdi cok şükür artık daha fazla ilgi istiyor gülücük atmaya çırpınmalara başladı yok böyle bisey rabbim isteyen herkese versin hamile arkadaşlarada kucallarına almayı nasip etsinArkadaşlarım sizler nasılsınız? Tedavisi devam edenler, bebeğiyle boğuşanlar.. neler yapıyorsunuz? Başlığımız tamamen pasifize olmuş, ben de Kasım annelerine takılıyorum çok aktif olamasam da ..
Diliyorum çabası devam edenler tez vakitte arzularına kavuşur, doğmuş bebeklerimiz de sağlıkla büyürler.
Biz iyiyiz şükürler olsun, Deniz kızım 9 kasımda 3.ayını bitirecek. Şarja takılı iphone misali yaşıyoruz( hemşire söylemişti, sevdim bu benzetmeyi )
Uyumayı bilmiyor kızım, maymun etti beni de babasını da, kimse Yok yanımızda, gönderdik anneleri, arada sevmeye geliyorlar. Zoru kolayı nesi varsa kabul ettik, her anın tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Zaman zaman sabrımızı zorlasa da , onu ne kadar çok beklediğimizi aklımızdan çıkarmamaya çalışarak, az kaldı bu da geçecek diyoruz...özletmeyin kendinizi, fırsat buldukça yazıverin, Eminim benim gibi olanlar vardır, havaların soğukluğu ve hafif bir bronşit atlamamız sebebiyle pek dışarı çıkamıyoruz, sosyal hayat sıfırın altında, bu bir yay burcu için ne demek bilenler bilir...
Sevgiyle kalın..
GercektenmiBebeğimi kaybettim kızlar
Dün suni sancıyla sonlandırıldı. Allahım kimseye yaşatmasın evladıyla sınamasın kimseyi
Bebeğimi kaybettim kızlar
Dün suni sancıyla sonlandırıldı. Allahım kimseye yaşatmasın evladıyla sınamasın kimseyi
Başın sağolsun canımBebeğimi kaybettim kızlar
Allahım şifa versin minigine inş doktorlar yanilmistir bir mucize olsun inş canım ya Allahım yar ve yardımcınız olsun inş..Malesef
Dün amniyosentez yapıldı bugün de bebeğe mr çekildi. Mr' da daha net belli oldu hersey, doktorlar sonlandırmaktan yanalar bize de bi karar vermemiz gerektiğini söyledilerDoğduğunda zeka geriliği, denge problemi, yürüyememe, konuşamama, epilepsi nöbetleri olabilirmiş
Canim suni sanciyla bebegi almislarAllahım şifa versin minigine inş doktorlar yanilmistir bir mucize olsun inş canım ya Allahım yar ve yardımcınız olsun inş..
Canım basın sag olsun çok.uzuldum minigin melek olmuş acıların en büyüğü Allahım birdaha göstermesin sabır versin..Bebeğimi kaybettim kızlar
Allahim sana ve ailene sabir versin, diyecek bisey yok... Cok uzgunum ama bir hayat boyu cekecegi acidan kurtuldu minik melek.Bebeğimi kaybettim kızlar
Aminnnn Allah sabır versin canım. Diyecek biseyde yok rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli aklı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin.bizler bu yolda o kadar emek harcıyoruz ki maddiyat bir yana manevi olarak yaşamadığımız sıkıntılar kalmıyor iyiki teknoloji bu kadar ileriki teşhis konmuş çok zor bizlerin bisey demesi acını dindirmeyecek onun icin dua etmekten sabır dinlemekten başka bisey gelmiyor elimizden Allah yardımcın olsunBebeğimi kaybettim kızlar
canım ya çok üzüldüm,Allah sabır versin sanada eşinede ...Bebeğimi kaybettim kızlar
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba kizlar. Kizim 3.5 aylik oldu bu surede hayattan biraz koptum, cok sikintili bir lohusalik gecirdim neyse ki yavas yavas toparlandi hayatimiz.Sizler nasilsiniz?Hurdunya , C cigdemmm31 , KELEBEK0908 bebisler nasil hersey yolunda mi?? Bizim kiz gunduzleri cok az uyuyor-max 3 saat- uyanik olmak gezmek etrafa bakmak istiyor. Geceleri biraz daha duzenli sayilir ama kesintisiz uyku yok tabi sizde nasil duurumlar? ozlemisim buraya yazmayi. Y ysmnmrt canim allah sabir versin, en kisa zamanda hayirlisiyla bi evlat nasip etsin sana ki acin hafiflesin. Ama pes etme olur mu bizim bu dunyadaki sinavimiz da buymus yavrularimizi ne tedavilerden ne denemelerden sonra kucagimiza alabildik, guclu olmak zorundayiz.
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba kizlar. Kizim 3.5 aylik oldu bu surede hayattan biraz koptum, cok sikintili bir lohusalik gecirdim neyse ki yavas yavas toparlandi hayatimiz.Sizler nasilsiniz?Hurdunya , C cigdemmm31 , KELEBEK0908 bebisler nasil hersey yolunda mi?? Bizim kiz gunduzleri cok az uyuyor-max 3 saat- uyanik olmak gezmek etrafa bakmak istiyor. Geceleri biraz daha duzenli sayilir ama kesintisiz uyku yok tabi sizde nasil duurumlar? ozlemisim buraya yazmayi. Y ysmnmrt canim allah sabir versin, en kisa zamanda hayirlisiyla bi evlat nasip etsin sana ki acin hafiflesin. Ama pes etme olur mu bizim bu dunyadaki sinavimiz da buymus yavrularimizi ne tedavilerden ne denemelerden sonra kucagimiza alabildik, guclu olmak zorundayiz.
Canım benim bebiste 48 günlük oldu aynen dediğin gibi memede uyuyor beşiğe yatitinca açıyor gözleri birinci ayından sonra çok değişti gaz problemimiz var damla fayda etmiyor kivaranip duruyor paşam gunduz uyku yok gece uyuyor üç saate bir memeye kalkıyor üçüncü ayından sonra uyku düzeni olur diyor herkes ama sizde uyku düzeni başlamamış daha boşuna umutlanma yayım bari sağlıklı olsunlar en önemlisi o diyorum aslında şikayet etmiyorum ama bebek büyük sorumlulkmus ben farklı hayal etmiştim diyorum sonrada üzülüyorum her zorluğa rağmen annnelrin çok.guzel bir duygu her yüzüne baktığımda sukrediyorum Allahım herkese bu duyguyu yasatsin diyorum biraz lohsa sendromundayim galiba duygularım karmakarışık..Selam, ben yazmıştım bir kere ama kimseden ses çıkmadı. Pardon, Çiğdem yazmıştı sanırım.. biz iyiyiz, sen haline şükret gündüz o kadar uyuyorsa.. bizde o da yoktu uzun süre.. yeni yeni yarımşar saat uyuyor, onun da çoğu memede kalarak.. bıraktığım an hop ayaktaben de uyusun bari diye ilişmiyorum , emzik almadı, beni emzik yaptı. Geceler biZde de iyi şükürler olsun, zaten gece uykumu alırsam zorlanmıyorum da.. kabul ettim durumu, Deniz ne derse o oluyor, şimdilik
Canım benim bebiste 48 günlük oldu aynen dediğin gibi memede uyuyor beşiğe yatitinca açıyor gözleri birinci ayından sonra çok değişti gaz problemimiz var damla fayda etmiyor kivaranip duruyor paşam gunduz uyku yok gece uyuyor üç saate bir memeye kalkıyor üçüncü ayından sonra uyku düzeni olur diyor herkes ama sizde uyku düzeni başlamamış daha boşuna umutlanma yayım bari sağlıklı olsunlar en önemlisi o diyorum aslında şikayet etmiyorum ama bebek büyük sorumlulkmus ben farklı hayal etmiştim diyorum sonrada üzülüyorum her zorluğa rağmen annnelrin çok.guzel bir duygu her yüzüne baktığımda sukrediyorum Allahım herkese bu duyguyu yasatsin diyorum biraz lohsa sendromundayim galiba duygularım karmakarışık..
yok canim sukur operasyonda ve sonrasinda saglikla ilgili bi sorunum olmadi. Ailemle ilgili bi durum, yazip kederlenmek istemedim saglikla ilgili sikintilarimiz oldu. Cok sukur duzeldi sayilir durumlar idare ediyoruz.Sıkıntılı lohusalık demişsin ama noldu, hayırdır? Operasyonla ilgili bir durum mu oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?