Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

selam canım,maşallah zaman ne çabuk geçiyor,bu uğurda çabalarken zaman geçmek bilmezdi...bizde iyiyiz çok şükür,6 ,5 aylık oldu Nefesim;-))iş- ev arası koşturmaca geçiyor günler,bir girip bakıyorum ne var ne yok diye arada bende kopamıyorum burdan;-))hey gidi günler hey,neler yaşadık beraberce burda,destek olduk birbirimize,şimdi bebeklerimizden bahsediyoruz şükürler olsun,ve isteyen ,uğraşan herkesede peş peşe gelsin inşallah bebişler.

Gidiyor musunuz Güvenç dedeyi ziyarete? biz ha bugün ha yarın hala gidemedik... çok istiyorum ama olmadı bir türlü.. adamlar işini yaptı aslına bakarsan ama gidip teşekkür etmek lazım. Son muayeneden sonra ne yapalım ne yapalım düşündük, Antep'ten baklava göndermiştim merkeze, o da son oldu..
Neyse, işimiz olmasın bir daha oralarla inşallah..

Amin arkadasim Allahim hayirli saglikli evlatlar versin duani eksik etme

ben ilk kontrolde gittim Nefesle (bknz . profil foto)1 haftalıktı sonra büyüdü biraz 4 aylıkken gittik,çok mutlu oldular,bayıldılar...martta kontrolüm var yine gideriz,nefeside getir diyorlar;-))bende hemşirelerle Güvenç Beye almıştım bişeyler,kliniğede çikolata götürmüştüm ekibe,halen yazışıyoruz foto yolluyorum,eee hele benim için yerleri çok başka biliyosun yaşadığım onca sıkıntıda çok yardımlarını,desteklerini gördüm.hatta geçen gün deniz hemşire aradı Mustafa bey fox habere çıkacakmış sende çıkarmısın bahçecinin yüzü olarak,tüm hastalar tanıyor seni dedi ama uymadı bana tabii;-))

Aaa ne zaman çıkmış? Amannn o teklifi de kolay kolay kimse kabul etmez.. ben o beklenmedik operasyonu olmasam annem bile bilmiyordu, kaldı ki tv de ilan edeceğim... brrrr :)
Sen başkasın canım BiZimki bize zor geldi ama yok şimdi bakıyorum da yine de çok uğraşmadık. İsteyen herkes yatsın kalksın hamiş olsun inşallah..

Mrh kızlar şöyle yazdıklarınızı okuyorumda hamilelikte herşeyi paylaştık şimdi yavrularımızı konuşmak gerçekten çok güzel bir duygu.hemen hemen şimdide aynı şeyleri yaşıyormusuz oğluşumda 3.5 aylık olduk hergecen gün biraz daha büyüyorlar ve değişik hareketlerini görüyoruz artık gülücük ayıp konuşmak istiyor oğlum uykumuz gündüz çok çok uyutmuyor ama akşam ve gece rahatım çok şükür.malesef emmeyi bıraktı oğlum mama ile besliyorum.ilk etapta biraz kilo sorunu yaşayınca mama takviyesi önerdi Dr onada alışınca bıraktı.gezmelere bizde çıkamıyorduk hem hava koşulları hemde küçük beyimiz battaniyeye sarılmak istemiyor sıkıntıya gelemiyoruz 2 gündür huysuzlansada çıkıyoruz dış ortamda alışmaları lazım bence sizlerin bebiş li erinin gelişimleri nasıl arkadaşlar Yiğit 3.200 doğmuştu şimdi 5600 boyumuzda 50 cm si şimdi 62 olmusuz

Selam canim benim kiz 1 Martta 4 aylik olucak. 3 ay kontrolunde gitmistik doktora boy 61 cm kilo da 6700du. Ben mama vermedim emzirmeye devam biraz azaldi sutum ama zorluyorun

Ben de Yen'i Yen'i çıkıyorum artık.. çıkana kadar sorun, sonra uyuyor zaten.. 3,5 aylık oldu sayılır. 3.ayında 6200 ve 64 cm idi. Şu son 3-4 gündür atak dönemi miymiş nedir, inanılmaz mızmız ve huzursuz oldu. Gündüz zaten uyumuyordu, gece de gitti uyku düzeni.. sersemliyor sersemliyor ama dalamıyor uykuya.. maymun olduk ailecek yatıp kalkmaktan..

Selam canım,Nefes de 6 aylıkken 15 gün önce yani ,7.400 kilo 69 cm boyandı,biz biraz zayıf takılıyoruz anlaşılan ,ben ise başladığım için hafta içi 1 gun ve hafta sonu çıkmaya çalışıyoruz,ananesi çıkarıyor hafta içi arada ,ama ben ilk 3 ay evde olduğum halde çok sık çıkamadım pişmanım şimdi. Bizimde gündüz uyku düzenimiz yok toplasan gun ici 3 saat bilemedin 4 saat uyuyor,
ilk disimiz gecen ay cikti 2.patlamak uzeregece iyi çok şükür uykusu ,mamaya uyandırıyorum bu aya kadar ama artık kendi uyanırsa veriyoruz ,ek gıdaları severek yiyor (maşallah diyim)bizde durumlar böyle

Ahh kuzum benim, dişini severim ben onun..
ben hala, zaman zaman gerçek mi rüya mı yaşadıklarım bilemiyorum.. tabi bunda defalarca bölünen uykularım sebebiyle göremediğim rüyaların da etkisi var :)
Sen yaza denk geldin, biz ayazın dibine.. kışın iyi olur diye düşünmüştüm ama bakkala gitmek lüks oldu, ben hiç bırakıp çıkamıyorum, İnan abartmıyorum. Memekolik bir kızım var maşallah ve her ihtiyacını memede giderdiği için ansızın çığlık çığlığa olabiliyor.. hoşuma gidiyor evet ama ben de biraz Nefes alsam arada fena olmayacak sanırım

Maşallah canım benim aslında zaman ne kadar hızlı geçiyor minigini dişide çıkmış Allahım korusun ne kadar güzel bir duygu hayattan kısmende olsa kısıtlan8yosun ama herşeye degiyor. Ek gıdalara ne zaman ve ne vererek başladın cnm

Bunları birtekk ben yaşıyorum sanıyordum ama hepi miz aynı durumdaymışız markete gidip ekmek almak bile nefes aldırıyor.

Selam canim benim kiz 1 Martta 4 aylik olucak. 3 ay kontrolunde gitmistik doktora boy 61 cm kilo da 6700du. Ben mama vermedim emzirmeye devam biraz azaldi sutum ama zorluyorun
Mamaya alışınca bıraktı daha sonra sağıp verdim ama artık o da bitti cnm ne yapayım sağlıklı olsun da mamayla büyüsün Allahım bizlere bu melekleri nasip ettiya şükürler olsun

Bunları birtekk ben yaşıyorum sanıyordum ama hepi miz aynı durumdaymışız markete gidip ekmek almak bile nefes aldırıyor.

Kasım anneleri grubu var, oraya takılıyorum fırsatım oldukça.. gece emzirirken falan bişey de okunmuyor karanlıkta, ışığa çok duyarlı Deniz hanım.. hem orada bütün bebekler yaşıt olduğu için aşağı yukarı, başıma neler gelecek ya da gelenler normal mi konuşabiliyoruz. Pek bi sosyal çevrem kalmadı ama Kasım anneleri var neyse ki

Ek gıdaya anne sütü almadığı için 5 aylıkken meyve püresi yle başladık,ardından yoğurt,sebze püresi ve şimdide kahvaltı

Ek gıdaya anne sütü almadığı için 5 aylıkken meyve püresi yle başladık,ardından yoğurt,sebze püresi ve şimdide kahvaltı
İyi bende bugün kontrolü vardı gittim Dr elma havuç ve armut suyu ile bir hafta sonra başlayabilirsiniz dedi bir hafta sonrada yoğurt 5 ten sonra sebzelere geçebilirsin dedi.

İyi bende bugün kontrolü vardı gittim Dr elma havuç ve armut suyu ile bir hafta sonra başlayabilirsiniz dedi bir hafta sonrada yoğurt 5 ten sonra sebzelere geçebilirsin dedi.
canim senin bebe ek gida icin kucuk degil mi? kac aylikti? dr kontrolum var haftaya ek gida icin brn de sorarim bilgim olsub. sadece anne sutu alan bebeklerde ne zaman basliyolar acaba ek gidaya

Kizlar selam. Ben de bahcecideyim transferimin 2.gunu ama tek ve orta kalite embriyo transfer edildi ve doktorum bile umutsuzdu icinizde 2.kalite yani orta kaliteyle hamile kalan var mi acaba? Biz umudu simdiden kestik

Kizlar selam. Ben de bahcecideyim transferimin 2.gunu ama tek ve orta kalite embriyo transfer edildi ve doktorum bile umutsuzdu icinizde 2.kalite yani orta kaliteyle hamile kalan var mi acaba? Biz umudu simdiden kestik
Hayırlı ve güzel sonuclansin öncelikle,ben varın 2.gün 4 hücreliyedi orta kalite ,şuanda 6.5 aylık oldu bile,benim Dr da ümitsizdi ama oldu işte,sen bunlarla kafanı yorma ,transfer olduğun gün guvenc bey bana"şuandan itibaren hamile sayılırsın aksi ispatlanana kadar demişti. Doğruluğu ispatlandı,iyi düşün güzel olsun

Çok güzel bir motivasyon hepinizi geçen seneden hatırlıyorum sen , Hurdunya M mintyesil görüyorum ki bebişlerinize kavuşmuşsunuz çok sevindim gerçekten darısı başımıza inşallah sağolasın biraz rahatladım sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…