Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Ama bütün bunlar bu haftaya kadar nasıl belli olmamış, bu bebekler hep seçmece

Canım ya ins doktorlarin yazdigi kötü senaryo doğru değildir inş yanilmislardir doktorların yanılma payı çok yüksek kelebek örnek onada son aylarını zindan Etiler ocak anneleri topiginde ikizcan vardı onada birsuru şeyler söylendi diye hatırlıyorum ama şimdi ikizleri çok sağlıklı doğdu bence sıvı aldırma sakin Allah'a sigin dua et bizde sizin için dua edicez ben doktorların yanıldıklarını inanıyorum inş bu günleri gülerek hatirliycan ve ben inanıyorum senin kuzun çok sağlıkli doğucak annnesi..

2015 eylulde bir kurtaj yasadim sebebini gittig hicbir doktor net diyemedi dis gebelik diyenler gelismeyen gebelik diyenler mi bu boyle uzadi ayrica miyomum var iyi doktordur diye acibadem taksimde prof e gittim seni kesinlikle ameliyat etmeliyiz dedi sonra biraktik doktora gitmeyi ne ameliyat oldum ne tedavi sonra esimle tavsiye uzerine guvenc beyle bir görüşme yapalim dedik hic olmazsa tup bebek yaptırıriz dedik tum tahlilleri alip gittim adam o gün dediki sen dis gebelik olmussun dedi oh dedim ya biri ne yasadigimi soyledi sonunda e hocam miyomum var dedim evet var ama gebelige engel degil ben bunu almam dedi biz ogun esimle yanindan ayrilirken kus gibi hafiftik budur dedik simdi ayriliga fazla dayanamayip tedaviye basladik sozun biz once rabbime sonra guvenc beye emanetiz ve icimiz cok rahat rabbim hepimizi yuzunu guldursun insalah

Butun dualarim sizinle...

Evet Guvenc bey aynen boyle bir doktor. Beni de bir suru doktor yok prolaktin yuksek, yok miyom var diye oyaladi ama Guvenc bey sayesinde ekstra bir tedaviye gerek kalmadan gebe kalabildim.

nwlpkrgrlr aynen katılıyorum Güvenç beyin kararları,tedavisi tam isabettir...çok çok iyi bir Dr,10 numara bir insandır kendisi,onunla başladığın yolun devamında kafan rahat olur,sorularına hep gerçekçi ve net cevaplar alırsın,benim 2 yılım geçti kendisiyle,her anında abi gibi yaklaştı Okadar sorunluydumki,çok şükür önce Allahımin sayesinde,sonra vesile kıldığı Güvenç beyin ellerinden teslim aldım kızımı. hayatına dokunduğu her aileyi gülümseten bir insan sonuç ne olursa olsun...inşallah güzel bir tedavi sonucu alırsın,Okadar doğum yapan arkadaşım varki k.k da ve özel hayatımda. Prensibi şu zaten önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bir doğum yapmak...ve bunun için elinden geleni yapıyor kendisi.

Arkadaşlarım sizler nasılsınız? Tedavisi devam edenler, bebeğiyle boğuşanlar.. neler yapıyorsunuz? Başlığımız tamamen pasifize olmuş, ben de Kasım annelerine takılıyorum çok aktif olamasam da ..
Diliyorum çabası devam edenler tez vakitte arzularına kavuşur, doğmuş bebeklerimiz de sağlıkla büyürler.
Biz iyiyiz şükürler olsun, Deniz kızım 9 kasımda 3.ayını bitirecek. Şarja takılı iphone misali yaşıyoruz ( hemşire söylemişti, sevdim bu benzetmeyi )
Uyumayı bilmiyor kızım, maymun etti beni de babasını da, kimse Yok yanımızda, gönderdik anneleri, arada sevmeye geliyorlar. Zoru kolayı nesi varsa kabul ettik, her anın tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Zaman zaman sabrımızı zorlasa da , onu ne kadar çok beklediğimizi aklımızdan çıkarmamaya çalışarak, az kaldı bu da geçecek diyoruz... özletmeyin kendinizi, fırsat buldukça yazıverin, Eminim benim gibi olanlar vardır, havaların soğukluğu ve hafif bir bronşit atlamamız sebebiyle pek dışarı çıkamıyoruz, sosyal hayat sıfırın altında, bu bir yay burcu için ne demek bilenler bilir...
Sevgiyle kalın..

Ne diyorsun ya... çok çok çok üZüldüm.. gerçekten acını yürekten paylaşıyorum
Allah yardımcınız olsun..

Cok uzgunum. Allah size guc ve sabir versin. Ne karar verirseniz verin sizin icin dogrusu olacaktir. Dualarim senin ve ailenle...

ah be güzelim nasıl çıktı bu sonuç inanamıyorum bu kadar genetik testleri kan testleri boşuna mı yani? Allah yardımcın olsun canım benim.

Rabbim yardimcin olsun nasil.karar verilir bilemedim Allahim yardim etsin en hayirli kararina yonlendirsin

Kizlar merhaba, benim bir sorum olacakti bu konuda yardim edebilecek bi arkadas var mi :) transferden once basladigim crinone jel ve climara forte banti hala kullaniyorum 7 haftalik hamileyim, sizler bu ilaclari ne zamana kadar kullandiniz ?

Kizlar merhaba, benim bir sorum olacakti bu konuda yardim edebilecek bi arkadas var mi :) transferden once basladigim crinone jel ve climara forte banti hala kullaniyorum 7 haftalik hamileyim, sizler bu ilaclari ne zamana kadar kullandiniz ?

Hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla dewam etsin..
jel uzun süre devam ediyor, düşük önleyici etkisi var çünkü, 14-15 haftaydı sanırım, bantı kısa bir süre daha kullanmıştım ama haftasını hatırlamıyorum, doktorunuz anlatmadı mı? Kişiye göre de değişebiliyor..

Tesekkur ederim doktora ulasmak cok kolay olmuyor birde ben yakinimda ki bir hastaneyle surece devam ediyorum o yuzden aramayada cekindim ama sanki 12. Haftaya kadar kullanmam gerektigini soylemislerdi diye hatirliyorum, yinede arayacagim doktoru tesekkur ederim

Çok çok uzgunum...Allahim sabir versin zor bir karar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…