Bahceci fulyada pgt yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Mrb.kızlar 3yumurtayı pgt ye yolladık ama fazla bir bilgi verilmedi sonuc 22 gün sonra cıkar dediler. Bahcecide pgt yaptıran var mı? Sonucunuz ne zaman cıktı merak ediyorumda . Yardımcı olursanız sevinirim

Mrb.kızlar 3yumurtayı pgt ye yolladık ama fazla bir bilgi verilmedi sonuc 22 gün sonra cıkar dediler. Bahcecide pgt yaptıran var mı? Sonucunuz ne zaman cıktı merak ediyorumda . Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba,biz de pgt yaptırmak zorundayız,sizin genetik bir rahatsızlığınız mı var,sebebiniz nedir,eşimle ben tek gen taşıyıcısıyız,hasta bir kızımız vardı vefat etti o nedenle 2. Çocuk için lazımmış,bahçeci ve memorial arasında çok düşündük ama memoriale gitme kararı aldık, bu ay içinde set up için gideceğiz işte bakalım bilmiyorum,siz nasıl karar verdiniz Bahçeciye?

Canım Allah sabırlar versin insallah en kısa zamanda Rabbim saglıklı evlatlar nasip eder. Benim normal yolla olan 5 düşügüm var doktorlar yumurtaların pgtye gitmesini söylediler bizde öyle karar verdik. Bahceci konusunda bi bilgim yoktu . Arkadasımın doktoru müstecep kavruttu memorıalde çalışıyordu sonradan bahceciye geçmiş bizde o vesileyle bahceciye gittik ama okudugum yorumlar filan beni heveslendir bahceciye ksrsı iyikide gitmişim canm

Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ben ocak ayında dr bülent tıraşa tüp yaptırdım 16 yumurtadan 11 i döllendi 5. Güne 5 tane kaldı ikisi transfer oldu tutmadı. Eşimin 12. Kromozomunda sorun varmış genetik tarama ile yeniden başlanabilir dediler. Benim 3 tane dondurulmuş var sizce baştan mı başlasam onlarımı denesen tutarmı acaba

Pgt yaptıranlar beni duyabilir mi ?

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim Kızlar ben de yaptırmak istiyorum nasıl yapılıyor sormak istiyorum merak ediyorum
Rica ederim
tüp bebekte embriyo transferinden önce ya tedavi gördüğün merkez yapıyor ya da merkez embriyoları pgt için bir merkeze yolluyor

bunların ücreti dolar ile
ben adedini 300 usd ye yaptırdım
bizde sonuç 1 haftada çıkacak
bazı yerlerde 1 ayı bulurmuş

her merkezde fiyat döviz üzerinden
embriyo adet başı fiyat.

Anladım canım ben de istiyorum yapılsın bu düşüklerin nedeni nedir

Fiyatı nedir
Tüp bebek uzmanı mı yaptırıyor
2 düşük oldu
Bende araştırılsın istiyorum
öncesinde eşin ve sen
genetik test yaptırdınız mı kandan yapılıyor

bende pıhtılaşma cıktı mesela
eşimde de kromozom bozukluğu

ilk tüp bebek denememz öncesinde yaptırdık
şimdi embriyoları pgt siz koydursaydık biyik ihtimal bizim de düşerdi

çünkü 5. güne iki adet sağlıklı gelen vardı

ama pgt den allah korusun sağlıksız gelebilir

Fiyatı nedir
Tüp bebek uzmanı mı yaptırıyor
2 düşük oldu
Bende araştırılsın istiyorum
AA düşüklerin için üzüldüm bende sen hamilesin neden pgt diyorsun dedim
Bazı merkezlere göre değişiyor pgt genelde embrıo sayısı farketmeden 2500 tl istiyor kimisi de embrıo bası 250 ile 350 dolar aradı istiyor

Tüp benek merkezin genelde gen Lab larına gönderiyor mesela bn Antep’te yaptım doktorum Ankara genartta gönderdiler

Anladım canım ben de istiyorum yapılsın bu düşüklerin nedeni nedir
aslında doktorların ilk deneme öncesi genetik tarama testi istemesi gerekir
ama düşüklerden sonra istiyorlar
sizden iki düşüğe rağmen istemediler mi
hangi hastanede oldunuz tüp bebek

Bize hiçbir yapılmadı canım benim 5. Gün embriyosu blastokist iyi deniliyor fakat düşük oluyor

Işte ben de buna kızıyorum o kadar para veriyoruz merkeze gereken her şey yapılsın yani Doktor sanki benmişim gibi beni istiyorum düşükten sonra tekrar gidip görüşmedim ama gittiğimde söyleyeceğim araştırılsın İstiyorum 10 defa da transfer ediyorsa düşük olacak olduktan sonra hiç gerek yok

Embriyo zarar görüyor mu ?
İyi denilen embriyo kötü olabiliyor mu ?
zarar görmüyormuş

5. güne gelen embriyo pgt den kötü gelebilir

ama pgt sonrasında iyi denilen emrbiyonun kötü olma riski yok denecek kadar azmış . ( doktorların dediği)

Antalya memorial hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…