Merhaba,biz de pgt yaptırmak zorundayız,sizin genetik bir rahatsızlığınız mı var,sebebiniz nedir,eşimle ben tek gen taşıyıcısıyız,hasta bir kızımız vardı vefat etti o nedenle 2. Çocuk için lazımmış,bahçeci ve memorial arasında çok düşündük ama memoriale gitme kararı aldık, bu ay içinde set up için gideceğiz işte bakalım bilmiyorum,siz nasıl karar verdiniz Bahçeciye?Mrb.kızlar 3yumurtayı pgt ye yolladık ama fazla bir bilgi verilmedi sonuc 22 gün sonra cıkar dediler. Bahcecide pgt yaptıran var mı? Sonucunuz ne zaman cıktı merak ediyorumda . Yardımcı olursanız sevinirim
Canım Allah sabırlar versin insallah en kısa zamanda Rabbim saglıklı evlatlar nasip eder. Benim normal yolla olan 5 düşügüm var doktorlar yumurtaların pgtye gitmesini söylediler bizde öyle karar verdik. Bahceci konusunda bi bilgim yoktu . Arkadasımın doktoru müstecep kavruttu memorıalde çalışıyordu sonradan bahceciye geçmiş bizde o vesileyle bahceciye gittik ama okudugum yorumlar filan beni heveslendir bahceciye ksrsı iyikide gitmişim canmMerhaba,biz de pgt yaptırmak zorundayız,sizin genetik bir rahatsızlığınız mı var,sebebiniz nedir,eşimle ben tek gen taşıyıcısıyız,hasta bir kızımız vardı vefat etti o nedenle 2. Çocuk için lazımmış,bahçeci ve memorial arasında çok düşündük ama memoriale gitme kararı aldık, bu ay içinde set up için gideceğiz işte bakalım bilmiyorum,siz nasıl karar verdiniz Bahçeciye?
Hayırdır canım ben ngs uyguladımPgt yaptıranlar beni duyabilir mi ?
Biz de cumartesi günü yolladık pgt ye 2 embriyoPgt yaptıranlar beni duyabilir mi ?
Biz de cumartesi günü yolladık pgt ye 2 embriyo
Hayırdır canım ben ngs uyguladım
Fiyatı nedirBiz de cumartesi günü yolladık pgt ye 2 embriyo
Rica ederimCevap yazdığınız için teşekkür ederim Kızlar ben de yaptırmak istiyorum nasıl yapılıyor sormak istiyorum merak ediyorum
embriyodan biyopsi alıp yapıyorlarCevap yazdığınız için teşekkür ederim Kızlar ben de yaptırmak istiyorum nasıl yapılıyor sormak istiyorum merak ediyorum
Rica ederim
tüp bebekte embriyo transferinden önce ya tedavi gördüğün merkez yapıyor ya da merkez embriyoları pgt için bir merkeze yolluyor
bunların ücreti dolar ile
ben adedini 300 usd ye yaptırdım
bizde sonuç 1 haftada çıkacak
bazı yerlerde 1 ayı bulurmuş
her merkezde fiyat döviz üzerinden
embriyo adet başı fiyat.
öncesinde eşin ve senFiyatı nedir
Tüp bebek uzmanı mı yaptırıyor
2 düşük oldu
Bende araştırılsın istiyorum
embriyodan biyopsi alıp yapıyorlar
AA düşüklerin için üzüldüm bende sen hamilesin neden pgt diyorsun dedimFiyatı nedir
Tüp bebek uzmanı mı yaptırıyor
2 düşük oldu
Bende araştırılsın istiyorum
aslında doktorların ilk deneme öncesi genetik tarama testi istemesi gerekirAnladım canım ben de istiyorum yapılsın bu düşüklerin nedeni nedir
öncesinde eşin ve sen
genetik test yaptırdınız mı kandan yapılıyor
bende pıhtılaşma cıktı mesela
eşimde de kromozom bozukluğu
ilk tüp bebek denememz öncesinde yaptırdık
şimdi embriyoları pgt siz koydursaydık biyik ihtimal bizim de düşerdi
çünkü 5. güne iki adet sağlıklı gelen vardı
ama pgt den allah korusun sağlıksız gelebilir
aslında doktorların ilk deneme öncesi genetik tarama testi istemesi gerekir
ama düşüklerden sonra istiyorlar
sizden iki düşüğe rağmen istemediler mi
hangi hastanede oldunuz tüp bebek
zarar görmüyormuşEmbriyo zarar görüyor mu ?
İyi denilen embriyo kötü olabiliyor mu ?
Antalya memorial hastanesiaslında doktorların ilk deneme öncesi genetik tarama testi istemesi gerekir
ama düşüklerden sonra istiyorlar
sizden iki düşüğe rağmen istemediler mi
hangi hastanede oldunuz tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?