Bahceci fulyada pgt yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanıt için çok teşekkür ederim öncelikle. Ama öncesinde doktorum hemen başlarız iğnelerle demişti.sonra işin rengi değişti.beni yumurta toplama işleminden sonra cumartesi olmuştu pazar sabah 9da aradılar 15 yumurta 15i de olgun diye.sonra 8i döllenmiş. 3.gün aradiklarinda ise gelişim geriden geliyor bu kötü biz böyle beklemiyorduk bunun nedeni direkt yumurtanın genetigi bozuk olduğundan diye söylediler ve isteydim toplantıdan çıkmıştım yaşadığım şeyi burada ifade edebilmek mümkün değil. Dedim herşey bitti. 5.gün aradılar tekrar 2 emriyo iyi durumda diye o gunde genetik tani aldılar ve doldurdular. Şu an bekliyorum ama folik asit vs hiçbirşey yapmıyorum. Hatta bu bekleme sürecinde farklı bir merkeze gitsemmi diye düşünüyorum. Zor bir süreç umarım herkes için sağlıklı güzel sonuçlar olur

Bu arada inşallah sizin diğer deneme olumlu olur çok üzüldüm. İkinci denemeyi Bahçeci de mi düşünüyorsunuz peki. Süreç için bilgi verdiler mi?

öncesinde eşin ve sen
genetik test yaptırdınız mı kandan yapılıyor

bende pıhtılaşma cıktı mesela
eşimde de kromozom bozukluğu

ilk tüp bebek denememz öncesinde yaptırdık
şimdi embriyoları pgt siz koydursaydık biyik ihtimal bizim de düşerdi

çünkü 5. güne iki adet sağlıklı gelen vardı

ama pgt den allah korusun sağlıksız gelebilir
Selam nasılsın? Aynı dönem aşılama yaptırdık olumsuz olmuştu hatırladın mı? Şimdi aynı dönem tüpteyiz inşallah yüzümüz güler. Ben de pgtye yolladım nerde tedavidesin? Vee ayrıca bende de pıhtılaşma cıktı :D

Selam nasılsın? Aynı dönem aşılama yaptırdık olumsuz olmuştu hatırladın mı? Şimdi aynı dönem tüpteyiz inşallah yüzümüz güler. Ben de pgtye yolladım nerde tedavidesin? Vee ayrıca bende de pıhtılaşma cıktı :KK70:
biraz hatırladım sanki:)
iyiyim sağol , sen nasılsın ?
kaç embriyo yolladınız
ne zaman gelecek sonuç
bizim cumartesi gelecek
pıhtılaşma için bu aşamada sana birsey verdiler mi?
bursa özel jimer hastanesi

ya sen?

biraz hatırladım sanki:)
iyiyim sağol , sen nasılsın ?
kaç embriyo yolladınız
ne zaman gelecek sonuç
bizim cumartesi gelecek
pıhtılaşma için bu aşamada sana birsey verdiler mi?
bursa özel jimer hastanesi

ya sen?
Bizim 6 embriyo gitti pgtye. 20 güne gelir sonuc dediler daha cook var 16 gün bekleyeceğim sanırım. Pıhtılaşma benim bir gen homozigot diper 3 gen heterozigot yani bir tık ağırmış. O yüzden coraspin ve clexane kullanacagım transfer dönemi. Şişli memorialdeyim ben :)

Bizim 6 embriyo gitti pgtye. 20 güne gelir sonuc dediler daha cook var 16 gün bekleyeceğim sanırım. Pıhtılaşma benim bir gen homozigot diper 3 gen heterozigot yani bir tık ağırmış. O yüzden coraspin ve clexane kullanacagım transfer dönemi. Şişli memorialdeyim ben :)
oo senin baya gitmiş maşallah
benden sadece 6 tane toplandı
5 i döllendi ama 5. güne 2 tane kaldı

2 si gitti
pek umudum yok 2 çok az çünkü ama yine de belli olmaz.

şişli memorial güzel :)
sonuçları da iyi oluyor sanırım inş senin de güzel olur

benim nasıl bilemiyorum
jimerde değil BASKA BİR YERDE YAPTIRMISTIM

Çok önemli değil dedi doktor ama detayını anlamadım.

benim eşimde 47xyy kromozom bozukluğu da çıktı .

oo senin baya gitmiş maşallah
benden sadece 6 tane toplandı
5 i döllendi ama 5. güne 2 tane kaldı

2 si gitti
pek umudum yok 2 çok az çünkü ama yine de belli olmaz.

şişli memorial güzel :)
sonuçları da iyi oluyor sanırım inş senin de güzel olur

benim nasıl bilemiyorum
jimerde değil BASKA BİR YERDE YAPTIRMISTIM

Çok önemli değil dedi doktor ama detayını anlamadım.

benim eşimde 47xyy kromozom bozukluğu da çıktı .
Hakkımızda hayırlısı hic az diye düsünme sonucta 1 tanesi bebeğimiz olcak. İlk denemede sadece tek transfer yapılıyor zaten :) o kromozom bozukluğu nedir taşıyıcısı mı? Sende sıkıntı yoksa kromozomal anlamda bence tek başına cok sıkıntı yaratmaz. Benden 13 yumurta toplandı ancak 5.güne 6 tanesi gidebildi

Hakkımızda hayırlısı hic az diye düsünme sonucta 1 tanesi bebeğimiz olcak. İlk denemede sadece tek transfer yapılıyor zaten :) o kromozom bozukluğu nedir taşıyıcısı mı? Sende sıkıntı yoksa kromozomal anlamda bence tek başına cok sıkıntı yaratmaz. Benden 13 yumurta toplandı ancak 5.güne 6 tanesi gidebildi
işte şuanda şansım 2 de bir
inşallah allah yüzümüze güler
benım yasım da 38

sen kaçsın?

eşimde bozukluk varmış işte kendisinde :D

Kendisi bir fazla kromozomla doğmuş

normal bir insanda 46 kromozom olurken eşim bir fazla erkek kromozomu almış

eşim çok uzun boylu mesela 1,92 boyu var

bu fazla kromozomlu olduğu içinmiş

böyle doğan çocuklar allah korusun sorunlu olabilirmiş ama eşimin bir sorunu yok tek sorunu ani sinirlenmesi.

bize de farklı seyler diyorlar

bazı dr en kötü eşin gibi olur dedi
bazı doktor çocuk olursa anlama sorunu olabilir
öğrenme sorunu olabilir
gec konuşma geç yürüme ya da dış görselinde simetri bozuklukları olabilir dedi

bu da cok gözümü korkuttu.

bende bir sıkıntı yok .

işte şuanda şansım 2 de bir
inşallah allah yüzümüze güler
benım yasım da 38

sen kaçsın?

eşimde bozukluk varmış işte kendisinde :KK70:

Kendisi bir fazla kromozomla doğmuş

normal bir insanda 46 kromozom olurken eşim bir fazla erkek kromozomu almış

eşim çok uzun boylu mesela 1,92 boyu var

bu fazla kromozomlu olduğu içinmiş

böyle doğan çocuklar allah korusun sorunlu olabilirmiş ama eşimin bir sorunu yok tek sorunu ani sinirlenmesi.

bize de farklı seyler diyorlar

bazı dr en kötü eşin gibi olur dedi
bazı doktor çocuk olursa anlama sorunu olabilir
öğrenme sorunu olabilir
gec konuşma geç yürüme ya da dış görselinde simetri bozuklukları olabilir dedi

bu da cok gözümü korkuttu.

bende bir sıkıntı yok .
Aa cok enteresanmış :)) ya Allahaşkına her doktor birşey söylüyor eşin bile cocuk isteyince öğrenmiş baksana bence bişeycikler olmaz icini ferah tut. Benim eşimle aramda 4 cm var elleri elim kadar yüzük ölcümüz 1 farklı, pantolonlarını giyebilirim rahatlıkla :D bence seninkinin geni cok da kötü değilmiş benim adam da minikce :D

Aa cok enteresanmış :)) ya Allahaşkına her doktor birşey söylüyor eşin bile cocuk isteyince öğrenmiş baksana bence bişeycikler olmaz icini ferah tut. Benim eşimle aramda 4 cm var elleri elim kadar yüzük ölcümüz 1 farklı, pantolonlarını giyebilirim rahatlıkla :KK70: bence seninkinin geni cok da kötü değilmiş benim adam da minikce :KK70:
MİNİK OLUNCA DA GENELDE 47 XXY oluyormuş
yani bir kadın kromozomu fazla almış

ama belki seninkinde yoktur

eşim çok geç yürümüş mesela

ailesi uyuşukluğuna vermiş

ergenlikte vücut tüyleri 25 yasında falan cıkmıs:) bu da bu bozukluktanmış.

bazen elleri titrer mesela uykuya dalarken

çok doktora götürmüş annesi çocukken bulunmamış sebep

o da bu yüzdenmiş

yani okuduğumda aynı eşimi anlatıyor

çok şaşırdım

allah korusun otistik down sendromlu çocuklar da olabiliyormuş.

MİNİK OLUNCA DA GENELDE 47 XXY oluyormuş
yani bir kadın kromozomu fazla almış

ama belki seninkinde yoktur

eşim çok geç yürümüş mesela

ailesi uyuşukluğuna vermiş

ergenlikte vücut tüyleri 25 yasında falan cıkmıs:) bu da bu bozukluktanmış.

bazen elleri titrer mesela uykuya dalarken

çok doktora götürmüş annesi çocukken bulunmamış sebep

o da bu yüzdenmiş

yani okuduğumda aynı eşimi anlatıyor

çok şaşırdım

allah korusun otistik down sendromlu çocuklar da olabiliyormuş.
Ah ah doktor olduk arastıra arastıra :)) biz cerrahpaşada genetik testlerimizi yaptırdık cok sükür temiz cıktı eşimin testleri bende de genetik temiz ama pıhtılaşma var yine de kız olsa güzel kız olurmuş o ayrı :)) Allah korusun pgt işte bu yüzden bence tedbir icin gerekli :) ikimiz de 26 yaşındayız genetik testler temiz diye doktorlar bize pgt önermedi ama ben yine de hepsine yaptırdım ne olcagı belli olmaz :)

Cok iyi yaptirmissin en azından için rahat eder
Yasınız da iyiymiş :)
İns sonuclar güzel olsun cnm

Fiyatı nedir
Tüp bebek uzmanı mı yaptırıyor
2 düşük oldu
Bende araştırılsın istiyorum

Bende pgt yaptırdım zaten tekrarlayan düşüklerde, genetik rahatsızlıklarda pgt yaptırılması öneriliyor
Araştırılsın mutlaka çok doğru düşünmüşsün defalarca aynı şeyi yaşama ellerinde embriyo varsa sizin yaşadıklarınız çok da umursanmaz malesef

Bende pgt yaptırdım zaten tekrarlayan düşüklerde, genetik rahatsızlıklarda pgt yaptırılması öneriliyor
Araştırılsın mutlaka çok doğru düşünmüşsün defalarca aynı şeyi yaşama ellerinde embriyo varsa sizin yaşadıklarınız çok da umursanmaz malesef

Var malesef embriyo var diye
Ya da gencim diye benim sürekli yıpransam önemi yok

Yarın 2.düşükten sonra ilk muayene bakalım
Umarım doktorla hemfikirimdir

Yarın 2.düşükten sonra ilk muayene bakalım
Umarım doktorla hemfikirimdir

Tahminimce doktorun olan embriyolarla bi deneme daha isteyecektir çünkü dondurulmuş embriyolarda pgt yapılması sakıncalı bu sebeple sıfırdan başlanması gerekir senin psikolojin maddi manevi yıpranman ve hayal kırıklığını göz önünde bulundurarak bu durumu kolay geçiştirme derim sen yaşıyosun bu durumu

Bu arada inşallah sizin diğer deneme olumlu olur çok üzüldüm. İkinci denemeyi Bahçeci de mi düşünüyorsunuz peki. Süreç için bilgi verdiler mi?
Evet devlet hastanesindeki genetik test sonucuna göre temmuz adetiyle yine başlamak istiyorum. Test sonucuna göre ilaçlarda değişiklik yapabilirmiş doktor bey

Tahminimce doktorun olan embriyolarla bi deneme daha isteyecektir çünkü dondurulmuş embriyolarda pgt yapılması sakıncalı bu sebeple sıfırdan başlanması gerekir senin psikolojin maddi manevi yıpranman ve hayal kırıklığını göz önünde bulundurarak bu durumu kolay geçiştirme derim sen yaşıyosun bu durumu

Haklısın

Back
X