Bahceci fulyada pgt yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında bi önceki mesajımda hukuki yolları deneyin dicektim ama zaten hastalık vs yorulmuşsunuzdur diye yazmadım.

Kesinlikle bu işin peşini bırakmayın. Bağış güzel düşünce ama bence çocugunuz için harcayın, büyüdükçe hastane masrafları vs artacaktır :KK43:
Hem genetik hem takip doktoru suçlu bence.

Hatta genetik testi veren doktor da suçlu. Mesela genetik testi internetten falan vermiyorlar. İlla hastaneye gidip elden almak gerek. Doktorla 2-3 dk konuşma oluyor. O doktorun da söylemesi gerekti mutlaka.[/QUOTE
Beş yil önce arastirm hastanesinde yaptırdım şimdiki prosödür yoktu herhalde test sonucumu elime verdiler şimdi ellle verilmiyor genetikci ile görüşüyorsun bakalım yeni genetik test sonucum nasıl çıkacak..

Beş yil önce arastirm hastanesinde yaptırdım şimdiki prosödür yoktu herhalde test sonucumu elime verdiler şimdi ellle verilmiyor genetikci ile görüşüyorsun bakalım yeni genetik test sonucum nasıl çıkacak..

Anladım.. Allah yardımcınız olsun. Dediğiniz hastalığa baktım internetten. Gerçekten çok zor. Allah sabırlar versin arkadaşım.
Bahcecinin peşini bırakmayın, bu işin bi sorumlusu olmalı bence. Gerçi muhtemelen sizi susturmaya çalışıcaklardır. Embriyoları karıştırıp başkasının embriyosunu başkasına transfer etme olayına haber yasağı getirtip buradaki başlıkları bile kapattırdı adamlar.

Merhaba canım :) bu ayki adetle beraber transfer olucam inşallah, gecen ay ilaçlar adeti kesti, transfer iptal oldu :KK43: inşallah bu ay sıkıntı olmaz :dua:
Sen nasılsın? Kaç aylık oldunuz? Bak dua et bana mutlaka☺️
Bu bahcecinina çok faydasını gördük evet kabul ama eksileri de yıprattı bizi hep bakıyorum mutlaka.. Zamanında çok şey öğrendim buradan kendi yaşadıklarım doğrultusunda da destek vermek hep isterim.. Soyut görünse de dostluk baki unutmam asla aklimdasin hep dua ediyorum. Ben 29.Haftaya girdim canım çok şükür inşallah sağlıkla devam eder. Senin de herşey yolunda gider umarım tüm emek veren dileyen arkadaşların en güzel zamanda olsun bebisleri.. Bu genetik testler için üniversite hastanelerinin tıbbi genetik bölümünü tavsiye ediyorum

Bu bahcecinina çok faydasını gördük evet kabul ama eksileri de yıprattı bizi hep bakıyorum mutlaka.. Zamanında çok şey öğrendim buradan kendi yaşadıklarım doğrultusunda da destek vermek hep isterim.. Soyut görünse de dostluk baki unutmam asla aklimdasin hep dua ediyorum. Ben 29.Haftaya girdim canım çok şükür inşallah sağlıkla devam eder. Senin de herşey yolunda gider umarım tüm emek veren dileyen arkadaşların en güzel zamanda olsun bebisleri.. Bu genetik testler için üniversite hastanelerinin tıbbi genetik bölümünü tavsiye ediyorum
Çok saol canım, Allah razı olsun
Sen de sağlıkla kucağına al inşallh :dua:
Süreç zaten yorucu, bi de Bahcecideki bazı aksaklıklar iyice bezdiriyo insanı. İnşallah transferim tutar da kurtulurum burdan:halay:

Çok saol canım, Allah razı olsun
Sen de sağlıkla kucağına al inşallh :dua:
Süreç zaten yorucu, bi de Bahcecideki bazı aksaklıklar iyice bezdiriyo insanı. İnşallah transferim tutar da kurtulurum burdan:halay:
İnanıyorum ben sen pozitifsin maşallah :) iyi güzel düşünüp olumlu bir bakış açısıyla olacak inşallah.. Bu süreçte bol yürüyüş bol su ve yoga tavsiye ederim canım.. Çok iyi geliyor..

İnanıyorum ben sen pozitifsin maşallah :) iyi güzel düşünüp olumlu bir bakış açısıyla olacak inşallah.. Bu süreçte bol yürüyüş bol su ve yoga tavsiye ederim canım.. Çok iyi geliyor..
Ay inşaallahh. Yoga yapmayı denicem. Bizim buralarda pek düzgün bi yer yok gibi ama araştırıp bulcam :)))

Anladım.. Allah yardımcınız olsun. Dediğiniz hastalığa baktım internetten. Gerçekten çok zor. Allah sabırlar versin arkadaşım.
Bahcecinin peşini bırakmayın, bu işin bi sorumlusu olmalı bence. Gerçi muhtemelen sizi susturmaya çalışıcaklardır. Embriyoları karıştırıp başkasının embriyosunu başkasına transfer etme olayına haber yasağı getirtip buradaki başlıkları bile kapattırdı adamlar.
Ben kimseyi suçlayan şuan tahlilim çıksın genetikci ile görüşücem eski sonucumu göstericem oğlumun sonucu çıkınca genetikci ile görüştük bunu senin taşıyıcı olup belirtmen gerekirdiki emriyo genetiğe gidince bakılsın x genine dedi pgt çıkmazmis bu hastalık zor bir hastalık ama şuan yaşıtlarimizdan farkımız yok Annelik duygusu cook güzel ben sağlıklı bir evladım olsun diye dua ettim Rabbim bize bu özel evladı gönderdi kimse ömrü ne kadar bilemeyiz..

Bende bahçede tedavi gördüm bekleme sıkıntısından başka sorun yaşamadım ben allahım yumuze güldü önce onun sonra bahcecinin sayesinde bebeğimi kucağına aldım onu kucağına alınca da bisey gözümde kalmadı artık

canım sen doğum yapmıştın değil mi? benim de doktorum ebru hanımda çok memnunum ondan A akaleli

Benimde bekleme dışında bir problemim olmadı doktorumda asistanıda gayet güler yüzlü ve doktorum tedavimin her asamasında sagolsın destek oldu bebeğimi bekliyorum şimdi

Benimde bekleme dışında bir problemim olmadı doktorumda asistanıda gayet güler yüzlü ve doktorum tedavimin her asamasında sagolsın destek oldu bebeğimi bekliyorum şimdi
Ilgi alakaları çok iyi zaten canım senin doktorun sabri beydi galiba daha önceki yarışmalarından öyle hatırlıyorum

Eninde sonunda sağlam embriyo bulunuyor ama ne zaman olacağı belli olmuyor maalesef. Benim 3 denemede toplam 7 embriyo gitti ve sadece 1 tane sağlam geldi ngs den. Karyotip testlerimiz temiz.

Yaşınız kaç? 35 yaş üstü kadınlarda daha sık görülüyormuş
Bazı vakalarda sperm şekil bozukluğu etken
Bazı vakalarda labaratuar ortamında döllenme olması etken
Sadece kadın kaynaklı diyemeyiz yani
Ben 36 oldum sımdı ama 3 yıldır aynı 33 ten berı aynı sorun siz 3.denemede almıssınız saglıkla devam etsın ınsallah sızınde ılk ıkısınde saglıklı bulunamadı sanırım hrr denemedevkaç embrıyo elde edıldı yaptıgınız dıkkat ettıgınız bırsey var mıydı

Evet canım sabri bey . Seninkide baya büyüdü sanırım düşünmüyomusum ikinciyi
Canım aslında bi niyetlendik ben gittim falan kliniğe ama bebegim çok küçüktü eşimin işle ılgili durumları cıktı falan iptal ettik. Bu sene belki transfer ettiririz yine mustafa hocada

bende diyarbakır bahçecide tedavideyim. bir arkadaşım başlayacak şimdi tedaviye onun iki düşüğü var sizce pgt yaptırmalı mı?

Ben 36 oldum sımdı ama 3 yıldır aynı 33 ten berı aynı sorun siz 3.denemede almıssınız saglıkla devam etsın ınsallah sızınde ılk ıkısınde saglıklı bulunamadı sanırım hrr denemedevkaç embrıyo elde edıldı yaptıgınız dıkkat ettıgınız bırsey var mıydı

evet ilk 2 deneme başarısız maalesef.
1.deneme 2 tane 5.gün embriyosu, ngs den negatif geldi
2.deneme 5.güne hiç embriyomuz gitmedi,
3.deneme 5.gün 2 tane- 6.gün 3 tane embriyomuz oldu. sadece 1 tanesi ngs den pozitif geldi.
henüz transfer olmadım, önümüzdeki ay olacak, tutar inşallah :dua:

aslında çoğunlukla sağlıklı besleniriz, balık-yeşillik-yumurta-peynir-süt vs. o yüzden beslenme olarak pek bişeye dikkat etmedim. 3.deneme öncesi iğneler zamanı; zeytinyağında bekletilmiş incir yedim. arı sütü-bal-polen-propolis alıp karıştırdım, 1 er tatlı kaşığı sabah-gece yedim. bi de hergün 4-5 km yürüyüş.

sizin de çok fenaymış ya. 3 senede sağlıklı embriyo gelmemiş.. ben 3 denemede bile yıldım gerçekten. ngs sonucu beklemek çok sinir bozucu. maliyeti zaten çok fena. doktorlar da bi açıklama yapamıyor. neden böyle negatif geliyor bilen yok..

kaç denemede kaç tane gönderdiniz genetik teste?

ben bursa uludağ üni de tüp bebek yaptıracaktım
burda genetik tarama diye birseyın olduğunu öğrendim

fakülteye söyledim
düşük olursa yaparız dediler:)

ben de kendim başka bir merkezde yaptırdım
yaşımız da var çünkü ve iyiki de yaptırmışım sıkıntılar varmış.

doktorların umuru değil ki
nasıl olsa birdaha yapılır:)

sonra da sıkıntıları şimdiki hastaneme gösterinde pgt siz olmaz size dediler.
bursada mı genetik tup bebek yaptırdın

evet ilk 2 deneme başarısız maalesef.
1.deneme 2 tane 5.gün embriyosu, ngs den negatif geldi
2.deneme 5.güne hiç embriyomuz gitmedi,
3.deneme 5.gün 2 tane- 6.gün 3 tane embriyomuz oldu. sadece 1 tanesi ngs den pozitif geldi.
henüz transfer olmadım, önümüzdeki ay olacak, tutar inşallah :dua:

aslında çoğunlukla sağlıklı besleniriz, balık-yeşillik-yumurta-peynir-süt vs. o yüzden beslenme olarak pek bişeye dikkat etmedim. 3.deneme öncesi iğneler zamanı; zeytinyağında bekletilmiş incir yedim. arı sütü-bal-polen-propolis alıp karıştırdım, 1 er tatlı kaşığı sabah-gece yedim. bi de hergün 4-5 km yürüyüş.

sizin de çok fenaymış ya. 3 senede sağlıklı embriyo gelmemiş.. ben 3 denemede bile yıldım gerçekten. ngs sonucu beklemek çok sinir bozucu. maliyeti zaten çok fena. doktorlar da bi açıklama yapamıyor. neden böyle negatif geliyor bilen yok..

kaç denemede kaç tane gönderdiniz genetik teste?
merhaba sizde pgtyle hamile kalmışsınız sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
sorununuz neydi özel değilse yazabilir misiniz?
bende 11 22 gen translokasyonu olduğu söylendi pgt önerdi drum, bahçeci fulya için güzel yorumlar var..
sizin tedavi masraflarınız ne kadar tuttu cvp yazarsanız çok sevinirim :KK42:

merhaba sizde pgtyle hamile kalmışsınız sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
sorununuz neydi özel değilse yazabilir misiniz?
bende 11 22 gen translokasyonu olduğu söylendi pgt önerdi drum, bahçeci fulya için güzel yorumlar var..
sizin tedavi masraflarınız ne kadar tuttu cvp yazarsanız çok sevinirim :KK42:
Merhaba. Evet ngsden tek embriyomuz sağlam gelmişti. Allaha şükür o tuttu, 4 aylık hamileyim şuan ☺️
Aslında bizim hiç sorunumuz yok. İkiz olsun diye tüp bebek olayına girdik. Doktorlar gerek yok demesine rağmen ngs ye gönderdik, sonuçta 3 denemede anca 1 adet elimizde kaldı :(
Valla bu işin masrafı çok. Açıkcası büyün faturaları bi poşete koydum, ama moralim bozulmasın diye hesap makinesiyle toplamadım hiç :)

Tüp bebek 10 bin galiba şuan, ilaçlar 3-4 bin tutsa, ngs tanes 350 usd. Kabaca 20 bine yakın para gerek maalesef
İnşallah darısı başınıza en kısa zamanda :dua:

Merhaba. Evet ngsden tek embriyomuz sağlam gelmişti. Allaha şükür o tuttu, 4 aylık hamileyim şuan ☺
Aslında bizim hiç sorunumuz yok. İkiz olsun diye tüp bebek olayına girdik. Doktorlar gerek yok demesine rağmen ngs ye gönderdik, sonuçta 3 denemede anca 1 adet elimizde kaldı :KK43:
Valla bu işin masrafı çok. Açıkcası büyün faturaları bi poşete koydum, ama moralim bozulmasın diye hesap makinesiyle toplamadım hiç :)

Tüp bebek 10 bin galiba şuan, ilaçlar 3-4 bin tutsa, ngs tanes 350 usd. Kabaca 20 bine yakın para gerek maalesef
İnşallah darısı başınıza en kısa zamanda :dua:
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah.. hayırlı sağlıklı doğumlar :KK200:

Back
X