Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci Hastaları

Bizdede ilk görüsmeyi ilk muaneyi mustafa bey yapti sonrasinda kübra hanim ilgileniyo ama transferi mustafa bey kendisi yapiyor.bence süper bir ekip Allahim hic kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah ve benim gibi hamile kalanlarida tamamina erdirsin insallah.

Aynen takipleri kübra hanım yaptı ama izlenecek yolu mustafa bey ilk muayenede cıkardı sonra transferime de kendisi girdi ben kübra hanımlada mutluydum rahat hissettim kendimi

Merhaba,
Mustafa bey ile görüşme fırsatım oldu hsg istedi sonucunda görüşme yapacağız,
Hayırlısı ile bekliyorum 17 martı

A akaleli bebiş oldu mu sende?
İlk hsg de sag tüp zrar görmüş sol saglam denildi,ama film biraz iyi çıkmadgndan tekrar 2 hsg istedi yarın hsg çektrcm inş,17 martta oturp konuşacagız hsg sonucuna göre karar verilecek inş kötü birşey çıkmaz artı sende yaş kaç ben 32 deym

A akaleli bebiş oldu mu sende?
İlk hsg de sag tüp zrar görmüş sol saglam denildi,ama film biraz iyi çıkmadgndan tekrar 2 hsg istedi yarın hsg çektrcm inş,17 martta oturp konuşacagız hsg sonucuna göre karar verilecek inş kötü birşey çıkmaz artı sende yaş kaç ben 32 deym
Yok canım daha iki aylık hamileyim ben cok cabuk gecti ama üçe girmeye bişey kalmadı ben de 35 yasındayım sınırda yakaladım bebeği :)

Arkadaşlar selam, ben Bursa'dayım ama ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. İstanbul'a taşınmayı düşündüğümüz için Mustafa Bahçeci'yi önerdiler ama maddi yönü çok önemli şu an benim için, telefonla da bilgi alamıyorum. Ne kadar tüp bebek tedavisi ilaçlar ve tahliller dahil oluyor mu bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilir mi

Arkadaşlar selam, ben Bursa'dayım ama ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. İstanbul'a taşınmayı düşündüğümüz için Mustafa Bahçeci'yi önerdiler ama maddi yönü çok önemli şu an benim için, telefonla da bilgi alamıyorum. Ne kadar tüp bebek tedavisi ilaçlar ve tahliller dahil oluyor mu bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilir mi

Canım ben Bahçeci Fulya'dan temmuz ayına randevu aldım. ücret bilgisi talep ettiğimi söyleyince halkla ilişkilerden biri bir gün sonra arayıp, eğer standart bir tedavi olacaksa 6500-TL + ilaçlar, onlarda 1.500-2000 civarı tutuyor dedi. Mustafa Bahçeci ile ilk görüşme ve muayene ücreti de 450-TL dediler.

Merhaba ,
Aynen bana da aynı şekilde fiyat verdiler,
Bende tüp bebk için temmuz sonunda adetin2. Günü gidip kan vermeyle başlıyacam Allah nasip ederse,Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Ben ilk görüşmeleri vs şubat-2016 da yaptım,artık tüp bebek süreç başladığından dolayı randevussuz gidip hormon testlerine başlayacaklar,dr um Mustafa bahçeci.

Ben ilk görüşmeleri vs şubat-2016 da yaptım,artık tüp bebek süreç başladığından dolayı randevussuz gidip hormon testlerine başlayacaklar,dr um Mustafa bahçeci.

Benim bursada ilk tüp bebek denemede ilk görüşmeden sonraki ay adetimin 2. gününde ilaç tedavisiyle 5 yumurtam toplandı, sadeve bir tane embriyo 5. güne geldi ve o ay tek embriyo transferi yapıldı. Ancak malesef kimyasal gebelikle bitti. Yani iki ay da herşey bitmişti. senin Şubattan bu yana 4 ay geçmiş. Tedaviye başlamaları bu kadar uzun mu sürüyor?

Önce senden daha önce yaptrmış oldugun eşinin ve senin tahlil sonuçlarına bakıyo(rahim filmi,sperm sonuçları,genetik testler vs)eger sorun yok ise muane ediyo,bize sorun yok hemen tüp yapmayalım doğal haline bırakalım 6 ay deneyin dedi,4 ay geçti.bahçeci kliniği detaylı inceliyo,hemen transfer yapmıyo,durumları,embriyoya göre transfer gerçekleştriyo,hatta yumurta toplandıktan sonra rahim içi kendini toparlasın diye 1 veya 2 ay sonra transfer gerçekleştiryor

Önce senden daha önce yaptrmış oldugun eşinin ve senin tahlil sonuçlarına bakıyo(rahim filmi,sperm sonuçları,genetik testler vs)eger sorun yok ise muane ediyo,bize sorun yok hemen tüp yapmayalım doğal haline bırakalım 6 ay deneyin dedi,4 ay geçti.bahçeci kliniği detaylı inceliyo,hemen transfer yapmıyo,durumları,embriyoya göre transfer gerçekleştriyo,hatta yumurta toplandıktan sonra rahim içi kendini toparlasın diye 1 veya 2 ay sonra transfer gerçekleştiryor

ohooo çok uzunmuş :)
benim yumurtalık rezervim çok azalmış 32 yaşımda daha! bir kaç yıla menapoza girecekmişim gibiymiş tahlil sonuçlarım. eşiminde sperm sayısı az ve kalitesizmiş. sanırım bize bekleyin demezler..
sende sorun yokmuş ne mutlu sana, bir bakmışsın adetin gecikmiş bu ay .. neden olmasın:))

Canım benim inş,Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin,güzelim be Allahın taktiri hormonlar vs İşi hiç belli olmuyor ki,2 aydır reglim düEnsizleşti,bi tuhaflık var bende ondan korkuyorm,sperm morfolojisi bir iyi bir kötü oluyo,artık beynim yandı yani,artık hayırlısı demekten,dua etmek başka çaresi yok,herşeyin zamanı var,o zamandan 1 sn önce veya 1 sn sonra asla olmaz,Rabbım sabır ve kolaylıı versin inş,sende duanı et,onlar çok ince detaylı takip ediyolr,yani merkzdeki amaç yapmak için degil,gebelik elld etmek için detaylı çalışıyolar,sen oraya kendini bırak,duanı et,olur inş

Canım rahmin doğal ortamına dönmesini dinlemesini bekliyorlar genelde bir sonraki ay transfere gidiyorlar emin ol gebelik sansını cok arttırıyor

Back
X