- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun inşallahMerhaba,
Mustafa bey ile görüşme fırsatım oldu hsg istedi sonucunda görüşme yapacağız,
Hayırlısı ile bekliyorum 17 martı
Çıktımı peki hsg sonucun? Tedavin başladımı ilaçları kullanmaya basladn mi yani benim uzun sürmüştü sürecim laparoskopi fln oldum bnde
Yok canım daha iki aylık hamileyim ben cok cabuk gecti ama üçe girmeye bişey kalmadı ben de 35 yasındayım sınırda yakaladım bebeği :)
Arkadaşlar selam, ben Bursa'dayım ama ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. İstanbul'a taşınmayı düşündüğümüz için Mustafa Bahçeci'yi önerdiler ama maddi yönü çok önemli şu an benim için, telefonla da bilgi alamıyorum. Ne kadar tüp bebek tedavisi ilaçlar ve tahliller dahil oluyor mu bilgisi olan varsa lütfen bilgi verebilir mi
Merhaba ,
Aynen bana da aynı şekilde fiyat verdiler,
Bende tüp bebk için temmuz sonunda adetin2. Günü gidip kan vermeyle başlıyacam Allah nasip ederse,Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ben ilk görüşmeleri vs şubat-2016 da yaptım,artık tüp bebek süreç başladığından dolayı randevussuz gidip hormon testlerine başlayacaklar,dr um Mustafa bahçeci.
Önce senden daha önce yaptrmış oldugun eşinin ve senin tahlil sonuçlarına bakıyo(rahim filmi,sperm sonuçları,genetik testler vs)eger sorun yok ise muane ediyo,bize sorun yok hemen tüp yapmayalım doğal haline bırakalım 6 ay deneyin dedi,4 ay geçti.bahçeci kliniği detaylı inceliyo,hemen transfer yapmıyo,durumları,embriyoya göre transfer gerçekleştriyo,hatta yumurta toplandıktan sonra rahim içi kendini toparlasın diye 1 veya 2 ay sonra transfer gerçekleştiryor