Tüp Bebek Merkezleri bahceci klinizginde tup bebek deneyenler (2013-2014 yili arasi)

Kızlar merhaba, bizim de sorunumuz azosperm ve yeni öğrendik sayılabilir doktor ve tup bebek merkezi araştırıyorum. Siz ilk basta tup bebek merkezine mı gittiniz yoksa Emre beyle mı görüştünüz? Sehir dışında oldugum icin hangisinden randevu almam gerektiğine karar veremedim? Yada ilk kime muayene olmalıyız?

Canim sende sorun yoksa direkt urologa gidebilirsin.bizde morgoloji ve hareket sorunu var.emre beye gittik.30nisanda da kaan audos gidocez.azoosperm konusunda 1. Kaan 2. Emre. Imkanin varsa ilknonce ankaraya git derim ben

Canim sende sorun yoksa direkt urologa gidebilirsin.bizde morgoloji ve hareket sorunu var.emre beye gittik.30nisanda da kaan audos gidocez.azoosperm konusunda 1. Kaan 2. Emre. Imkanin varsa ilknonce ankaraya git derim ben

Canım forumlardan okuduğum kadarıyla Kaan hoca cok geç zamana randevu veriyordu ondan cesaret edemedim aramaya tabi daha Emre beyi de aramadım ama randevu zamanlarını bilmiyorum. Birde baska bir tup bebek merkezinde ilk görüşme yaptım fakat daha 2 ay önce polip icin histereskopi olmama rağmen tekrardan bana polip icin histereskopi olmam gerektiğini söyledi bende korktum baska merkezler araştırıyorum

canım emre bey zaten tüp bebek merkezinde dr. önce isterseniz emre bey ile görüşün sonrada gidişat için oradaki dr.lardan birisi ile de görüşebilirsin

Selam kızlar;
Tedavimin başında 3 tane yumurtam olduğu görüldü ve içerisinden iğnelerle büyüyen 1 tane yumurtamın toplanması için bugün tüp bebek merkezine gittim. Beni hazırladılar,önce ultrasonla bakalım dedi doktor ve süprizzzzz benim 1 tane olan yumurtam gününden önce çatlamış((( Bana çatlatma iğnesi yapıldıktan yaklaşık 35 saat sonrasında yani. O an ne hissedeceğimi ve ne düşüneceğimi şaşırdım, doktor hemen aşılama yapalım dedi ve yumurtamın toplanmasını beklerken aşılama yapılarak evime geri döndüm. Yumruta rezervi az olan ve tek yumurtası olgunlaşıp toplama aşamasına gelenlerde olabilen bir durum olduğu söylendi.Benim anlamadığım benim öyle bir riskim varsa neden daha erken yumurtam toplanmadı. Bu durumu yaşayan kimse var mı aranızda kızlar????? Yumurta toplama işleminiz çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yapıldı ?????

kızlar herkese merabalar eşim emre bakırcıoglunun hastası morfolojisi 0 ile 4 arasında değişiyor. haziran ayında kısmetse tüp bebek denemeyi düşünüyoruz ama merkez konusunda kararsız kaldık. medical park bahçelievler/umut tüp bebek
erkek infertilitesinde nereyi önerirsiniz. deneyimleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim

iyi aksamlar arkadaslar biz 4 kez tüp bebek yaptiricaz bahcecide ancak fiyatlari burayayazarmisiniz bu senenin fiyatlari nasil bahcecide ???? Rabbim her isteyenin kucagini bos birakmasin isallah .....

canım bilgi sahibi olursan bana da yaz bizimde 4,tup bebek denememiz olacak
sizde hiç tutunma oldu mu yani gebelik elde ettin mi bide genetik tahlil yaptırdınız mı

canım bilgi sahibi olursan bana da yaz bizimde 4,tup bebek denememiz olacak
sizde hiç tutunma oldu mu yani gebelik elde ettin mi bide genetik tahlil yaptırdınız mı

hayirli günler Canimm . Tel acip bilgi aldim Tüp Bebek fiyati 5900 tl ve 2000 tl ilaclar . bizde birkez tutundu ama neyasiki kimyasal gebelik oldu kaybettim genetik test yapdirdik hersey güzel cikdi . Yaptirabilcegimiz herseyi yapdirdik bi aksilik sükür cikmadi Rabbime kalmis artik herkesin kucagini bos birakmasin 3 mayisda tedaviye baslicam bahcecide sen napicaksin ???

Era testi yapdiranlar varmi ????

ben 3 ay daha yaptıramam sanırım eşimin işlerinden dolayı şu an gidemeyiz ama son umudum orası artık allah hayırlısını versin ben aradım bahçecinin kendisinde tedavi görmek istiyorum inşallah senden hayırlı haberler alırız...bekliyorum haberini mesaj at bana bi umut olsun inşallah bana da..

Merhaba
14 Kasım'da transfer yaptırdım bakalım ne olcak sabırsızlıkla bekliyorum bahçeci Fulya gürkan bey yaptı bakalım hayırlısı

Merhaba kizlar ben 20 yasindayim 3 senedir evliyim tüplerim kapanmis ameliyat oldum actilar bir süre sonra tekrar kapanmis tup bebek yaptırmayı düşünüyorum umut tüp bebek merkez tavsiye ettiler ora gitmeyi düşünüyorum hangi doktor ii bilmiyorum bana yardım edermisiniz hepinize Rabbim yardim etsin yardimlarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…