- 30 Kasım 2013
- 152
- 9
- 118
- Konu Sahibi IAMFREEDOM
-
merhabalar özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı bebişin sana ve eşine uğur bereket getirsin inşallah. sağ salim kucağına al öp kokla benim için de:)
gelelim sorulara eşimin morfolojisi 0. emre bakırcıoğluna gidiyoruz bu cmt. sen tüp bebeği nerde kaça yaptırdın. doktorların ilgisi kalite nasıldı ve sizdeki sorun neydi. ayrıntılı olarak beni bilgilendirirsen çoook sevinirim
canım benim eşimde sperm çıkışı dışarıya olmuyordu azosperm olduğu için morfoloji hakkında pek bir bilgim yok
ama emre beyi sorarsan mükemmek bir doktor işinin uzmanı bizim test sonucumuzu öğrendiğimizde emre bey de ordaydı bizimle oturdu ağladı her yönden iyi bir doktor diğer dokotrlar olsun hemşireler olsun ben memunun kaldım inşallah sizde kalırsınız
ayyy canım çok üzüldüm ama Rabbime şükür ki bebişinin birisi seninle inşallah hayırlı bir şekilde doğum da yaparsın
canım idrar tesitnde çıkmışsa Allahın izniyle hamiş olabilme ihtimalin yüksek
bence kan testi yaptır
Kızlar merhaba, bizim de sorunumuz azosperm ve yeni öğrendik sayılabilir doktor ve tup bebek merkezi araştırıyorum. Siz ilk basta tup bebek merkezine mı gittiniz yoksa Emre beyle mı görüştünüz? Sehir dışında oldugum icin hangisinden randevu almam gerektiğine karar veremedim? Yada ilk kime muayene olmalıyız?
Canim sende sorun yoksa direkt urologa gidebilirsin.bizde morgoloji ve hareket sorunu var.emre beye gittik.30nisanda da kaan audos gidocez.azoosperm konusunda 1. Kaan 2. Emre. Imkanin varsa ilknonce ankaraya git derim ben
Kızlar merhaba, bizim de sorunumuz azosperm ve yeni öğrendik sayılabilir doktor ve tup bebek merkezi araştırıyorum. Siz ilk basta tup bebek merkezine mı gittiniz yoksa Emre beyle mı görüştünüz? Sehir dışında oldugum icin hangisinden randevu almam gerektiğine karar veremedim? Yada ilk kime muayene olmalıyız?
iyi aksamlar arkadaslar biz 4 kez tüp bebek yaptiricaz bahcecide ancak fiyatlari burayayazarmisiniz bu senenin fiyatlari nasil bahcecide ???? Rabbim her isteyenin kucagini bos birakmasin isallah .....
canım bilgi sahibi olursan bana da yaz bizimde 4,tup bebek denememiz olacak
sizde hiç tutunma oldu mu yani gebelik elde ettin mi bide genetik tahlil yaptırdınız mı
ben 3 ay daha yaptıramam sanırım eşimin işlerinden dolayı şu an gidemeyiz ama son umudum orası artık allah hayırlısını versin ben aradım bahçecinin kendisinde tedavi görmek istiyorum inşallah senden hayırlı haberler alırız...bekliyorum haberini mesaj at bana bi umut olsun inşallah bana da..hayirli günler Canimm . Tel acip bilgi aldim Tüp Bebek fiyati 5900 tl ve 2000 tl ilaclar . bizde birkez tutundu ama neyasiki kimyasal gebelik oldu kaybettim genetik test yapdirdik hersey güzel cikdi . Yaptirabilcegimiz herseyi yapdirdik bi aksilik sükür cikmadi Rabbime kalmis artik herkesin kucagini bos birakmasin 3 mayisda tedaviye baslicam bahcecide sen napicaksin ???
Era testi yapdiranlar varmi ????
arkadaslar merhaba,hic aranizda son iki yildir bahceci kliniginde tup bebek deneyenler var mi? cok onemli !!!
Bahçeci Fulya'da Doç. Dr. Bora Cengiz'in hastasıydım. Dondurulmuşlarla ilk transferde hamile kaldım ve bir kızım oldu, çok şükür. Kızım şimdi 5.5 aylık maşallah.Reklamlar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?