- Konu Sahibi IAMFREEDOM
-
Benim bugün transferin 6.günü yapıldığı gün ve ertesi günü yattım ama sonrasında kalktım yemeğimi filan yaptım. yatınca her yanıma ağrılar girdi. çok ağır iş yapmadan yumuşak yumuşak oyalanıyorum. oturup tv izliyorum. bir de çok düşünmeyeyim diye örgü örüyorum. bendede bazen ağrılar oluyor. hafif hafif genelde. özellikle jeli kullandktan sonra ağrı sıklaşıyor. inşallah tutar. 22 sine kadar dayanamam belki bende idrar testi yaparım. sizce kaçıncı gün yaptırayım 7.günde idrar testinte çıkabilr mi? bazen ilaçlardan pozitif çıkar diyorlar. bilemedim işte.
amin inşallah yaaa o kadar heycanlıyım ki öncelikle kese ve kalp atışlarını inşallah duyalım
canım bende ilk iki denememi umut tüp de yaptırdım malesef olumsuz oldu çok şükğr 3.denemede tuttu ama çok aşamadan geçtim
ben fulyadan çok memnun kaldım benim embiryoların özellikle 5.güne gitmesini mustafa bey istedi
3 ay kadar vitamşn kullandım sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra tedaviye başladık ama bu arada eşim 2.kez tese oldu
çok şükür bulunan taze spermler ile yumurtalarım döllendi ve Allaha çok şükür şimdi hamileyim
inşallah sende olacaksındır merkez çok önemli iyi düşün iyi karar ver ben çok memnun kaldım
maliyet olarak bizim sadece tüp bebek olmadığı için net bişey diyemiyorum çünkü bunların için eşimin ameliyatı ve gebelik aşısıda yaptırmıştım onların da maliyeti var
bu arada gebelik aşısını da sor ben onuda uygulattım belki sana da faydası olur canım
ayyy hiç sorma yaaa sonuç kağıdını bende ikide bir elime alıp bakıyorumÇok yatmak kan akışı için iyi değil zaten. Transferden sonra 2 saat yatınca 15 dk yürüyeceksiniz demişlerdi. Ancak, yemek ve iş yapmamıştım.
Ayrıca, korktuğum için 5. ve 10. gün duş alabilmiştim. Ama jel rahatsız ettiği için bu süre içinde vücudumun alt kısmını sık sık yıkadım, ağrınada faydası olur.
7. Gün idrarda çıkacağını sanmam. Kendini ve bebeğini üzme. Bana 2 tane ve blast konmuştu, 7. gün kan testi yaptım ve çıktı.
İnşallah canım 1 hafta arayla görür ve duyarsın. Heyecanlandım diyince o günler aklıma geldi. Sonuç kağıdına sürekli bakıp bakıp duruyordum. İnanamıyordum, bu benim mi demek vs. güzel duygulardı :) Bundan sonrası içinde yeme içme ve hareketlerine dikkat et, kendine ve bebeğine iyi bak
saol canım çok tşk ederim yanıtın için Allah razı olsun bende en az bir kere deneemeye değer diye düşünüyorum mustafa beyden randevu alıcam ama acaba umut tüp bebeğe bildirmek gerekirmi dosyanızı oradan aldınızmı
merhabalar özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı bebişin sana ve eşine uğur bereket getirsin inşallah. sağ salim kucağına al öp kokla benim için de:)ayyy hiç sorma yaaa sonuç kağıdını bende ikide bir elime alıp bakıyorumRabbime ne kadar şükür etsem az bu mutluluğu herkese yşatsın inşallah
canım senin ilk öğrendiğin de değerin kaç çıkmıştı?
yok canım biz dosyamızı almadık ordan musatafa bey dosyamızı aldırdı ve orda devam ettik
inşallah yeni merkezin sana hayırlı ve uğurlu gelir bebişini de sana getirir
ayyy hiç sorma yaaa sonuç kağıdını bende ikide bir elime alıp bakıyorumRabbime ne kadar şükür etsem az bu mutluluğu herkese yşatsın inşallah
canım senin ilk öğrendiğin de değerin kaç çıkmıştı?
canım benim eşimde sperm çıkışı dışarıya olmuyordu azosperm olduğu için morfoloji hakkında pek bir bilgim yokmerhabalar özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı bebişin sana ve eşine uğur bereket getirsin inşallah. sağ salim kucağına al öp kokla benim için de:)
gelelim sorulara eşimin morfolojisi 0. emre bakırcıoğluna gidiyoruz bu cmt. sen tüp bebeği nerde kaça yaptırdın. doktorların ilgisi kalite nasıldı ve sizdeki sorun neydi. ayrıntılı olarak beni bilgilendirirsen çoook sevinirim
ayyy canım çok üzüldüm ama Rabbime şükür ki bebişinin birisi seninle inşallah hayırlı bir şekilde doğum da yaparsınBenim 11. haftaya kadar ikizdi. Sonra birinin kalbi durdu. Değerlerim 7. gün 75, 12. gün 1300 çıkmıştı.
canım idrar tesitnde çıkmışsa Allahın izniyle hamiş olabilme ihtimalin yüksekgünaydın kızlar sabah ilaçlarımı almak için eczanedeydim. duramadım. gebeliğin erken dönemlerinde adet tarihini beklemeden .yapılan testler varmış ondan aldım. bugün transferimin 7.günü. benimki 5.gün embriyosu. birazda ondan güç alarak aldım testi yaptım. 2 çigiyi de gördüm. ama hala şüpheliyim. acaba ilaçlardan mı diye. yinede rahatlama var içimde allahım sana şükürler olsun 2 çizgiyide gördüm ya sonunda. inşallah kanda da çıkar
Merhaba Dün transferin 12.günüydü. beta hcg testi yaptırdık sonuç pozitif. 760 çıktı. Gerçekten çok sevindik. Darısı herkesin başına. ama keseyi görmeden halen kendimi kaptıramıyorum. kalp atışınıda duysam tam inanıcam. 5 seneden sonra sonunda hamileyim.
Canım gözün aydın , hayırlısı olsun. Değerin yüksek gibi geldi bana , buda sağlıklı gebelik olduğunu gösterir , ikiz olabilirmi acaba :)
Bende şehir dışından tüp bebek yaptırmak için İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum. İyi bir merkez arıyorum. Doktorun kim acaba ?
Arkadaşlar bişey sorcamm yaa şu 6-8bölünme falan diyorsunuz ya bunu kim belirliyor yamaç herkese aynı bölünmüş sayı olarak yani emriyo transfer edilmiyor mu kafam Allak Bulak oldu(((bi de Mustafa hoca ilgili mi malum yoğun yaa ne bilim ben şehirdışından gelcem ya o yüZden korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benimmmm cevabın için çoook teşkkür ederim:))))hiç bunu düşünmemiştim yani hocanın ülke dışı çıkışlarını yada izin zamanlarınıııı çok aydınlattın beni:))))ben kaygımı hocaya dile getircem bak söylememn çok iyi oldu peki o olmasa kendisimi istediği doktora yönlendiriyor yoksa biz mi doktor tercih ediyoruz???bi de sadece ilk muayenede muayene ücreti ödeniyor demişler bir forumda arkadaşlar var mı bunun aslı???senin doktorun kimdi?ayyy ne çok soru sordum:)))özürr dilerim şekerlerrr:)))ama napim ilk olacak 2 aşılamadan sonra ve gerçekten doktor konusunda hep çok şanssızımdır inşallah bu sefer doğru bir tercih yapmışımdır:)))inşallahh ve dediğin gibi çifter çifter dolar kucuşumuzzz:)))
anladım inan çok yardımcı oldun:)))gerçekten rabbim gelsin senden çünkü ben razı geldim:))))bebişin sağlıkla doğsun:)))jkaçıncı denemendi sizin?gebelik aşısını isteyen herkese yapıyolar mı acaba yoksa doktor uygun görürsemi yapıyo bende sanırım rahim şekil problemi var adenımyozis acaba etkili olur mu yaptırmak için hocaya söylesem mi?çook öptümm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?