Tüp Bebek Merkezleri bahceci klinizginde tup bebek deneyenler (2013-2014 yili arasi)

Çok yatmak kan akışı için iyi değil zaten. Transferden sonra 2 saat yatınca 15 dk yürüyeceksiniz demişlerdi. Ancak, yemek ve iş yapmamıştım.
Ayrıca, korktuğum için 5. ve 10. gün duş alabilmiştim. Ama jel rahatsız ettiği için bu süre içinde vücudumun alt kısmını sık sık yıkadım, ağrınada faydası olur.
7. Gün idrarda çıkacağını sanmam. Kendini ve bebeğini üzme. Bana 2 tane ve blast konmuştu, 7. gün kan testi yaptım ve çıktı.
amin inşallah yaaa o kadar heycanlıyım ki öncelikle kese ve kalp atışlarını inşallah duyalım

İnşallah canım 1 hafta arayla görür ve duyarsın. Heyecanlandım diyince o günler aklıma geldi. Sonuç kağıdına sürekli bakıp bakıp duruyordum. İnanamıyordum, bu benim mi demek vs. güzel duygulardı :) Bundan sonrası içinde yeme içme ve hareketlerine dikkat et, kendine ve bebeğine iyi bak

saol canım çok tşk ederim yanıtın için Allah razı olsun bende en az bir kere deneemeye değer diye düşünüyorum mustafa beyden randevu alıcam ama acaba umut tüp bebeğe bildirmek gerekirmi dosyanızı oradan aldınızmı

ayyy hiç sorma yaaa sonuç kağıdını bende ikide bir elime alıp bakıyorum Rabbime ne kadar şükür etsem az bu mutluluğu herkese yşatsın inşallah
canım senin ilk öğrendiğin de değerin kaç çıkmıştı?

yok canım biz dosyamızı almadık ordan musatafa bey dosyamızı aldırdı ve orda devam ettik
inşallah yeni merkezin sana hayırlı ve uğurlu gelir bebişini de sana getirir

merhabalar özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı bebişin sana ve eşine uğur bereket getirsin inşallah. sağ salim kucağına al öp kokla benim için de:)
gelelim sorulara eşimin morfolojisi 0. emre bakırcıoğluna gidiyoruz bu cmt. sen tüp bebeği nerde kaça yaptırdın. doktorların ilgisi kalite nasıldı ve sizdeki sorun neydi. ayrıntılı olarak beni bilgilendirirsen çoook sevinirim

yok canım biz dosyamızı almadık ordan musatafa bey dosyamızı aldırdı ve orda devam ettik
inşallah yeni merkezin sana hayırlı ve uğurlu gelir bebişini de sana getirir[/QUOTE]

inş canım tşkler

Benim 11. haftaya kadar ikizdi. Sonra birinin kalbi durdu. Değerlerim 7. gün 75, 12. gün 1300 çıkmıştı.

günaydın kızlar sabah ilaçlarımı almak için eczanedeydim. duramadım. gebeliğin erken dönemlerinde adet tarihini beklemeden .yapılan testler varmış ondan aldım. bugün transferimin 7.günü. benimki 5.gün embriyosu. birazda ondan güç alarak aldım testi yaptım. 2 çigiyi de gördüm. ama hala şüpheliyim. acaba ilaçlardan mı diye. yinede rahatlama var içimde allahım sana şükürler olsun 2 çizgiyide gördüm ya sonunda. inşallah kanda da çıkar

canım benim eşimde sperm çıkışı dışarıya olmuyordu azosperm olduğu için morfoloji hakkında pek bir bilgim yok
ama emre beyi sorarsan mükemmek bir doktor işinin uzmanı bizim test sonucumuzu öğrendiğimizde emre bey de ordaydı bizimle oturdu ağladı her yönden iyi bir doktor diğer dokotrlar olsun hemşireler olsun ben memunun kaldım inşallah sizde kalırsınız

Benim 11. haftaya kadar ikizdi. Sonra birinin kalbi durdu. Değerlerim 7. gün 75, 12. gün 1300 çıkmıştı.
ayyy canım çok üzüldüm ama Rabbime şükür ki bebişinin birisi seninle inşallah hayırlı bir şekilde doğum da yaparsın

canım idrar tesitnde çıkmışsa Allahın izniyle hamiş olabilme ihtimalin yüksek
bence kan testi yaptır

Merhaba Dün transferin 12.günüydü. beta hcg testi yaptırdık sonuç pozitif. 760 çıktı. Gerçekten çok sevindik. Darısı herkesin başına. ama keseyi görmeden halen kendimi kaptıramıyorum. kalp atışınıda duysam tam inanıcam. 5 seneden sonra sonunda hamileyim.

Canım gözün aydın , hayırlısı olsun. Değerin yüksek gibi geldi bana , buda sağlıklı gebelik olduğunu gösterir , ikiz olabilirmi acaba :)
Bende şehir dışından tüp bebek yaptırmak için İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum. İyi bir merkez arıyorum. Doktorun kim acaba ?

teşekkür ederim. inşallah darısı başına. benim doktorum Aytun Hn ama Bahçecideki tüm doktorların iyi olduğunu duydum. hepsi çok ilgililer. 2 nisanda ultrasonla bakılacak bende ikiz gibi hissediyorum. transfer günü rüyamda gördüm. ne olursa olsun sağlıklı olsun.

Arkadaşlar bişey sorcamm yaa şu 6-8bölünme falan diyorsunuz ya bunu kim belirliyor yamaç herkese aynı bölünmüş sayı olarak yani emriyo transfer edilmiyor mu kafam Allak Bulak oldu (((bi de Mustafa hoca ilgili mi malum yoğun yaa ne bilim ben şehirdışından gelcem ya o yüZden korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burada anne adaylarınıııı çooook tebrik ediyorummmm bebişlerimizede Rabbim sağlık versin inşallahhhh darısı başımıza:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar soruma neden cevap verilmiyo ki((yeşil34 hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucişine inşallah sanırım sende mustafa hocanın hastasıydın nasıl ilgili mi ben şehir dışından gelcem yaşayabileceğim Allah korusunda bi aksilikte rahatlıkla ulaşabiliyor muyum hocaya????şimdiden cvbınzı için teşekkürler ve birbirimizi yalnız bıraklmayalım noooooluuuurrrr:))))

Mustafa beyin hastası değilim. O nedenle ilgisi konusunda bilgim yok. Ama ben tedaviye başlarken doktoruma sordum, bu süreçte izin alacakmısınız diye. Çünkü eski gittiğim merkezde doktorum tedavinin ortasında izne ayrılmıştı, o nedenle 3 doktora denk gelmiştim ve en çok muhasebeciyi gördüğüm için o merkezden nefret etmiştim. Mustafa beyin yurt dışı vs. işleri olduğunda yerine bakan doktorların olduğunu daha önce burdan okumuştum. Diğer doktorlarda çok iyi ama, doktorunla bu konuyu sen de konuşabilirsin. Özellikle onu bekleyen hastalar olabiliyor.
Embriyoların bölünmesi ve döllenmesi işlemleri laboratuvarlarca yapılıyor, kişilerin sperm ve yumurta kalitesiyle doğru orantılı, genelde 5. gün yani blast embriyo kullanılmaya çalışılıyor. Laboratuvar konusunda endişe etme. Laboratuvarlarının İstanbulun en iyi laboratuvarları olduğunu duydum.
Tedavin hayırlı olsun. Allah kucağını çifter çifter doldursun.

Canım benimmmm cevabın için çoook teşkkür ederim:))))hiç bunu düşünmemiştim yani hocanın ülke dışı çıkışlarını yada izin zamanlarınıııı çok aydınlattın beni:))))ben kaygımı hocaya dile getircem bak söylememn çok iyi oldu peki o olmasa kendisimi istediği doktora yönlendiriyor yoksa biz mi doktor tercih ediyoruz???bi de sadece ilk muayenede muayene ücreti ödeniyor demişler bir forumda arkadaşlar var mı bunun aslı???senin doktorun kimdi?ayyy ne çok soru sordum:)))özürr dilerim şekerlerrr:)))ama napim ilk olacak 2 aşılamadan sonra ve gerçekten doktor konusunda hep çok şanssızımdır inşallah bu sefer doğru bir tercih yapmışımdır:)))inşallahh ve dediğin gibi çifter çifter dolar kucuşumuzzz:)))

Mustafa bey olmayınca kime yönlendiriyorlar bilmiyorum. Benim doktorum Erbil bey, adetimin ilk günü tesadüf doktorum yoktu, beni o gün güvenç beye yönlendirdiler ama doktorum daha önceden beni muayene edip yumurta sayımı tahmin ettiği için ilaç dozumu dosyama yazmıştı. Zaten iğneler başlayınca ilk sefer 4-5 gün diğer kontroller 2 günde 1 olduğu için yumurta gelişimine göre ilaç dozları değiştiriliyor. Senin ilk denemen sanırım. İlk görüşme yani muayene için doktor muayene parası ödüyorsun. Arada ve tedavi başlayınca gidip geldiğin zaman ücret yok. Ben haziranda ilk görüşmemi yapmıştım. Tedaviye ağustosta başlamıştım. Bu arada vitamin vs. kullanıp, istenen ilave tahlilleri yaptırmıştım. Kontrollerde de para ödememiştim. Gebe kaldığında takiplerini orda yaptırırsan muayene ücretini o zaman ödemeye başlıyorsun. Sanıyorum yumurta toplama gününe kadar da tüp bebek ücretini ödemen gerekiyordu. Gebelik aşısıda yaptırmıştım. Ona da istersen yaptırıp para ödüyorsun. 600 tl idi. Bir de iğneler başlayınca ve transfer öncesi orada 2 kere kan vermiştim. Onlara da para ödemiştim. 150-200 arası tutmuştu diye hatırlıyorum. Tedavi öncesi ve gebelik sonrası doktorun istediği diğer kan tahlillerini vs. devlet hastanesinde yaptırdım. İlaçlarımında büyük kısmını ordan değil bi arkadaşım aracılığıyla daha uygun olduğunu düşündüğüm başka bir eczaneden almıştım.

anladım inan çok yardımcı oldun:)))gerçekten rabbim gelsin senden çünkü ben razı geldim:))))bebişin sağlıkla doğsun:)))jkaçıncı denemendi sizin?gebelik aşısını isteyen herkese yapıyolar mı acaba yoksa doktor uygun görürsemi yapıyo bende sanırım rahim şekil problemi var adenımyozis acaba etkili olur mu yaptırmak için hocaya söylesem mi?çook öptümm seni

Allah hepimizden razı olsun. Maddi manevi sıkıntılı bir süreç, azıcık da olsa birilerine yardımcı olabilsem ne mutlu, Allah tüm isteyenlere yardımcı olsun. Benim 2. denemem, başka bir merkezde olumsuz denemem var, burada ilk denemede oldu çok şükür. Gebelik aşısını hatırlat istersen ama isteyen herkese yapıyorlar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…