- Konu Sahibi IAMFREEDOM
-
selam kizlar benim de bugun 8.gun benim adet olacakmis gibi agrilarim var benim merkezim anadolu saglik merkezi bende yaklastikca korkuyorum olmadiysa diye anladimki bu surecte en zoru beklemekmis
Kacinci denemen canim
ayni merkezde bir asilama 1 tup bebek ama transferim iptal oldu embriyo olusmadigi icin 2 tup bebek iste bekliyorum
Cok gecmis olsun canim ya umarim hepimizin bebisleri sikica tutunur annelerine.benimdeilk denememde huc yumurtam olusmamisti endometriosiz var bendede. kac embrio transfer edildi peki?
2 tane biri 8 hucreli 1.kalite digeri 6 hucreli 2.kalite %45 sans verdi doktorum Allah ol derse olur insallah senin kac tane
2 tane biri 8 hucreli 1.kalite digeri 6 hucreli 2.kalite %45 sans verdi doktorum Allah ol derse olur insallah senin kac tane
bende blasti forumlardan okudum benimkiler 3.gun embriyosun aslinda bunlsrin hepsi bahane Rabbim ol diycek ki olsun Rabbim verirse yüceligir vermesse imtihanimdir
Aynen oyle bolbol dua etmekten baska elden bisi gelmez.olursa surpriz olur olmazsa olana kadar devam baska yapcak bisi yok zor bi surec..idrardada cikabilir senin ikiz gebelikler genelde erken cikabiliyor.kac gun sonra baktir dediler.bana 15 gun verdiler
canım test yaptın mı
Cnm bugun kanda baktirdim 8.gunumdu cikmadi 0.100 cikti degerim.morelim cok bozuk
Ins ji sonuclar alirsin bitanem ya.evet aradm.ctesi tekrarla dedi ama ses tonu ii degildi olmadi der gibiydicanım çok üzüldüm ama vaktinde tekrardan yaptır belki değer yükselişe sonradan geçer
üzme kendini dr.unu aradın mı ne dedi?
yaaa inan bende çok korkuyorum cumartesi de ben test yaptıracağım
Ins ji sonuclar alirsin bitanem ya.evet aradm.ctesi tekrarla dedi ama ses tonu ii degildi olmadi der gibiydiins yukselir hala daha inanmak istemiyorum bunu yasadigima.kismet diyorum artik
canım çok üzüldüm gerçekten inşallah yükselir değerin Allah mucizesini enkısa zamanda yaşatsın sana tatlım
bende yarın kan testi yaptıracağım hakkımızdan hayırlısı artık
Cnm naptin yaptirdin mi testi seni mrk ettim ins pozititir.ben bugun yine yaptirdim malesef benim negatif hakkimda hayirlisi buymus demek ki.ins senden guzel haberler aliriz
canım ben yaptırdım testimi çok şükür pozitif çıktı inşallah sen de en kısa zamanda pozitif değeri alacaksın
Rabbim bana 3.tüp bebek denemem de nasip etti inşallah sana en kısa zamanda nasip eder
canım ben yaptırdım testimi çok şükür pozitif çıktı inşallah sen de en kısa zamanda pozitif değeri alacaksın
Rabbim bana 3.tüp bebek denemem de nasip etti inşallah sana en kısa zamanda nasip eder
merhaba arkadaşım allah tamamına erdirmeyi nasip etsin senin paylaşımlarını okudum bizim durumumuza çok benzettim ve bir sormak istedim benim eşimdede azoısperm var bir kere tese oldu 2kez tüp bebek denedik umut tüp bebekte olmadı doktorumuz ulun bey eşiminki emre beydi embrıyolar 3. güne kadar çok mükemmeller fakat 5. güne kadar gelişimleri yavaşlıyor eşim tekrar tese olacak sence umut ile fulya arasında bir fark varmı bende acaba 3. fulyada mustafa beylemi denesek diye düşünmeye başladım birde maliyet olarak ne kadar tutuyor fulyada eğer biz 3. umutta denersek bize indirim yapacaklardı tabi henüz karar vermedim ama daha sonra pişman olmamak için acaba mustafa bahçeci ilemi görüşsem dıyorum yardımcı olursan sevinirim canım rabbim sana ve tüm hamile olanlara hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim olmayanlarada kısa zamanda nasip etsin inş
Canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?