- 15 Ekim 2018
- 159
- 72
- 98
Merhaba, Ön görüşme ne kadar sürüyor? Ücretli mi?Bence memoriel . Çok ilgililer . Semra Hanım muayeneye girmiyor ön görüşmeye katılıyor ama her kontrolden sonra sizin dosya ve ilaç dozunıza o karar veriyor. Çok ilgili hemşireleri var . Titizlikle takip ediyorlar beni yumurta toplamadan 5 gün önce her gün çağırıp yumurta büyümelerine baktılar .
Ücretsiz ön görüşme bizim neredeyse 20-25 dakika sürmüştür . Semra hanım ile bir doktor daha geliyor. Sizi dinliyorlar . Muayene ediyorlar duruma bakıyorlar değerlendirme yapıyorlar.nasıl bir tedavi olacağını anlatıyorlar .Merhaba, Ön görüşme ne kadar sürüyor? Ücretli mi?
Canım merhaba transferinin sonucu nedir acaba güzel haberler verirsin inşallahİkisinde de deneyimim oldu
memorial kızıma vesile oldu yaşım 30du
Bahçecide yeni denedim transferim oldu sonuç bekliyorum yaşım 38 oldu :)
canım ben bursadaki bahçecide denedim gayet ilgililer ve başarılılar kesinlikle bahçeci derimCanım merhaba transferinin sonucu nedir acaba güzel haberler verirsin inşallah
Çok saol hayatım önerin için sonucun nedir tedavi sebebin neydi acabacanım ben bursadaki bahçecide denedim gayet ilgililer ve başarılılar kesinlikle bahçeci derim
Bizimde sperm sorunumuz var Kadıköy Medicanada bu ay adetimle başlıycamkızlar benim bahçecide olmadı sperm sorunumuz da var memoriali tercih etmeli myim sizce ?
kime gideceksiniz orada doktor görüşmeniz nasıl geçti aklına yattı mıBizimde sperm sorunumuz var Kadıköy Medicanada bu ay adetimle başlıycam
İstanbul Şişli Memorialkızlar benim bahçecide olmadı sperm sorunumuz da var memoriali tercih etmeli myim sizce ?
Evet herşeyi ince eleyip sık dokuyan biri ve aşırı güven veren bir kişiliği var bu herşeyden önemli en basiti daha sürece başlamadık adetimi bekliyoruz aklıma takıldıkça whatsaaptan yazıyorum 10 dakika geçmeden cevap veriyor.kime gideceksiniz orada doktor görüşmeniz nasıl geçti aklına yattı mı
sen gittin mi canım orayaİstanbul Şişli Memorial
iletişim önemli yaEvet herşeyi ince eleyip sık dokuyan biri ve aşırı güven veren bir kişiliği var bu herşeyden önemli en basiti daha sürece başlamadık adetimi bekliyoruz aklıma takıldıkça whatsaaptan yazıyorum 10 dakika geçmeden cevap veriyor.
ver erkek infetiletisinde iyi sonuçlaralmış hastalarından bir çok öğneğiniz gösterdiiletişim önemli ya
Evet ben şuan tedavi görüyorum.sen gittin mi canım oraya
doktorunuz kim sperm sorunu var mı sizde kaç embriyo oluşturdular :)Evet ben şuan tedavi görüyorum.
Transfer sürecindeyim
Sisli memorial Semra kahraman ilk deneme de pozitif rabbime şükürler olsunnnArkadaşlar polistik over sendromluyum ve ilk defa tüp bebek yaptırıcaz ama çok arada kaldım deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Sperm sorununuz nedir canim ?doktorunuz kim sperm sorunu var mı sizde kaç embriyo oluşturdular :)
Bu sayfada memorial’dan arkadaşları da görüyorumdoktorunuz kim sperm sorunu var mı sizde kaç embriyo oluşturdular :)
peki kaç ebriyo oluşturabildiler canım malum sperm sıkıntılı olunca embriyo oluşup 5.güne gitmiyorBu sayfada memorial’dan arkadaşları da görüyorum
Olmaz olur mu bizdeki problemler say say bitmez
Ben de kan pıhtılaşma söz konusu..
Eşimde ;
-Genetik Translokasyon
-Sayı 1,5 milyon Morfoloji:2 Hareketlilik:15
-Varikosel 2.derece
-DNA hasarı %23
spermlerde şekil bozukkluğu var dediler sayı ve morf kötüSperm sorununuz nedir canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?