Evet canım biz ağustosta başladık. Ben doktorlardan çok memnunum Semra hocayı zaten eşim tanıyordu önceden . Yücel , İpek , Umut hoca ile tanışma fırsatım oldu sağolsunlar hepsi ilgililer . Ben İpek ve Yücel hocayı çok sevdim kafamda soru işareti bırakmadılar. Semra ve Umut hoca histereskopi ameliyatımı yaptılar ondan sonra Umut hoca yanımıza gelip her şeyi anlattı sağolsun. Bu ay da transfer sürecine girmeyi planlıyoruz yarın muayene gidicem bakalım ne dicekler. İnşallah bir sorun çıkmazevet canım öyleymiş siz başladınız galiba tedaviniz nasıl gidiyor süreçten memnun musunuz ? ben de başlamayı düşünüyorum tedavi aşamasında doktorla iletişim nasıl acaba? ön görüşmeler de baya ilgililer de
her şey iyi olur inşallah transferinde canım.. kaç embriyon oluştu senin ilk tedavin miydi pekiEvet canım biz ağustosta başladık. Ben doktorlardan çok memnunum Semra hocayı zaten eşim tanıyordu önceden . Yücel , İpek , Umut hoca ile tanışma fırsatım oldu sağolsunlar hepsi ilgililer . Ben İpek ve Yücel hocayı çok sevdim kafamda soru işareti bırakmadılar. Semra ve Umut hoca histereskopi ameliyatımı yaptılar ondan sonra Umut hoca yanımıza gelip her şeyi anlattı sağolsun. Bu ay da transfer sürecine girmeyi planlıyoruz yarın muayene gidicem bakalım ne dicekler. İnşallah bir sorun çıkmaz
Sağol canım aynen ilk olacak inşallahher şey iyi olur inşallah transferinde canım.. kaç embriyon oluştu senin ilk tedavin miydi peki
O zaman ortalama heryer aynı fiyatta demek kiİlaçlar dahil değil . Muayeneler , yumurta toplama işlemi ve ilk transfer bu ücrete dahil .
Aynen canım amin inşallahO zaman ortalama heryer aynı fiyatta demek kiçabalarımız boşa çıkmasın inşallah
Gözünüz Aydın kimdi bahcecide doktorunuzBen bahçeci de yaptırdım ve benimle birlikte yengemde yaptırdı ve ikimizde ilk denemede pozitif haberi aldık çok şükür şuan ben 18 haftalık yengemde 21 haftalık hamile
Gözünüz Aydın kimdi bahcecide doktorunuzBen bahçeci de yaptırdım ve benimle birlikte yengemde yaptırdı ve ikimizde ilk denemede pozitif haberi aldık çok şükür şuan ben 18 haftalık yengemde 21 haftalık hamile
Bizim doktorumuz cem çelik ve biz 3 kişi gittik ve şuanda çok şükür üçümüzde ilk denemede pozitif haberi aldık darısı sizlerin başına inşallahGözünüz Aydın kimdi bahcecide doktorunuz
Birkaç ay önce seninle mesajlasmistik tedavi gördün mü bahcecide?ben bahçecide cem çeliğe gittim malesef hiçbir şey konuşamadık tedavi esnasında kendisiyle bahçeci tercih edeceksiniz bari fulyaya gidin umut tüp bebek tam bir devlet hastanesi gibi memorialle görüşmeye gidince farkı daha iyi anladım zaten aceleniz yoksa siz de her merkezle görüşüp öyle karar verin
Canım bahçeci iyi merkez bence dön görüşmeye gitKizlar bende tedaviye başlayacağım abimin eşi bahcecide tedavi gördü ama ondan bilgi almak istemedim bu konularda bana tavsiyelerinizi bekliyorum
Hangi şubede?Canım kimi önerirsin bahçecide peki
Cem Hoca 850 TL.750 tl muayene ödemiş yakın zamanda birisi bahçeciye her doktorun mu 750 tl acaba bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?