Tüp Bebek Merkezleri Bahceci tup bebek merkezi fiyat bilgisi

Ankara bahçeci berfu hanım hakkında bilgisi olan var mı kızlar. Cok kararsız kaldım. Şehir dısından gidecegiz. Artık sonuca ulaşmak istiyorum.
Berfu hanımda çok iyi selen hanimda.be selen hoca ile başlayacağım tedaviye

Hayırlı olsun , Bu stresini ve Panik atağını azaltmak için Nefes çalışması yapmanı öneririm, Korkacak bişey yok, hergün Nefes çalışması yaparsan faydasını görürsün, Örneğin Metin hara Sufi nefesi veya Mindfulness nefes çalışması gibi çalışmaların videolaraını izle youtubdan

bence de bakalım ya nasip yine dediğiniz gibi raporu yaptıralım ayrıca aşılamada yaptıralım eşimi ikna edebilirsem
eşim hiç karışmaz sen kendini nasıl rahat hissediceksen der istersen hemen bu ay tüp bebek yapalım istersem hangi hastanede hangi doktora gidelim aşılama yapalım der sağolsun. Ondan yana sıkıntım yok. Eşiniz de anlayışla karşılar bence. Tüp bebek zorlu bi süreç o sürece girmeden önce acaba şunu da mı yapsaydım dediğim acaba şu doktora da mı gitseydim dediğim bişey olmasın diye yapacağım sırf. 3. aşılamada şans % 45 lerde he olur olmaz ben yapmadım demem en azından

Benimki de karışmaz olumsuz olunca çok üzülüyorum uzun süre kendime gelemiyorum onun için olmazsa bir daha başa dönmeyeyim diye o da direkt sonuca gidelim diyor çünkü bir doktor size aşılama tutmaz direkt tüp bebek demişti ama biz denemek istedik .normalde çok şükür benim eşimde bir şey demez ama artık yorulduk gibi

Kızlar ben rapor çıkarttım ama sadece ilaçlarda katkısı oldu .çünkü rapor taze transferde kullanilabiliuornus.benim doktorum taze transfer yapmayacağı için sadece ilaçları raporlu alacagiz

bana doktorum aşılama tutmaz tüp bebek yap demedi sizin durum biraz farklı
bana da baştan kesin deseydi aşılama denemeyelim direkt tüp bebek yapardım o ayrı.
ben de çok üzülüyorum çok ağlıyorum eşim çok üzülüyo tedavi olma üzülceksen ağlama diyo onlar da haklı

Aynı benimki de öyle Allah sonumuzu güzel etsin inşallah bu yolda

Deneyeceğim çok teşekkür ederim

Berfu hanımda çok iyi selen hanimda.be selen hoca ile başlayacağım tedaviye
siz ne zaman başlıyorsunuz ben de ankarada yer arayışınndayım hala karar vereemdim çok zorr... Bahçeci novaart ve genart bu 3 isimde takılı kaldım eleyemiyorum

siz ne zaman başlıyorsunuz ben de ankarada yer arayışınndayım hala karar vereemdim çok zorr... Bahçeci novaart ve genart bu 3 isimde takılı kaldım eleyemiyorum
Ben nasip olursa bu reglde yani 2 haftaya başlayacağım.ben çok araştırdım biraz da nasip en samimi bahçeci Selen hocam geldi

Kızlar ben rapor çıkarttım ama sadece ilaçlarda katkısı oldu .çünkü rapor taze transferde kullanilabiliuornus.benim doktorum taze transfer yapmayacağı için sadece ilaçları raporlu alacagiz
Meraba bunun biraz açıklamasını yaparmısınız ? Yani ben şöyle biliyorum mesela raporlu olunca 8 olmazsa 10 ama transferle alakası ne çözemedim? Bide ilaçlar uygun oluyor ama dondurulmuş nasıl bir işlem oluyor?

Tüp bebek raporundan hastanede indirimden yararlanmak için SGK sadece yumurtalar toplandıktan hemen sonra taze transfer olursa hastane indirimi oluyor .benim tedavimde doktor rahim dinlendrme yapacağım hemen transfer olmayacağı ıcın sadece ilac indiriminden yrarlancam.umarım anlatabilmişimdir

Anladım çok teşekkür ederim. ben bir klinikle görüştüm raporum yakın tarih demiştim onlarda dediler ki önemli değil tranfer 1 sene sonra olsa bile önemli olan yumurta toplama ve ilaçlar için rapor demişti ya onlar yanlış anlattı ya ben yanlış anladım yada klinik farkı. Yinede çok teşekkür ederim aklımda bulunsun bir kez daha kliniğe sorıyım

Bahçeci ile başkent m. göğşen hoca arasında kaldım. öneriniz olursa sevniirim. sorunum yumurta azlığı ve yumurta kalitesi eksikliği. yaş 36 amh 1.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…