- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Merhaba ben varım ilk denemede oldu şükür. Ben 1-2 yıl kadar önce yaptırmıştım ama 15.000 gözden çıkarmak lazım ilaçlarla falan galiba.Kızlar merhabalar raporsuz tüp bebek fiyatlardan bahsedebilmisiniz ve pco olanlardan ilk defada hamile kalanlar var mı aranızda
Hangi doktordu acaba sizinkiMerhaba ben varım ilk denemede oldu şükür. Ben 1-2 yıl kadar önce yaptırmıştım ama 15.000 gözden çıkarmak lazım ilaçlarla falan galiba.
Diyarbakır zeki akkumHangi doktordu acaba sizinki
Merhaba ilk defa tüp bebek yaptırmaya gittiğim merkez .kendinizi kalabalık Oldugundan bir hasta gibi değilde bir kobay gibi hissediyorsunuz bunun benim denememin olumsuz olmasıyla bağlantısı yok tüm işlem paraları peşin alıyorlar gerçekleşmeyen işlemin ücretini de 1 ayda ödüyorlar.
Inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun hangi dr a tedaviye başladınız bende bi kaç ay sonra başlamayı düşünüyorum 3 kılınik arkasindayim sorununuz nebende bahçecide tedavideyim şu dönem tedaviye başlamak iyi aslında merkez az hasta alıyor rahat rahat ilgileniliyor falan hem insan az oldugu için içimde rahat salgın için önlem falanda almışlar
hayırlı olsun canım keske olsun da panik atak içinde tedavi görürsün inşallah her şey çok güzel olurArkadaşlar ben bahçeciden yeni geldim haftaya salı transfer olacak bir dünya ilaç verdi yine yok jel yok iğne bilmem ne çok strese giriyorum yaşımdan dolayı iki saat embiryo koymayı onerdi doktor ben de hamilelik süresinden çok korkuyorum panik atagim var da
hayırlı olsun canım keske olsun da panik atak içinde tedavi görürsün inşallah her şey çok güzel olur
Teşekkür ederim canım hepimizin olsun inşallahhayırlı olsun canım keske olsun da panik atak içinde tedavi görürsün inşallah her şey çok güzel oluriki saat embriyo ne ya iki tane demek istedim
ilk tüp bebek % 30 ikinide 25 üçüncüde 20 sanırım ben de araştırmaya başladım yavaştan ordan biliyorum ama çıakran arkadaşlar daha net bilgi verir benim de 2 başarısız aşılamam var bakalım yıl başına doğru düşnüüyorum tüp bebekhayırlı olsun canım keske olsun da panik atak içinde tedavi görürsün inşallah her şey çok güzel olur
Zaten rapor için en az 2 aşılama yaptırmak gerekiyormuş diye biliyorum bende canım . Aynen yaptıranlar daha iyi bilir biz ne desek boş.ilk tüp bebek % 30 ikinide 25 üçüncüde 20 sanırım ben de araştırmaya başladım yavaştan ordan biliyorum ama çıakran arkadaşlar daha net bilgi verir benim de 2 başarısız aşılamam var bakalım yıl başına doğru düşnüüyorum tüp bebek
ben yine de 3. aşılamamı başka bi merkezde deneyeceğim tüp bebeğe kadarZaten rapor için en az 2 aşılama yaptırmak gerekiyormuş diye biliyorum bende canım . Aynen yaptıranlar daha iyi bilir biz ne desek boş.
Benimde içimde var 3.yü de yapalım diye ama eşim boşuna uğraşmayalım diyor bilmiyorum ya bir de diyorum ki tüp bebekle olacaksa olsun artık boşuna zaman kaybetmeyelim aşılamayla çünkü her şey başa dönüyorben yine de 3. aşılamamı başka bi merkezde deneyeceğim tüp bebeğe kadar
tabi öyle ama bende huydur sonuna kadar giderim sınır 3 se 3ünü de denerim olmazsa tüpe geçerim . Halamın 3. aşılaması tutmuştu belli mi olur yapmadım demem en azından aklımda kalmaz zaten geçen geçti kaç yıldır 1 ay aşılama da çok fark ettirmez hem maliyeti az hem rapor çıkarana kadar boş boş beklemekten iyidirBenimde içimde var 3.yü de yapalım diye ama eşim boşuna uğraşmayalım diyor bilmiyorum ya bir de diyorum ki tüp bebekle olacaksa olsun artık boşuna zaman kaybetmeyelim aşılamayla çünkü her şey başa dönüyor
Şuan beynime girdiniz resmen mantıklıtabi öyle ama bende huydur sonuna kadar giderim sınır 3 se 3ünü de denerim olmazsa tüpe geçerim . Halamın 3. aşılaması tutmuştu belli mi olur yapmadım demem en azından aklımda kalmaz zaten geçen geçti kaç yıldır 1 ay aşılama da çok fark ettirmez hem maliyeti az hem rapor çıkarana kadar boş boş beklemekten iyidir
ben de yazarken ne kadar mantıklı düşünmüşüm ha dedim :)Şuan beynime girdiniz resmen mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?