Kesinlikle Cok iyi dusunmussun,takipteyim haber ver arkadasim bizlere.umudumuz hic bitmesinnninsallah canim allah hepimizin yuzunu guldursun, en onemlisi de kucagimiza saglikli, hayirli evlatlar almayi nasip etsin. Yarin test yaptirma konusundan biraz sogudum sanki, herkes 12.gunu bekle diyor, beklemeye karar verdim, cunku simdi yaptiririm deger duser 2 gun sonra hayalkirikligi olur. Yada tersi bir durum olur. En iyisi hic riske atmadan direk 12.gun gidip gununde yaptirayim. Hayirlisi canim
Canim ya regl olmadim daha, bu arada 3 gundur test yapiyorum hep silik 2.cizgi var, ama siliklik hic degismiyoracaba artmiyor mu degerim ki ya. Cok tedirgin oldum, yarin kan testi yaptiricam 12.gunde de yaptirip karsilastiricam
Yummyy selam canim,tahlil yaptirdinmiHadi bakalim canim, insallah guzel gececek surecin. Ve sonunda kucagimiza alacagiz bebislerimizi. Cift cizgi gorecegimiz gunler gelecek insallah:)
Yuce Rabbim tamamina erdirsin. Saglikla kucaginiza alirsiniz insaallah. Siz ben hepimiz10.gun 66
11.gun 83
12.gun 88
Bugun 12.gun test gunumdu arkadaslar, yalniz okudugum seyler bu degerlerle pek hayirli seyler olmayacagini soyluyor. Allah korusun dis gebelik ve kimyasal gebelik ihtimallerini okudum. Dr yorum yapmadi, 2 gun sonra yine kan testi istedi. Sanirim oradaki sonuca gore tablo kesin belli olacak, dualariniza ihtiyacim var arkadaslar, saglikli olacaksa birakmasin beni insallah
10.gun 66
11.gun 83
12.gun 88
Bugun 12.gun test gunumdu arkadaslar, yalniz okudugum seyler bu degerlerle pek hayirli seyler olmayacagini soyluyor. Allah korusun dis gebelik ve kimyasal gebelik ihtimallerini okudum. Dr yorum yapmadi, 2 gun sonra yine kan testi istedi. Sanirim oradaki sonuca gore tablo kesin belli olacak, dualariniza ihtiyacim var arkadaslar, saglikli olacaksa birakmasin beni insallah
Yummy kendini hemen birakma,allagin izniyle guzel seyler dusunki guzel hbrler alasin.dualarim seninle ins degerlerin katlanicak canimm10.gun 66
11.gun 83
12.gun 88
Arkadaslar degerim 60a dusmuscem beyle gorustum, ilaclari biraktirdi 1 hafta icinde de duser dedi neyse ne diyelim saglik olsun
Evet canim allah buyuk, hayirlisi bakalim. Hepimiz icin hayirlisi olsunaynen saglik olsun canim benim,umudunu hicbir zaman yitirme sakin, bende oyle yapiyorum allah buyuk
İnsallah canim, ilk farkettigim zamanlarda anormal istahim kapanmisti ve midem bulanmaya baslamisti. Yemek kokusu bile duyasim gelmedi 3-4 gun. Ondan sonra istahim normale donmeye basladi, midem duzeldi, goguslerim indi. Zaten yolunda gitmedigini hissetmistim ama yine de bir umut diyordum, belki de ben yanlis hissediyorumdur, ama ne yazikki dogruymus. Bidik hala karnimda ama yasamiyorÜzülme canım ya, umudunu kaybetme.
Şaşırdım sonucuna, inşallah en kisa zamanda bebis sahibi olman kısmet olur
Oyle dusunme. En azindan tutunabiliyor demekki saglikli kaliteli bir embiryo olunca rahiminde tutunacak demekki. Ben tedaviden once kimyasal gebelik gecirmistim cem bey boyle demisti bana. Bu olaylara pozitif yonunden bakmayi ogrendim ben artik. Siz de otle dusunebilirsiniz. Simdi sira kaliteli saglikli embiryo bulmaya gelmis. Yuce Rabbim sifa versin yardimci olsun. Size bana hepimizeİnsallah canim, ilk farkettigim zamanlarda anormal istahim kapanmisti ve midem bulanmaya baslamisti. Yemek kokusu bile duyasim gelmedi 3-4 gun. Ondan sonra istahim normale donmeye basladi, midem duzeldi, goguslerim indi. Zaten yolunda gitmedigini hissetmistim ama yine de bir umut diyordum, belki de ben yanlis hissediyorumdur, ama ne yazikki dogruymus. Bidik hala karnimda ama yasamiyorkeske hic tutmasaydi, hic umitlenmemis olurdum boylece napalim ya, saglik olsun, boylesi kismetmis. İnsallah en kisa zamanda saglikla bebegimizi kucagimiza aldigimiz zamanlar goruruz.
Evet canim, onu bende dusunuyorum. Ilk kez denedigim icin tutunabilecek mi rahimde bir sikinti olur mu diye dusunuyordum, o endisem gecti ama bizim saglikli bir embriyomuzun olma ihtimali cok zayifOyle
Oyle dusunme. En azindan tutunabiliyor demekki saglikli kaliteli bir embiryo olunca rahiminde tutunacak demekki. Ben tedaviden once kimyasal gebelik gecirmistim cem bey boyle demisti bana. Bu olaylara pozitif yonunden bakmayi ogrendim ben artik. Siz de otle dusunebilirsiniz. Simdi sira kaliteli saglikli embiryo bulmaya gelmis. Yuce Rabbim sifa versin yardimci olsun. Size bana hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?