Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek merkezi, Doç.Dr.Cem Çelik

Allahtan umut kesilir mi hic. Haşaa. Umudumuz var ki tedavi oluyoruz. Maddi manevi gucumuz oldugu surece denemeye devam edicez. Zaten kismetimizde varsa o yumurtayla o sperm birbirini bulacaktir. Oyle ya da boyle. Bu tedaviler sureci hizlandirmaktan ibaret. Allah ol derse (demişse) olacak. Dememisse kabullenmemek ne haddimize. Gonlunu ferah tut, dua et. Bizlere de dua et.

Arkadaslarrr ne durumdasiniz varmi cem bey le tedavisi devam eden,bana havuz yapilicak

Merhaba banada havuz yapıldı ve şuan 3 tane embriyom var. Bir sonraki ayda histeroskop yapılacak ve ondan sonraki ay transferim yapılacak Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

Merhaba banada havuz yapıldı ve şuan 3 tane embriyom var. Bir sonraki ayda histeroskop yapılacak ve ondan sonraki ay transferim yapılacak Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
Meraba canim,havuz kac defa yapildi ve kac yumurtadan kaci olustu,masallah 3 tane olgun kalitelidir insallah,

Meraba canim,havuz kac defa yapildi ve kac yumurtadan kaci olustu,masallah 3 tane olgun kalitelidir insallah,
merhaba 3 ay yumurtam toplandı ama ilk ay oluşan yumurtam hiç iyi değildi sonraki 2.ay 1 yumurta 3.ay 2 yumurtam alındı. Yumurta rezervim az olduğu için sadece şuanda 3 tana yumurtam oldu ama 3 üde iyi denildi sonraki ay aldığı 2 tane yumurtam çok olgundu doğru düzgün yumurta geliştirmek için ilaç kullanmadım ben direk çatlamasın diye ve çatlatmak için iğne verdi bakalım nasip artık adet olmayı beklemekteyim.Adet olunca arıyacağım ve histeroskopi için gün ayarlayacak ondan sonraki ayda zaten transfer yapılacak.Benim sıkıntım hiç hamilelik oluşmadı şimdiye kadar.Daha önce yaptırdıklarımda 2.kalite yumurtanın olduğu o yüzden tutunmadığını söylemişti Cem bey inşallah bana anne olma mutluluğunu Cem bey sayesinde yaşayacağım.Çok ilgili bir doktor ve hiçbir hastasını unutmaz...

Insallah en kisa zamanda bebislerini kucagina alirsin,ayni sorun bende de var yumurta rezv. Az, bir defa toplandi 3 ad donduruldu ama kalitesi cok iyi degil bakalim yine yapilicak yumurta toplama hastalaninca gidicem bende.cem bey gercekten insana guven veriyor ne diyorsa mqntikli geliyor insana bakalim rabbim hepmizin yardimcisi olsun..yas kac senin ve kac senelik evlisin

iyi dileklerin için teşekkür ederim yaş şubatın 12 sinde 35 bitiyor 13 senelik evliyim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun sonucu ne olacak merakla bekliyorum ve cem beye çok güveniyorum inşallah Rabbimde bizden yana olur kavuşuruz yavrularımıza...

Birsey daha sormak istiyorum,her yumurta toplamada ilac verildimi sana yumurta buyutme igneleri ?

Birsey daha sormak istiyorum,her yumurta toplamada ilac verildimi sana yumurta buyutme igneleri ?
ilkinde verdi ama iyi yumurtam çıkmadı ikincisinde ilaçları değiştirdi farklı bir protokol uyguladı 3.sünde ise yumurtam kendiliğinden gelişmiş ve çok olgundu sadece yumurta çatlamasın diye ve çatlatmak için iğne verdi o kadar

Merhaba arkadaşlar bende cem bey le ocak ayında tüp bebeğe başladık.cumartesi yumurta toplama işlemi yapıldı.10 yumurta olduğu söylendi.ertesi gün arandığımda 5yumurta sağlam 3 ü döllendi denildi.2 si donduruldu.doktoru aradığımda tekrar ilaç kullanıp ve yumurta toplanarak şansı artırabileceğimiz söylendi.dondurulan embriyoların çok iyi durumda olmadığını biliyorum ama durumu anlamakta zorlandım.tekrar tüp bebek işlemi yapılmış olmayacak mı ara vermeden tekrar ilaç kullanmak sakıncalı değil mi? tekrar aynı ücreti mi ödeyeceğiz doktorla yüzyüze konuşamadığım için soramadım sorularımı.adetin 2.günü gideceğim .havuz sistemi uygulanan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim

Merhaba roscano,demekki senin yumurta rezv. Iyi ama toplanan yumurtalar kaliteli olmamis bu yuzden havuz yapalim demistir cem bey,en iyisini,kalitelisini bulmak ve olumlu sonuc almak icin havuz islemi yapiyor,biz tedaviye baslamadan konustuk herseyi havuz yapilicak dedi ve bekliyorum bende,havuz islemi yapilicaksa 1 ay ara vericektir,islem ucretide 3900+ilaclar olarak soylendi bana,canini hic sikma canim cem bey e guven derim.bu arada kacinci gun donduruldu embriyolar ve problem neydi sizde

Bizimki tüp bebek yapana kadar sebebi bilinmeyen infertifile diye düşünüyorduk.daha önce başka bir hastanede tüp bebek yaptık.yumurta sayısı 9 fakat kalite düşüktü 2 tane 2.gün embriyosu transfer edildi tutmadı.şimdide aynı 2 tane 2.gün embriyosu donduruldu sorun sanırım yumurta kalitesi.embriyolar dondurulmadan öncemi yoksa çözüldükten sonramı gelişimi takip ediliyor Bakalım hastaneye gidince ayrıntılı konuşuruz cem beyle ilgin için teşekkürler

Kızlar aranızda tüplerinde tıkanıklık olan varmı bende Cem bey ile görüştüm tıkalı tüpümün alınması gerektiğini söyledi laparoskopi galiba bu işlemin adı ve ben çok korkuyorum yaptıran varsa bilgi verir misiniz?

KIZLAR LÜTFEN BANA DA YARDIMCI OLUN ILK TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK UMUT TÜP BEBEK MERKEZI NASIL SIZCE VE NE KADARA MAL OLDU SIZE LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

KIZLAR LÜTFEN BANA DA YARDIMCI OLUN ILK TÜP BEBEK DENEMEM OLACAK UMUT TÜP BEBEK MERKEZI NASIL SIZCE VE NE KADARA MAL OLDU SIZE LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
6500+ilac canim,umut tup bebek cok iyi ve isinde titiz bir klinik. ben cem bey in hastasiyim ve memnunum tedavim devam ediyor buraya karar vermissen eger dogru yerdesin derim

6500+ilac canim,umut tup bebek cok iyi ve isinde titiz bir klinik. ben cem bey in hastasiyim ve memnunum tedavim devam ediyor buraya karar vermissen eger dogru yerdesin derim
cevap verdığın ıcın cok saol evet aklımda kı yerlerde bırısı burası diğeri de bület hoca bülent traş parayı peşin alıyor değil mi

cevap verdığın ıcın cok saol evet aklımda kı yerlerde bırısı burası diğeri de bület hoca bülent traş parayı peşin alıyor değil mi
Yarisini ilk tedavi gunu,geri kalaninida yumurta toplama gunu aliyor klinik,sizde problem nedir

Arkdaslarrr com sevdigimiz ve guvendigimiz dr cem celik hastalari nerede yaa?? Yokmu hamis hberleri yada tedavisi devam eden yazin arada bir ne olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…